|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:15 am
Lordofdragonss Jestem ciekaw co sadzicie o grach Pokemon (Poczymnajac od Reda konczac na Perlu) Osobiście uwazam ze Gold wymiata a po nim Emerald. zobaczymy co przyniesie Pearl i Diamond nienaaawidzzzzeeeeeeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 24, 2007 1:59 pm
Baranina Lordofdragonss Jestem ciekaw co sadzicie o grach Pokemon (Poczymnajac od Reda konczac na Perlu) Osobiście uwazam ze Gold wymiata a po nim Emerald. zobaczymy co przyniesie Pearl i Diamond nienaaawidzzzzeeeeeeeee crying A toooo czeeemuuuuu?? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 4:36 am
Lordofdragonss Baranina Lordofdragonss Jestem ciekaw co sadzicie o grach Pokemon (Poczymnajac od Reda konczac na Perlu) Osobiście uwazam ze Gold wymiata a po nim Emerald. zobaczymy co przyniesie Pearl i Diamond nienaaawidzzzzeeeeeeeee crying A toooo czeeemuuuuu?? domokun bo to denne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 28, 2007 1:28 am
A może grał ktoś już w PEARL lub DIAMOND ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:31 am
Ja aktualnie Emerald prawie wszystko co do zdobycia zdobyte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 12:07 pm
jak u wilkusa gralam w prince of persia to sie strasznie stresowalam ta gra.... nie umiem chodzic po scianach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 08, 2007 10:03 pm
1.Tu jest temat o grach Pokemon 2.W PoP nie grałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 6:16 am
Szczerze mówiąc, Pokemony były jedynymi grami na GB jakie miałam (oprócz Mario Tennis, kupionego kiedyś na promocji w Tesco za 5 pln xd ) - uwielbiałam Silvera, fajnie by było w sumie pograć w jakąś nowszą wersyjkę.. ach ten sentyment ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:22 am
ja chyba juz calkiem niedlugo zagram, ale jeszcze sie obaczy - emulator mi nie bardzo dziala /save'y sie nie chca wczytywac/ PoP jest chyba najgenialiejsza gra, w jaka gralam, jak do tej pory. nic nie zastapi radochy ciecia rdzeni kregowych 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 1:32 am
a ja lubie Sims2 !!! pokemony sa spoko, mam kilka gier
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 10, 2007 6:11 am
w Pokemony rżnęłam namiętnie w gimnazjum. W Blue, ten niebieski żółw mój to byl taki przepak, że do końca nim wszystkie walki wygrywałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 7:43 am
wilkus ja chyba juz calkiem niedlugo zagram, ale jeszcze sie obaczy - emulator mi nie bardzo dziala /save'y sie nie chca wczytywac/ PoP jest chyba najgenialiejsza gra, w jaka gralam, jak do tej pory. nic nie zastapi radochy ciecia rdzeni kregowych 4laugh Jaki masz Emulator?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 8:14 am
hmmm... Pokemony... Coz za wspomnienia. W gierki grałam wszystkie, ale przeszłam tylko kilka- nie ma to jak czasy podstawowki. Teraz wole Harvest Moon smile lub psucie pada mojemu braciakowi na PS2 w Tekkena 5 lub cos w ten desen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 14, 2007 9:57 am
4yk4 hmmm... Pokemony... Coz za wspomnienia. W gierki grałam wszystkie, ale przeszłam tylko kilka- nie ma to jak czasy podstawowki. Teraz wole Harvest Moon smile lub psucie pada mojemu braciakowi na PS2 w Tekkena 5 lub cos w ten desen. o, tak, w Harvest Moon tez rznelam. W te styare czesci na SNES, oraz na GBC i GBA.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |