|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 4:49 am
Kyoko Suomi Gem_ma Kyoko Suomi a gdzie w wyrazie DUPA masz 'M'? Boze co za poziom talk2hand rofl *upycha Kyoko po podłagą* ha! i co to za poziom! ale jestem zajebisty twisted
*podduszona calym syfem z podlogi* khe khe khe.. chcialbys byc zajebisty *wstaje, otrzepuje sie i znowu blyszczy* jestem bardziej zajebista od Ciebie *kopie go w dupe* spierdalaj od mojego brata. a jak się człowiek jąka, to czasem też mówi "mmmm", bo się miesza. A jukatan się mieszał i wstrząsał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 9:38 am
ZebraDeath spierdalaj od mojego brata. a jak się człowiek jąka, to czasem też mówi "mmmm", bo się miesza. A jukatan się mieszał i wstrząsał. wstrzasnac, to sie moze cola
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 30, 2007 10:04 am
Kyoko Suomi ZebraDeath spierdalaj od mojego brata. a jak się człowiek jąka, to czasem też mówi "mmmm", bo się miesza. A jukatan się mieszał i wstrząsał. wstrzasnac, to sie moze cola jak chcesz, to ja cie mogę wstrżasnąć. tylko nie gwarantuję, że potem będziesz do użycia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 7:03 am
Kyoko Suomi ZebraDeath spierdalaj od mojego brata. a jak się człowiek jąka, to czasem też mówi "mmmm", bo się miesza. A jukatan się mieszał i wstrząsał. wstrzasnac, to sie moze cola nic sie kurwa samo nie wstrzasa do kurwy nedzy jestem wkurwiona i kurwa zaraz nie wytrzymam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:06 am
_b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi ZebraDeath spierdalaj od mojego brata. a jak się człowiek jąka, to czasem też mówi "mmmm", bo się miesza. A jukatan się mieszał i wstrząsał. wstrzasnac, to sie moze cola nic sie kurwa samo nie wstrzasa do kurwy nedzy jestem wkurwiona i kurwa zaraz nie wytrzymam crying a skad kurwa wiesz, ze sie sama do chuja nie moze wstrzasnac? jakby chciala to by zrobila, ale jej sie kurwa nie chce! nie wytrzymasz, to lepiej lec do sracza, bo bedzie jebalo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 2:40 pm
Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi ZebraDeath spierdalaj od mojego brata. a jak się człowiek jąka, to czasem też mówi "mmmm", bo się miesza. A jukatan się mieszał i wstrząsał. wstrzasnac, to sie moze cola nic sie kurwa samo nie wstrzasa do kurwy nedzy jestem wkurwiona i kurwa zaraz nie wytrzymam crying a skad kurwa wiesz, ze sie sama do chuja nie moze wstrzasnac? jakby chciala to by zrobila, ale jej sie kurwa nie chce! nie wytrzymasz, to lepiej lec do sracza, bo bedzie jebalo xp jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 5:35 am
_b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 7:04 am
ożeż kurna ale z was męty.... *rozsiada sie na foteliku z komandosikiem w garści *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 11:28 am
Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie! oz kurwa, dzieki mrgreen ni chuja nie moge nazbierac na lunar cloak czy jak to sie tam nazywa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 11:29 am
Gem_ma ożeż kurna ale z was męty.... *rozsiada sie na foteliku z komandosikiem w garści * a nie wolisz kurwa czarnej perly /patrz sig/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 7:23 am
_b_u_r_a_k_ Gem_ma ożeż kurna ale z was męty.... *rozsiada sie na foteliku z komandosikiem w garści * a nie wolisz kurwa czarnej perly /patrz sig/ juz baedziej o tych twojich szczyn wole keleriska pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 5:44 pm
a teraz wypierdalać wszyscy z mojego pokoju scream !!!!!!!! I NIE DOTYKAĆ KOMPA!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 7:25 am
_b_u_r_a_k_ Kyoko Suomi _b_u_r_a_k_ jakbym mogla sobie kuwa w jebanym sracu ulzyc, to by nie bylo problemu, a tu ni chuja. zakurwiscie leniwa ta cola... xp no fakt. leniwa jak chuj. kurwa, burak, wygladasz zjebiscie! oz kurwa, dzieki mrgreen ni chuja nie moge nazbierac na lunar cloak czy jak to sie tam nazywa. no lunar cloak jest zajebisty, tez bym go chciala miec, ale do chuja, nie chce mi sie kasy zbierac.. xp a spierdalaj sama Andareen, przejelismy panowanie nad tym pokojem i chuj Ci w oko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 12:13 pm
spierdalajcie stąd. mam tutaj władzę absolutną, cipki, więc chuj w zęby i won.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2007 10:18 am
Gem_ma _b_u_r_a_k_ Gem_ma ożeż kurna ale z was męty.... *rozsiada sie na foteliku z komandosikiem w garści * a nie wolisz kurwa czarnej perly /patrz sig/ juz baedziej o tych twojich szczyn wole keleriska pirate ale jaka zakurwista butelka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|