|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:03 am
Jukatan Baranina mam kasmizara wielkosci...sporej. on jest sredni iw dodatku chudziutki, spory to jest mój Zel sweatdrop utył, a ja mam kompleks z powodu zaniskiego wzrostu, wszystko co jest wieksze niz ja (czyli zazadniczo kazdy) jest wysokie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:03 am
Evil123Angel ZebraDeath ano dam. nawet dwa:   jaki fajny!! 4laugh cudny, nie? whee whee mam zajoba na jego punkcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:12 am
Baranina Jukatan Baranina mam kasmizara wielkosci...sporej. on jest sredni iw dodatku chudziutki, spory to jest mój Zel sweatdrop utył, a ja mam kompleks z powodu zaniskiego wzrostu, wszystko co jest wieksze niz ja (czyli zazadniczo kazdy) jest wysokie och, to ile ty masz wzrostu? myslalam, ze chociaz 170. Ja mam 160, Zel ma prawie 190, w dodatku jest napakowany i niektórych swoich kolegów może sobie zarzucić na ramię, mnie z resztą też xd Zeber, kot jest cudowny <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:16 am
Jukatan Baranina Jukatan Baranina mam kasmizara wielkosci...sporej. on jest sredni iw dodatku chudziutki, spory to jest mój Zel sweatdrop utył, a ja mam kompleks z powodu zaniskiego wzrostu, wszystko co jest wieksze niz ja (czyli zazadniczo kazdy) jest wysokie och, to ile ty masz wzrostu? myslalam, ze chociaz 170. Ja mam 160, Zel ma prawie 190, w dodatku jest napakowany i niektórych swoich kolegów może sobie zarzucić na ramię, mnie z resztą też xd Zeber, kot jest cudowny <3 nie powiem ile emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:20 am
jak widze tego psa to utwierdzam sie w przekonaniu ze moj kot jest bojowy...z palcem w zadku by pogonil Twojego psa...lae by joba dostała psina ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:23 am
Mroovecka jak widze tego psa to utwierdzam sie w przekonaniu ze moj kot jest bojowy...z palcem w zadku by pogonil Twojego psa...lae by joba dostała psina ^^ bo to nie pies. to tajna bron do walki z listonoszem i facetem od oplat typu swiatlo gaz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:24 am
Mroovecka jak widze tego psa to utwierdzam sie w przekonaniu ze moj kot jest bojowy...z palcem w zadku by pogonil Twojego psa...lae by joba dostała psina ^^ mojego kota wczoraj zjadłyby sroki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:28 am
Jukatan Mroovecka jak widze tego psa to utwierdzam sie w przekonaniu ze moj kot jest bojowy...z palcem w zadku by pogonil Twojego psa...lae by joba dostała psina ^^ mojego kota wczoraj zjadłyby sroki crying a co to za chucherko?? moj kot to ptaki w calosci by lykal...gdyby nie starosc i smierc yszaca mu z kosa na karku... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:29 am
Mroovecka Jukatan Mroovecka jak widze tego psa to utwierdzam sie w przekonaniu ze moj kot jest bojowy...z palcem w zadku by pogonil Twojego psa...lae by joba dostała psina ^^ mojego kota wczoraj zjadłyby sroki crying a co to za chucherko?? moj kot to ptaki w calosci by lykal...gdyby nie starosc i smierc yszaca mu z kosa na karku... sad on ma dwa, trzy miesiące... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:30 am
ZebraDeath Evil123Angel ZebraDeath ano dam. nawet dwa:   jaki fajny!! 4laugh cudny, nie? whee whee mam zajoba na jego punkcie Ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 11:34 am
Jukatan Mroovecka Jukatan Mroovecka jak widze tego psa to utwierdzam sie w przekonaniu ze moj kot jest bojowy...z palcem w zadku by pogonil Twojego psa...lae by joba dostała psina ^^ mojego kota wczoraj zjadłyby sroki crying a co to za chucherko?? moj kot to ptaki w calosci by lykal...gdyby nie starosc i smierc yszaca mu z kosa na karku... sad on ma dwa, trzy miesiące... mrgreen a no chyba ze tak...a moj ma jakies 14 lat biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:11 pm
Daedhel ZebraDeath Evil123Angel ZebraDeath ano dam. nawet dwa:   jaki fajny!! 4laugh cudny, nie? whee whee mam zajoba na jego punkcie Ma. nie przypominam sobie, żebyś mogła komentować moją bezgraniczną miłość do Artiego. Evil - ja wiem, że cudny. Jedyny taki! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 12:15 pm
mój kotek jest malutki i słodziutki, a jak ugryzie to ręke można stracić;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 1:15 pm
Kasmizar Wielki jak FIAT wart 126 złotych Pies? Współczuje cool Jestem wzruszona, dziękuję emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|