|
|
|
|
Posted: Mon Mar 26, 2007 10:33 am
O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed
||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 27, 2007 7:52 am
kamilka3d O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed ||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYukina jakie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 12:50 am
Gem_ma kamilka3d O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed ||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYukina jakie? Na różne. Najczęściej na Karolina (imię mojej starszej siostry), ale byłam już nawet Moniką i Agnieszką... A ja jestem na tym punkcie cholernie wrażliwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 9:53 am
kamilka3d Gem_ma kamilka3d O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed ||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYukina jakie? Na różne. Najczęściej na Karolina (imię mojej starszej siostry), ale byłam już nawet Moniką i Agnieszką... A ja jestem na tym punkcie cholernie wrażliwa... imie na gai czy w realu? (no co! TRyb debil/mode//ON/)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 28, 2007 11:48 pm
Gem_ma kamilka3d Gem_ma kamilka3d O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed ||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYukina jakie? Na różne. Najczęściej na Karolina (imię mojej starszej siostry), ale byłam już nawet Moniką i Agnieszką... A ja jestem na tym punkcie cholernie wrażliwa... imie na gai czy w realu? (no co! TRyb debil/mode//ON/) W REALU!!!! gonk gonk gonk gonk scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 01, 2007 1:33 am
kamilka3d Gem_ma kamilka3d Gem_ma kamilka3d O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed ||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYukina jakie? Na różne. Najczęściej na Karolina (imię mojej starszej siostry), ale byłam już nawet Moniką i Agnieszką... A ja jestem na tym punkcie cholernie wrażliwa... imie na gai czy w realu? (no co! TRyb debil/mode//ON/) W REALU!!!! gonk gonk gonk gonk scream scream scream eek a masz kamila poki co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 12:48 am
Gem_ma kamilka3d Gem_ma kamilka3d Gem_ma kamilka3d O jeny. A mnie chcą wszyscy zmeinić imię na nowe.... stare stare stare stare stare stare stare stare stare stare stressed stressed stressed stressed ||usunęłam kilka emotikonów, nie wypada tak dużo, dop EvilYukina jakie? Na różne. Najczęściej na Karolina (imię mojej starszej siostry), ale byłam już nawet Moniką i Agnieszką... A ja jestem na tym punkcie cholernie wrażliwa... imie na gai czy w realu? (no co! TRyb debil/mode//ON/) W REALU!!!! gonk gonk gonk gonk scream scream scream eek a masz kamila poki co? O ile mi wiadomo, to na chrzcie mi takie imię nadali. Chyba, że nic mi nie mówiąc mnie rodzinka przechciła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 6:17 am
czy inspiracja na ksywke Gemma została zaczerpnieta z Digi Charat >.>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2007 8:45 am
Rin_Youkai czy inspiracja na ksywke Gemma została zaczerpnieta z Digi Charat >.>? Mi się kojarzy z Genmą Saotome z Ranmy 1/2.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 09, 2007 11:36 pm
kamilka3d Rin_Youkai czy inspiracja na ksywke Gemma została zaczerpnieta z Digi Charat >.>? Mi się kojarzy z Genmą Saotome z Ranmy 1/2. Gema-Gema !!! 3nodding rofl ale w sumie nie sweatdrop własnie od Genmy ale nie z Ranmy tylko Naruto wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 12:27 am
Gem_ma kamilka3d Rin_Youkai czy inspiracja na ksywke Gemma została zaczerpnieta z Digi Charat >.>? Mi się kojarzy z Genmą Saotome z Ranmy 1/2. Gema-Gema !!! 3nodding rofl ale w sumie nie sweatdrop własnie od Genmy ale nie z Ranmy tylko Naruto wink No, ale ostatecznie byłam bliżej... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 9:59 am
moja nauczycielka (hiszpanka) ma na imie Gemma. Gemma Rodriguez Jove.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:40 am
Marcinka moja nauczycielka (hiszpanka) ma na imie Gemma. Gemma Rodriguez Jove. pozdrow ja ode mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 4:32 pm
Marcinka moja nauczycielka (hiszpanka) ma na imie Gemma. Gemma Rodriguez Jove. uczysz sie hiszpanskiego? uch, wspolczuje... uczylam sie tego w szkole, przestalam lubic ten jezyk, a kultura tego kraju mnie nudzi rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2007 12:30 am
Andareen Marcinka moja nauczycielka (hiszpanka) ma na imie Gemma. Gemma Rodriguez Jove. uczysz sie hiszpanskiego? uch, wspolczuje... uczylam sie tego w szkole, przestalam lubic ten jezyk, a kultura tego kraju mnie nudzi rolleyes Taaa... A co powiesz na łacinę??? Klasyczną w dodatku???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|