|
|
|
|
Posted: Sun May 27, 2007 11:27 pm
4yk4 zeszyt od historii, matematyki i fizyki crying 'Pani na Czachticach' Jozo Niznanskiego -taka tam powieść o Elżbiecie Batory Obejrzyj "stay alive"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 5:55 am
skończyłam "Przenajświętszą..." i wracam do Stephena Kinga whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 5:59 am
PlaceboTabs skończyłam "Przenajświętszą..." i wracam do Stephena Kinga whee whee mroczna wieza? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 6:14 am
A ja ledwo zdazylem odniesc do biblioteki "Boga Imperatora Diuny" Franka Herberta, zeby nie zaplacic kary. Przeczytalem w lutym, a oddalem dopiero dzisiaj. Teraz czytam serie ksiazek poswiecona warcraftowi. Zaczynam ostatnia jaka mam, czyli "Studnia Wiecznosci". Te ksiazki nie sa za dobrze napisane, ale ratuje je fabula mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 8:37 am
Faust *wali głową w ścianę* a czeka na mnie king i pratchett, i tolkien, i alex, i wiele, wiele innych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:26 am
Hefajstion Faust *wali głową w ścianę* a czeka na mnie king i pratchett, i tolkien, i alex, i wiele, wiele innych Eeee tam, Faust jeszcze ujdzie. Ciesz sie, ze nie "Cierpienia mlodego Wertera"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:31 am
PlaceboTabs skończyłam "Przenajświętszą..." i wracam do Stephena Kinga whee whee TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!! heart heart heart ja własnie czytam "Desperację" autora powyższego! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:34 am
"Smazone zielone pomidory", nie wiem kogo... dupna, nudne i głupie to jest... ale ja jeszcze nigdy zadnej ksiązki nie odłozyłam, wiec chyba doczytam... chyba... nie, nie doczytam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:02 am
Yumea Hefajstion Faust *wali głową w ścianę* a czeka na mnie king i pratchett, i tolkien, i alex, i wiele, wiele innych Eeee tam, Faust jeszcze ujdzie. Ciesz sie, ze nie "Cierpienia mlodego Wertera" mnie sie tam "Cierpienia.." podobaly, tylko koncowka byla calkowicie bez sensu.. ile mozna umierac..? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:10 am
Kyoko Suomi Yumea Hefajstion Faust *wali głową w ścianę* a czeka na mnie king i pratchett, i tolkien, i alex, i wiele, wiele innych Eeee tam, Faust jeszcze ujdzie. Ciesz sie, ze nie "Cierpienia mlodego Wertera" mnie sie tam "Cierpienia.." podobaly, tylko koncowka byla calkowicie bez sensu.. ile mozna umierac..? gonk Ponoc to obowiazkowa lektura emo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:15 am
A ja czytam chemie śmierci heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:17 am
RopuchaAga PlaceboTabs skończyłam "Przenajświętszą..." i wracam do Stephena Kinga whee whee TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!! heart heart heart ja własnie czytam "Desperację" autora powyższego! 4laugh Lubisz Kinga? Polecam tez "Misery"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 6:18 am
ja polecam "Colorado Kid" pana Kinga, najwredniejsza ksiazka jaką kiedykolwiek czytałam, zlośliwośc normalnie xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 6:43 am
skończyłam Fausta!!! biggrin a Cierpienia młodego wertera mam już za sobą biggrin king jest fajny,ale akurat desperacja była cienka ;/ ja się biorę teraz za 'Skazani na Shawshank'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 7:14 am
Hefajstion skończyłam Fausta !!! biggrin a Cierpienia młodego wertera mam już za sobą biggrin king jest fajny,ale akurat desperacja była cienka ;/ ja się biorę teraz za 'Skazani na Shawshank'"skazani.." - nie czytalam, ale ogladalam smile dobry film, mniam heart teraz czytam najnowsza ksiazke P.Coelho 'czarownica z Portobello' heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|