|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 7:25 am
Andareen Identyczny jak Zenon kiedy był mały!!! To kiedy do ciebie wpadam, żeby go zobaczyć mrgreen ? no nie wiem, dzisiaj? xD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 18, 2007 3:15 pm
widziałam kocurka dzisiaj. słodkie to, ale to mały terrorysta. i jak się okazało, wcale nie chłopczyk, tylko dziewczynka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 1:36 am
... no i co teraz bedzie z imieniem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 5:41 am
Nie wiem, ja sugerowałam coś w stylu Bin Laden, ale jak go Evil nazwie, to nie wiem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 12:10 pm
Andareen Nie wiem, ja sugerowałam coś w stylu Bin Laden, ale jak go Evil nazwie, to nie wiem ninja chyba to ona jest... Asalka xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 19, 2007 12:34 pm
Ja tam umiem wymyslac imiona tylko dla facetow :XP: takie moje male zboczenie...
moze byc rurecznik, rock, albo... eeee... dobra, never mind XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 6:29 am
Eee... To zależy od jego sposobu i trybu życia. Przynajmniej my tak robimy... obserwujemy zwierzątka i później jak zauważymy coś charakterystycznego- nazywa kotka/pieska, itd. Powiedzmy, że się dużo turla- niech będzie Turlak mrgreen Ps.: Wiecie, że mój kot nauczył otwierać sobie (uwaga) ZAMKNIĘTE drzwi? To strasznie denerwujące jak skacze na te klamkę w nocy i marzniemy później xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2007 8:15 am
wicked que.en Ps.: Wiecie, że mój kot nauczył otwierać sobie (uwaga) ZAMKNIĘTE drzwi? To strasznie denerwujące jak skacze na te klamkę w nocy i marzniemy później xp
Bóg Lenistwa też tak potrafi. Tylko, że on zaczyna mruczeć i wywala się na plecy. Wtedy drzwi się same otwierają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|