|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 11:41 am
Kukus *jeb ją gazetą w głowę* a ty co się czaisz? Patrz. Przejrzał mnie. A ja już chciałam coś rozwalić... *zabiera gazetę i jeb go w głowę w ramach rewanżu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 3:12 pm
kamilka3d Kukus *jeb ją gazetą w głowę* a ty co się czaisz? Patrz. Przejrzał mnie. A ja już chciałam coś rozwalić... *zabiera gazetę i jeb go w głowę w ramach rewanżu* o żesz ty *wyciąga linkę, związuje ją, knebluje i wpycha do szafy* tam siedź
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 23, 2007 4:10 pm
a dusza to gdzie???ponoć coś takiego istnieje... smile *rysunek leci po kumpla-arnold ma na imię* Kukus rysunek no więc ja się nie zgadzam smile *zaczaja się z maczugą* smile Kukus czekam *rozkłada na podłodze ceraty i worek na trupa* coby nie naświnić nadmiernie. *wygarnia piłę łańcuchową spod futerka Mimzy bojowego* się możesz nie zgadzać... ale skończysz jak wszyscy w ziemi... albowiem bez wyjątku jesteście tylko mięsem i ekstrementami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 12:19 pm
Kukus kamilka3d Kukus *jeb ją gazetą w głowę* a ty co się czaisz? Patrz. Przejrzał mnie. A ja już chciałam coś rozwalić... *zabiera gazetę i jeb go w głowę w ramach rewanżu* o żesz ty *wyciąga linkę, związuje ją, knebluje i wpycha do szafy* tam siedź *uwalnia się i wychodzi z szafy i zaczyna latać po profilu tak, żeby wkurzyć Kukusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 3:38 pm
kamilka3d Kukus kamilka3d Kukus *jeb ją gazetą w głowę* a ty co się czaisz? Patrz. Przejrzał mnie. A ja już chciałam coś rozwalić... *zabiera gazetę i jeb go w głowę w ramach rewanżu* o żesz ty *wyciąga linkę, związuje ją, knebluje i wpycha do szafy* tam siedź *uwalnia się i wychodzi z szafy i zaczyna latać po profilu tak, żeby wkurzyć Kukusa* *łapie, daje w łeb i wpycha do szafy ponownie, tym razem dobrze ją zamykając*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 1:07 pm
no nie mów że się boisz Arnolda smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 1:14 pm
ale o co chodzi D: *siada z miska popcornu i przyglada sie* >.> ooo rysunek ;] milo Cie poznac xD heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 2:55 pm
rysunek no nie mów że się boisz Arnolda smile xd narazie to się pozbywam wszelkich interferencji. Z Arnoldem policzy się Mimz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 11:26 am
Jesli sie policzy to jeszcze Sylwka zawołam smile mam szerokie znajomości biggrin Kukus rysunek no nie mów że się boisz Arnolda smile xd narazie to się pozbywam wszelkich interferencji. Z Arnoldem policzy się Mimz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 6:05 pm
rysunek Jesli sie policzy to jeszcze Sylwka zawołam smile mam szerokie znajomości biggrin Kukus rysunek no nie mów że się boisz Arnolda smile xd narazie to się pozbywam wszelkich interferencji. Z Arnoldem policzy się Mimz. a co za tym idzie pewnie i przestrzenie międzyzębowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 5:57 am
zgadłeś ale przestrzenie międzyzębowe mogą być abójco wciągające smile Kukus rysunek Jesli sie policzy to jeszcze Sylwka zawołam smile mam szerokie znajomości biggrin Kukus rysunek no nie mów że się boisz Arnolda smile xd narazie to się pozbywam wszelkich interferencji. Z Arnoldem policzy się Mimz. a co za tym idzie pewnie i przestrzenie międzyzębowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|