|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:37 am
Baranina Gem_ma Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl a tego juz nie wiem xp ale używać i zużywać to lubimy no nie? aj szefowa! Ciebie to nie interesuje ale to ja musze zaopatrywac mordownie gonk mamy tyle wydatków !: potrzeba tynku zeby uzupełnic obitą ściane w sypialni, kupic pralke (bo nasza stara "Franie"zdekapitulowały czyjes koronkowe majtki wkrecaja sie w śrube i robiąc spiecie) i trzeba wynająć ekipe od usuwania szkodników bo ciuchy, śmiecie i inne rzeczy spod łóżka weszły na wyższy szczebel drabiny ewolucji . rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 16, 2007 4:46 am
Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl a tego juz nie wiem xp ale używać i zużywać to lubimy no nie? aj szefowa! Ciebie to nie interesuje ale to ja musze zaopatrywac mordownie gonk mamy tyle wydatków !: potrzeba tynku zeby uzupełnic obitą ściane w sypialni, kupic pralke (bo nasza stara "Franie"zdekapitulowały czyjes koronkowe majtki wkrecaja sie w śrube i robiąc spiecie) i trzeba wynająć ekipe od usuwania szkodników bo ciuchy, śmiecie i inne rzeczy spod łóżka weszły na wyższy szczebel drabiny ewolucji . rofl ale ty przecież lubisz swojego humanoidalnego grzyba zza szafy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 4:54 am
ZebraDeath Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl a tego juz nie wiem xp ale używać i zużywać to lubimy no nie? aj szefowa! Ciebie to nie interesuje ale to ja musze zaopatrywac mordownie gonk mamy tyle wydatków !: potrzeba tynku zeby uzupełnic obitą ściane w sypialni, kupic pralke (bo nasza stara "Franie"zdekapitulowały czyjes koronkowe majtki wkrecaja sie w śrube i robiąc spiecie) i trzeba wynająć ekipe od usuwania szkodników bo ciuchy, śmiecie i inne rzeczy spod łóżka weszły na wyższy szczebel drabiny ewolucji . rofl ale ty przecież lubisz swojego humanoidalnego grzyba zza szafy... to co innego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 5:43 am
Gem_ma ZebraDeath Gem_ma Baranina Gem_ma Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl a tego juz nie wiem xp ale używać i zużywać to lubimy no nie? aj szefowa! Ciebie to nie interesuje ale to ja musze zaopatrywac mordownie gonk mamy tyle wydatków !: potrzeba tynku zeby uzupełnic obitą ściane w sypialni, kupic pralke (bo nasza stara "Franie"zdekapitulowały czyjes koronkowe majtki wkrecaja sie w śrube i robiąc spiecie) i trzeba wynająć ekipe od usuwania szkodników bo ciuchy, śmiecie i inne rzeczy spod łóżka weszły na wyższy szczebel drabiny ewolucji . rofl ale ty przecież lubisz swojego humanoidalnego grzyba zza szafy... to co innego stare w jakim sensie i którym miejscu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 03, 2007 7:30 am
ZebraDeath Gem_ma ZebraDeath Gem_ma ale używać i zużywać to lubimy no nie? aj szefowa! Ciebie to nie interesuje ale to ja musze zaopatrywac mordownie gonk mamy tyle wydatków !: potrzeba tynku zeby uzupełnic obitą ściane w sypialni, kupic pralke (bo nasza stara "Franie"zdekapitulowały czyjes koronkowe majtki wkrecaja sie w śrube i robiąc spiecie) i trzeba wynająć ekipe od usuwania szkodników bo ciuchy, śmiecie i inne rzeczy spod łóżka weszły na wyższy szczebel drabiny ewolucji . rofl ale ty przecież lubisz swojego humanoidalnego grzyba zza szafy... to co innego stare w jakim sensie i którym miejscu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 11:06 am
ja sie skarze na gemme bo jest nadgorliwy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:58 pm
Jukatan ja sie skarze na gemme bo jest nadgorliwy mrgreen ubić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 11:09 am
Baranina Jukatan ja sie skarze na gemme bo jest nadgorliwy mrgreen ubić no dzięki ! pożałujesz kiedy na mordowni tych no... NAPOJÓW zabraknie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 6:45 am
Gem_ma Baranina nie bedzie oplat. koniec kropka. phie! a za co kupimy nowe lezanki, automat do kawy i kajdanki do moderatowni? rofl kredyt mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|