|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 12:47 am
padalec redface ładna pani redface Sory ale mało przerazajaca jestes, moze troszke oczy, ale miły dzieciak. tak mowi moja kolezanka o dzieciach sprawiajacych klopoty wychowawcze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 5:08 am
Baranina padalec redface ładna pani redface Sory ale mało przerazajaca jestes, moze troszke oczy, ale miły dzieciak. tak mowi moja kolezanka o dzieciach sprawiajacych klopoty wychowawcze whee o rany... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 22, 2007 2:12 pm
Baranina padalec redface ładna pani redface Sory ale mało przerazajaca jestes, moze troszke oczy, ale miły dzieciak. tak mowi moja kolezanka o dzieciach sprawiajacych klopoty wychowawcze whee Zabawna masz kolezanke rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 12:54 pm
Tonia M. Baranina Tonia M. nie ale zaczelam sie zastanawiac czy to tak nie zabrzmialo razz oky obiecuje doslac jakies bardziej aktualne zimowe zdjatko smile juz zaczynam szukac xp w katalogach wycieczkowych? mrgreen stressed http://i169.photobucket.com/albums/u208/mikitkaa/praca.jpgoto odpowiedz na twoje pytanie hehe to ja w moim naturalnym srodowisku Zimno masz w robocie? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 02, 2007 12:55 pm
Kunka - makunka eek co to, to różowe eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 10, 2007 1:17 am
granat Kunka - makunka eek co to, to różowe eek zapewne ktoras z tych mikrych torebeczek ktore potrafia zmiescis w sobie poł chałupy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 5:27 am
wow xD ja bym dała swoje zdjęcie ale sie wszyscy przerażą xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 10:32 am
(((Sango-Maho))) wow xD ja bym dała swoje zdjęcie ale sie wszyscy przerażą xD poka poka- jest specjalny (moj!) topic na zdjecia. Zapraszam! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 2:14 pm
Gem_ma (((Sango-Maho))) wow xD ja bym dała swoje zdjęcie ale sie wszyscy przerażą xD poka poka- jest specjalny (moj!) topic na zdjecia. Zapraszam! wink to pka swoje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 1:54 am
Ekhem... heart Rozejsc sie. Dla wlasnego bezpieczenstwa. JAKBY CO ja nie odpowiadam za zadne szkody wywolane pod wplywem tego zdjecia. Zarowno psychiczne jak i fizyczne. VOiLA!Tak na usprawiedliwienie- jak bylam mala to pielegniarki nie wiedzialy " cotojest" i mnie patykiem dziug-dziugaly ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 4:35 am
wicked que.en Ekhem... heart Rozejsc sie. Dla wlasnego bezpieczenstwa. JAKBY CO ja nie odpowiadam za zadne szkody wywolane pod wplywem tego zdjecia. Zarowno psychiczne jak i fizyczne. VOiLA!Tak na usprawiedliwienie- jak bylam mala to pielegniarki nie wiedzialy " cotojest" i mnie patykiem dziug-dziugaly ;3 Czy bedziesz zmartwiona jesli napisze, ze obejrzalam i nie tylko zyje, ale nawet mam sie dobrze? mrgreen Ladne zdjecie. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 08, 2007 7:57 am
Zimtca wicked que.en Ekhem... heart Rozejsc sie. Dla wlasnego bezpieczenstwa. JAKBY CO ja nie odpowiadam za zadne szkody wywolane pod wplywem tego zdjecia. Zarowno psychiczne jak i fizyczne. VOiLA!Tak na usprawiedliwienie- jak bylam mala to pielegniarki nie wiedzialy " cotojest" i mnie patykiem dziug-dziugaly ;3 Czy bedziesz zmartwiona jesli napisze, ze obejrzalam i nie tylko zyje, ale nawet mam sie dobrze? mrgreen Ladne zdjecie. 3nodding Oczywiscie, ze jestem zadowolona. Ja tylko taka... taka jestem sobie, o :3 Aa... Dziekuje, dziekuje. Sama robilam, sie pochwale. Jeszcze duzo mam, ale szkoda wrzucac ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 6:49 am
Wicked quen sie tak zastanawiam czy cie skądś nie znam xD w jakim województwie mieszkasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 23, 2007 6:12 am
Maris274 Wicked quen sie tak zastanawiam czy cie skądś nie znam xD w jakim województwie mieszkasz? Mee? Ja jestem z MAZOWIECKIEGO mrgreen only Warka Ladies ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|