|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:02 am
glupi warunek, 18 lat. kazdy jest dzieckiem czyims.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:26 am
Andareen ja zblizam sie do 20-tki, ale i tak dostalam od taty kase, a mama kupila mi i bratu (on ma 33 lata) lody ciasto i cole ;D ja dostałam 30 zeta na zboczone mangusie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 11:40 am
a czy ów darczyńca wie ze mangusie sa zboczone?? biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 01, 2007 12:57 pm
pewnie nie razz
Ja też sie jeszcze zaliczam do dzieci jeszcze przez 3 lata 4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 2:14 am
Kyoko Suomi wicked que.en Czy ja jestem najmłodsza wśród was? Strasznie dziwnie się z tym czuje... xp a ile masz latek, kochana? Liczę sobie zaledwie 14 lat. Aczkolwiek jestem tymże faktem ogromnie zdegustowana i rozgoryczona. Wolałabym mieć te parę wiosen więcej. No cóż. Poczekam jeszcze parę lat, bo tak trzeba ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:15 am
wicked que.en Czy ja jestem najmłodsza wśród was? Strasznie dziwnie się z tym czuje... xp ja jestem mlodsza - mam 12 lat wink pamietam, jak chcialam miec 12 lat... teraz chcialabym miec 15, ale jak bede miala pomysle pewnie 'i czemu ja tak chcialam miec 15 lat? co w tym takiego?'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:37 am
Evil123Angel wicked que.en Czy ja jestem najmłodsza wśród was? Strasznie dziwnie się z tym czuje... xp ja jestem mlodsza - mam 12 lat wink pamietam, jak chcialam miec 12 lat... teraz chcialabym miec 15, ale jak bede miala pomysle pewnie 'i czemu ja tak chcialam miec 15 lat? co w tym takiego?' Masz 12 lat? Ja myślałam, że ty starsza jesteś xp Ja od zawsze chciałam być starsza. Jak będę mieć te 17 lat będzie już tak w sam raz (dopiero). Ja chcę do liceum! Liceuuum crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:41 am
Mroovecka a czy ów darczyńca wie ze mangusie sa zboczone?? biggrin biggrin biggrin Pszczola_M pewnie nie razz Ja też sie jeszcze zaliczam do dzieci jeszcze przez 3 lata 4laugh heart 4laugh oj tam, a musi wiedziec? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:08 am
wicked que.en Evil123Angel wicked que.en Czy ja jestem najmłodsza wśród was? Strasznie dziwnie się z tym czuje... xp ja jestem mlodsza - mam 12 lat wink pamietam, jak chcialam miec 12 lat... teraz chcialabym miec 15, ale jak bede miala pomysle pewnie 'i czemu ja tak chcialam miec 15 lat? co w tym takiego?' Masz 12 lat? Ja myślałam, że ty starsza jesteś xp Ja od zawsze chciałam być starsza. Jak będę mieć te 17 lat będzie już tak w sam raz (dopiero). Ja chcę do liceum! Liceuuum crying
a ja wiem czy to tak fajnie w liceum? (nie bylam, ale sie domyslam) tam to pewnie wszystko w szalonym tempie - jednego dnia musisz sie nauczyc wszystkiego o roslinach: korzen, kwiat itp., tyle, ze tam sa trudniejsze rzeczy gonk najlepiej byc 5-latkiem - jeszcze nie trzeba chcodzic to szkoly biggrin i sie chodzi na place zabaw i spacerki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:24 am
Ee tam. Nie chcę być małym dzieckiem. Chcę być wreszcie samodzielna. Chcę tworzyć! Zrobić coś wielkiego, mieć życie ociekające sztuką! Chcę czuć skutki wszystkiego co zrobię. Chcę znaleźć tego jedynego i żyć własnym życiem. Chcę prowokować i zdumiewać.
Jeszcze o mnie usłyszycie. Będę żyć ekscentrycznie, oryginalnie, kolory będą do siebie pasować, zupa nie będzie za słona, a majonez będzie zawsze schłodzony. To mój plan na życie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:28 am
ja mam 18,5 i nie sadz aby moje zycie bardzo sie zmienilo oprocz tego ze mam jeszcze jedna blaszke w portfelu i czasem jak mila pani nie chce mi przedac piwa to wtedy ta blaszke wyjmuje. za to obowiazkow coraz wiecej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:32 am
wicked que.en Ee tam. Nie chcę być małym dzieckiem. Chcę być wreszcie samodzielna. Chcę tworzyć! Zrobić coś wielkiego, mieć życie ociekające sztuką! Chcę czuć skutki wszystkiego co zrobię. Chcę znaleźć tego jedynego i żyć własnym życiem. Chcę prowokować i zdumiewać.
Jeszcze o mnie usłyszycie. Będę żyć ekscentrycznie, oryginalnie, kolory będą do siebie pasować, zupa nie będzie za słona, a majonez będzie zawsze schłodzony. To mój plan na życie xp moze i lepiej byc starszym? w sumie uzylas tylu agrumentow... zwlaszcza 'znalezc tego jedynego' 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 8:13 am
ja tam mam 17 lat i jest mi z tym dobrze, kży wiek jest fajny,jak się ma szczęcie biggrin kazdy ma swoje prawa i ograniczenia. najlepiej jest jak jest,bo właśnie tak jest biggrin niezależnie od tego jak jest;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:45 am
Ann_Miho ja mam 18,5 i nie sadz aby moje zycie bardzo sie zmienilo oprocz tego ze mam jeszcze jedna blaszke w portfelu i czasem jak mila pani nie chce mi przedac piwa to wtedy ta blaszke wyjmuje. za to obowiazkow coraz wiecej razz exactly. w dodatku trzeba się powoli stabilizować, znaleźć pracę, zdac na studia, coraz bliżej do domu z ogrodem, psa z rodowodem i trójki dzieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:30 am
Jukatan Ann_Miho ja mam 18,5 i nie sadz aby moje zycie bardzo sie zmienilo oprocz tego ze mam jeszcze jedna blaszke w portfelu i czasem jak mila pani nie chce mi przedac piwa to wtedy ta blaszke wyjmuje. za to obowiazkow coraz wiecej razz exactly. w dodatku trzeba się powoli stabilizować, znaleźć pracę, zdac na studia, coraz bliżej do domu z ogrodem, psa z rodowodem i trójki dzieci... Ja uwielbiam obowiązki, uwielbiam jak muszę podjąć własne decyzje życiowe, uwielbiam to uczucie satysfakcji jak coś sama osiągnę! Chcę się martwić o te cholerne studia, martwić się o cholerną pracę!
Uh, kurnia, to życie tam na mnie czeka. Tylko mam nadzieję, że śmierć mnie nie prześcignie, zanim dojdę...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|