|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:03 am
Jesli juz, to podetnij troche. Na calkiem krotko kreconych i tak nie zetniesz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:11 am
Zgadzam się z powyższym, całkiem krótkie są takie... jednorazowe. Życie nie Gaia i jak Ci się krótkie znudzą to tak prędko nie odrosną.
Ale możliwe, że jestem subiektywna, kiedyś obcięłam swoje i teraz nie mogę się doczekać, aż znowu będą mi sięgać do pasa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:13 am
moze daj jakąs fote to pomyslimy jak ci lepiej. Moim zdaniem wygodniej jest z któtszymi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 6:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 8:49 am
baby-kid moze daj jakąs fote to pomyslimy jak ci lepiej. Zajrzyj TUTAJ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:07 am
Jak krótkie sie skręcą, to będzie to wygladac jak hełm z pudla domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 9:45 am
jak zetniesz na krótko, to bedzie chujowo wygladac. Długie loki som fajne, zawsze bardzo chcialam miec krecone wlosy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 11, 2007 3:16 pm
EEEEEEEEE!!!!!!! NIE SCINAJ /CIE/ WLOSOW!!!!!!!! /uraz z dziecinstwa/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 1:47 pm
Yajo Jak krótkie sie skręcą, to będzie to wygladac jak hełm z pudla domokun Zgadzam sie w calej rozciaglosci mrgreen Aczkolwiek Baranina w dziedzinie wlosow stanowi pewien ewenement, bo krecone wlosy przy sporej dlugosci czesto sie rozprostowuja - a jej nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 1:51 am
ANI MI SIĘ WAŻ ŚCINAĆ gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:13 am
Zimtca Yajo Jak krótkie sie skręcą, to będzie to wygladac jak hełm z pudla domokun Zgadzam sie w calej rozciaglosci mrgreen Aczkolwiek Baranina w dziedzinie wlosow stanowi pewien ewenement, bo krecone wlosy przy sporej dlugosci czesto sie rozprostowuja - a jej nie xd lol, fajna mutacja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 13, 2007 6:40 am
a właśnie, widziałam wczoraj laskę, które miała mocno skręcone, długie włosy a do tego grzywkę...
...
...
o litości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|