|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 1:54 am
Baranina droga Jukatan tak zgadlas, wlasnie po to powstal. Aby nikt nie mogl powiedziec ze konkursy sa nieuczciwe. Ostatnio to Ty właśnie zasugerowałas to. Wec kolejnym razem konkurs bedzie przeprowadzony za pomoca zdziska. Ot tak byś nie mogla zwalic winy na niesprawiedliwosc w przypadku gdy Ci sie nie powiedzie. Jeżeli chodzi o Twoj pomysł napewo i on spotka swoich przeciwnikow. Więc narazie bedzie zdzisiek. Potem się zobaczy. Driado ja jednak wierze w wasza uczciwosc, a wiec zakladam ze osoba ktora sie zglosi jako wygrana faktycznie bedzie autorem pracy po pierwsze, to dla Ciebie, albo pani Jukatan, albo starczy Juka mrgreen i to jest naturalne, ze wiekszosc osob kieruje sie swoimi sympatiami, antypatiami, dobrym czy złym humorem. I przeciez nie zwaliłam winy na niesprawiedliwość po ogłoszeniu wyniku, a przed, i tyko zasugerowałam, że prawie na pewno będziesz się sugerować kogo lubisz, a kogo nie. Jest drobna różnica, jakbys nie zauwazyla blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:01 am
tytulowala cie nie bede bo nie mam na to ochoty. na per panią trzeba sobie zasłużyć u mnie antypatią badz szczegulną sympatią
no popatrz. nigdy sie nie sugeruje:/ nie oceniaj innych podłog siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:13 am
Baranina tytulowala cie nie bede bo nie mam na to ochoty. na per panią trzeba sobie zasłużyć u mnie antypatią badz szczegulną sympatią no popatrz. nigdy sie nie sugeruje:/ nie oceniaj innych podłog siebie. na pewno nie chcesz mnie nazywać Juką? emo złamałaś mi serduszko, nie będę mogła się pozbierać. podłóg, to można sobie nakłaść w domu, ocenia się podług. Zaraz... cholera... teraz to nawet nie wiem, czy podług, czy podłóg TT a wy planujecie następny konkurs tego typu, że powołaliście konkursowego muła? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:25 am
Jukatan Baranina tytulowala cie nie bede bo nie mam na to ochoty. na per panią trzeba sobie zasłużyć u mnie antypatią badz szczegulną sympatią no popatrz. nigdy sie nie sugeruje:/ nie oceniaj innych podłog siebie. na pewno nie chcesz mnie nazywać Juką? emo złamałaś mi serduszko, nie będę mogła się pozbierać. podłóg, to można sobie nakłaść w domu, ocenia się podług. Zaraz... cholera... teraz to nawet nie wiem, czy podług, czy podłóg TT a wy planujecie następny konkurs tego typu, że powołaliście konkursowego muła? surprised co planujemy narazie pozostanie w tajemnicy. nie zwracaj uwagi na moja ortografie. i tak jej nigdy nie opanuje. podobie jak słowotoku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:50 am
rozmawiacie? cos tu smierdzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:02 am
Gem_ma rozmawiacie? cos tu smierdzi. przepraszam, ta grochówka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:46 am
shilian90 Gem_ma rozmawiacie? cos tu smierdzi. przepraszam, ta grochówka... a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:49 am
Gem_ma shilian90 Gem_ma rozmawiacie? cos tu smierdzi. przepraszam, ta grochówka... a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun bardziej przykwasic zes nie mogl ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 6:08 am
Baranina Gem_ma shilian90 Gem_ma rozmawiacie? cos tu smierdzi. przepraszam, ta grochówka... a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun bardziej przykwasic zes nie mogl ? xp nie dało sie dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 6:09 am
Gem_ma Baranina Gem_ma shilian90 Gem_ma rozmawiacie? cos tu smierdzi. przepraszam, ta grochówka... a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun bardziej przykwasic zes nie mogl ? xp nie dało sie dramallama no chyba tak mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 6:11 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma shilian90 Gem_ma rozmawiacie? cos tu smierdzi. przepraszam, ta grochówka... a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun bardziej przykwasic zes nie mogl ? xp nie dało sie dramallama no chyba tak mrgreen mowie co widze/czuje dooobra koniec tych słodkosci UWAGA!!! zapowiadam ze zostaną nałożone sankcje na tych ktorzy nie wystartuja w konkursie Zdzicha!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 6:17 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun bardziej przykwasic zes nie mogl ? xp nie dało sie dramallama no chyba tak mrgreen mowie co widze/czuje dooobra koniec tych słodkosci UWAGA!!! zapowiadam ze zostaną nałożone sankcje na tych ktorzy nie wystartuja w konkursie Zdzicha!!! okularki mocniejsze proponuje xp ejj.. jakie sankcje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 6:40 am
Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina Gem_ma a tam grochowka.... to co czuje to zatechły odór morowej smierci przesycajacy poranek nad swierza mogiłą.... smrod sztuczności niczym twarz trupa ktorego zgniła tkanka odsłania kły, niby szczerzy zęby ale niemożna nazwac tego szczerym usmiechem... cóż dzien jak co dzien miedzy Yuka i Baraninką domokun bardziej przykwasic zes nie mogl ? xp nie dało sie dramallama no chyba tak mrgreen mowie co widze/czuje dooobra koniec tych słodkosci UWAGA!!! zapowiadam ze zostaną nałożone sankcje na tych ktorzy nie wystartuja w konkursie Zdzicha!!! okularki mocniejsze proponuje xp ejj.. jakie sankcje? tajemnica pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|