|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:22 am
Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. "tylko pytałem" w takiej formie jak ty to dałeś, nie jest uznawane za kultralne, stąd taka odpowiedź.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:31 am
Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:33 am
Andareen Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:35 am
ZebraDeath Andareen Kukus Gem_ma Kukus Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink czy ty przypadkiem nie jesteś pederastą? takie ckliwe zapodajesz gówno niekiedy Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool mowisz - masz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:37 am
Andareen ZebraDeath Andareen Kukus Gem_ma Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool mowisz - masz cool zamień horror w sielankę rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:38 am
ZebraDeath Andareen ZebraDeath Andareen Kukus Gem_ma Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool mowisz - masz cool zamień horror w sielankę rofl *macha rozdzka i w jaskini rosna kwiatki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:40 am
Andareen ZebraDeath Andareen ZebraDeath Andareen Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool mowisz - masz cool zamień horror w sielankę rofl *macha rozdzka i w jaskini rosna kwiatki* tylko żeby nie różowiutko-błękitne, bo dopiero będzie horror xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 5:56 am
ZebraDeath Andareen ZebraDeath Andareen ZebraDeath Andareen Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool mowisz - masz cool zamień horror w sielankę rofl *macha rozdzka i w jaskini rosna kwiatki* tylko żeby nie różowiutko-błękitne, bo dopiero będzie horror xd *rosna rozowiutko-blekitno-fioletowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 8:49 am
Andareen ZebraDeath Andareen Kukus Gem_ma Nie, poprostu miło popatrzec na kogos kto normalnie sie odnosi do innych. I dobrze Ci życze jeśli nie zaczniesz zachowywać sie zgodnie z regulaminem to wypierdole Cie na zbity ryj z tej gildii i ewentualnie Ci moge na dowidzenia ckliwie chusteczką pomachać. Z góry dziękuje. mocne słowa w ustach domniemanego geja, ale ja jedynie pytałem, nie musisz się od razu unosić, nie robisz tym dobrego wrażenia. Kukus, ale to było chamskie i to bardzo. Czy jeśli człowiek jest facetem, to musi od razu być chamski dla innych rolleyes . Jeśli ty masz takie przekonanie, to szczerze współczuję... i właśnie o taką odezwę narodową mi chodziło cool mowisz - masz cool Dziekuje za co nie prosiłem, nawet "domniemany gej" nie potrzebuje pomocy. A Kukus.... ty juz kiedys byłes wciagniet na tapete na moderatorskim forum, powiedziałem wtedy zeby cie zostawili. Widzę ze mijało to sie z celem. Cóż nie kazdy jest nie omylny....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 8:57 am
BUAHAHAHAHAHAHAHA!!! rofl czy Wy tez to zauwazyliscie? z okazji, ze dwie osoby byly dla siebie mile wybuchla klotnia pomiedzy reszta! jakiez to zyciowe!!! stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 9:01 am
Dość tego zamieszania. Zaraz dopisze pkt za offtopic. I prosze nie doprowadzac mnie do agresji xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:07 am
przeciwienstwa sie przyciagaja... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:08 am
Driadaa Evil123Angel Driadaa http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=20&rm=download wpisujac w google emule wszystko Ci znajdzie smile , ale mam nadzieje ze ta stona powyzej Ci wystarczydzieki, jak chcesz, mozesz dostac lupe w nagrode cool nie dzieki smile wiesz jest jedna rzecz ktora bym chciala... wejdz tutaj: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=9301027 i powiedz czy Ci sie gra podoba, czy sa jakies niejasnosci, czy czegos nie rozumiesz itp. bedze bardzo wdzieczna fajna nawet, ale nie zamierzam brac udzialu. wszystko rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:10 am
wicked que.en Driadaa Gem_ma Jak miło popatrzeć jak nasi gildiowicze zyja w sybiozie. pochwała dla Driady i Evil123Angel wink jestesmy przykladymi gaiowiczkami smile Jeszcze ja! Ja też! xp za fajnego avka? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 10, 2007 10:15 am
Evil123Angel Driadaa Evil123Angel Driadaa http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=20&rm=download wpisujac w google emule wszystko Ci znajdzie smile , ale mam nadzieje ze ta stona powyzej Ci wystarczydzieki, jak chcesz, mozesz dostac lupe w nagrode cool nie dzieki smile wiesz jest jedna rzecz ktora bym chciala... wejdz tutaj: http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=9301027 i powiedz czy Ci sie gra podoba, czy sa jakies niejasnosci, czy czegos nie rozumiesz itp. bedze bardzo wdzieczna fajna nawet, ale nie zamierzam brac udzialu. wszystko rozumiem niby sie wszystkim podoba a nikt nie chce sie bawic... bez ryzyka nie ma zabawy przeciez....
dlaczego nie chcesz sie bawic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|