|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 11:56 am
Kukus Runya_EithelNar To dlaczego nie ma na liście question neutral bo nie dotego konkursu się zgłosiła, albo nie temu komu potrzeba razz Uwazasz, ze glupia jestem? Lista uczestniku miala byc ujawniona jak sie zglosi odpowiednia liczba;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 4:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 11:53 am
Oj, czuję kolejną kłótnię w powietrzu eek *szuka ewntualnego miejsca na potencjalny bunkier*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2007 8:22 am
Będzie zimowa reaktywacja? Tak na przyszłość: jestem chętna smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 30, 2007 7:09 am
500g ja ci dam nie nie nie chyba że zarobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 12:39 am
Mi się wydaje że fajny byłby theme: "karnawał" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 3:37 am
Baliaur Mi się wydaje że fajny byłby theme: "karnawał" 3nodding raczej teraz to juz wielki post XD' malo chetnych, niestety...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 01, 2008 11:09 am
Justinka Kukus Runya_EithelNar To dlaczego nie ma na liście question neutral bo nie do tego konkursu się zgłosiła, albo nie temu komu potrzeba razz Uwazasz, ze glupia jestem? Lista uczestniku miala byc ujawniona jak sie zglosi odpowiednia liczba;] zachowam swoją opinię dla siebie. uczę się być miły i zachowywać się w sposób dyplomatyczny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 3:52 am
Kiedy bedzie mozna zobaczyc wyniki tejze mocno zacietej dyskusji? (czyt. kiedy to sie zacznie?). I odnowcie zasady gry, teraz w Polsce wiosna idzie (powoli, bo powoli, ale idzie).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 24, 2008 12:22 pm
ni ma wynikow, z prostej przyczyny - zglosila sie jedna osoba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 2:25 pm
EvilYuki ni ma wynikow, z prostej przyczyny - zglosila sie jedna osoba razz czyli w zasadzie wygrala.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 2:28 pm
opcy EvilYuki ni ma wynikow, z prostej przyczyny - zglosila sie jedna osoba razz czyli w zasadzie wygrala.... wink >wrecza opcemu puszke zwyciestwa (z ananasem)< rofl mrgreen
Chyba cza obnizyc wpisowe, bo mamy gildie skner
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 25, 2008 4:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:30 pm
hm... Wpisowe za wysokie. Nawet nagroda mogłaby być mniejsza tylko żeby wpisowe obniżyć. Za 100g udałoby się napewno namówić wiele osób. Niewiem, czy niema tu czegoś takiego jak: wyślij wiadomość do wszystkich członków glidi? Porażka konkursu to wina tylko i wyłłącznie braku nagłośnienia. Wszyscy powinni o tym wiedzieć... A tak apropo [moim skomnym zdaniem] przydałabysię selekcja... Tak dużo jest członków którzy się nie udzielają... Ale to tylko oje przemądrzałe myśli. A co do panny nade mną: Masz śliczny avatar! Boski! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 07, 2008 1:39 pm
Arissaa hm... Wpisowe za wysokie. Nawet nagroda mogłaby być mniejsza tylko żeby wpisowe obniżyć. Za 100g udałoby się napewno namówić wiele osób. Niewiem, czy niema tu czegoś takiego jak: wyślij wiadomość do wszystkich członków glidi? Porażka konkursu to wina tylko i wyłłącznie braku nagłośnienia. Wszyscy powinni o tym wiedzieć... A tak apropo [moim skomnym zdaniem] przydałabysię selekcja... Tak dużo jest członków którzy się nie udzielają... Ale to tylko oje przemądrzałe myśli. A co do panny nade mną: Masz śliczny avatar! Boski! 4laugh opcji wyslania wiadomosci do wszystkich z tego co widze nie ma.. a po takiej selekcji zostaly by u nas z 10 osob moze... obnizenie wpisaowgo nic nie da bo przy tej ilosci ludzi po prostu nie ma szans na wystarczajaca ilosc uczestnikow... tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|