|
|
Kto wg Ciebie powinien zostac nowym moderatorem POGGa: |
Revcat |
|
34% |
[ 23 ] |
Rin_Youkai |
|
19% |
[ 13 ] |
Mirabell |
|
4% |
[ 3 ] |
Driada |
|
13% |
[ 9 ] |
Lavagetas_heqetai |
|
27% |
[ 18 ] |
|
Total Votes : 66 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:32 am
EvilYuki moja kandydatura - Rin, znana, lubiana, sympatyczna, przyjazna, długo siedzi na gildii, spokojna 3nodding * krztusi sie * eek Dzieki Jukisiu za mile slowa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 3:38 am
EvilYuki Myślę, że nie powinno być jak w sejmie - osoby z jakiegoś powodu zbanowane, "po wyroku" wink nie nadajasię według mnie do pilnowania stosowania regulaminu, jeśli same go łamały. To nie to, że wszyscy jesteśmy kryształowo czyści, no ale... no ale się nie powinno i już mrgreen moja kandydatura - Rin, znana, lubiana, sympatyczna, przyjazna, długo siedzi na gildii, spokojna 3nodding Ale jeszcze trzeba mieć jajca. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 6:25 am
BeeWolf Ale jeszcze trzeba mieć jajca. mrgreen ee tam, jajca, chodzi o to, by reagowała gdy najdzie okazja... a ona może za spokojna... >>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 6:52 am
ninja
dobra... w takim razie ja zglaszam Mirabel'a i Rin wink po prostu - oba ludziska nadaja sie na modow wink
*siorb herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 6:58 am
Anzelmo ninja
dobra... w takim razie ja zglaszam Mirabel'a i Rin wink po prostu - oba ludziska nadaja sie na modow wink
*siorb herbatke* to ja jeszcze zgłaszm Anzelmo wink Rin za spokojna? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:01 am
Anzelmo ninja
*siorb herbatke* Onii san tak, ale ja... ? Chyba sie ze mnie nabijacie emo Mimo, ze go praktycznie nie znam to wysuwam: Revcat'a - jako jedyny jest swiadomy swojej przyszlej pozycji smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:01 am
Autark to ja jeszcze zgłaszm Anzelmo wink Rin za spokojna? eek ja jednak za zadko tu jestem xD
Rin?... spokojna czy nie spokojna - ale to dobra dziewczyna xD i to wystarczy... xDDD
Rin: nikt sie nie nabija =^_^= glosuje jak uwazam xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:05 am
Rin_Youkai Anzelmo ninja
*siorb herbatke* Onii san tak, ale ja... ? Chyba sie ze mnie nabijacie emo Mimo, ze go praktycznie nie znam to wysuwam: Revcat'a - jako jedyny jest swiadomy swojej przyszlej pozycji smile Rin idealnie się nadajesz na moda to, że Revcat będzie modem jest przesądzone, mi po prostu zależy by ktoś z poza starej paczki też został wybrany wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:07 am
Autark Rin idealnie się nadajesz na moda to, że Revcat będzie modem jest przesądzone, mi po prostu zależy by ktoś z poza starej paczki też został wybrany wink brakuje mi jednej podstawowej cechy : inteligencji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:16 am
Autark to, że Revcat będzie modem jest przesądzone, mi po prostu zależy by ktoś z poza starej paczki też został wybrany wink kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:21 am
opcy kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie.. to ja bezczelnie odpowiem - to tak jakby wynika z poprzednich postow xDD
(albo mi sie wydaje... xDDD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:24 am
opcy Autark to, że Revcat będzie modem jest przesądzone, mi po prostu zależy by ktoś z poza starej paczki też został wybrany wink kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie.. ...dokladnie...tez chcialbym sie tego dowiedziec....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:25 am
Anzelmo opcy kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie.. to ja bezczelnie odpowiem - to tak jakby wynika z poprzednich postow xDD
(albo mi sie wydaje... xDDD) ...moim zdanie wydaje Ci sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:31 am
Autark Omega Sun Autark Moje propozycje: Karnaaa, Rin, ariellechan, Aidanna, zuzika, Martines.PL Uzasadnienie: im więcej tym zabawniej. Chyba zartujesz Niezupełnie proszę Omi, jeśli by tylko chcieli to na pewno sprawdzili by się jako moderatorzy. Z resztą to tylko propozycje osób które chętnie jako modów bym zobaczył wink edit// raczej nie mam co liczyć, że dodasz ich do "dotychczasowych propozycji" .. od razu napisz kogo chcesz, będzie szybciej wink -Karnaa, Ariellachan i Zuzika to jeszcze dzieci, ktore nie pisza nic poza "czesc" (jak juz Buc wspomnial) -Aidanna- chyba nie wymaga komentarza, dostala dwa razy bana a poza tym wydaje jej sie, ze wszyscy tu sa dla niej niemili, przesladuja ja albo jej dokuczaja i pewnie wszystkich by zbanowala -Martines.pl- chyba nawet nie jest czlonkiem gildii -Rin- jeszcze moglaby byc bo ma chociaz dobrze poukladane w glowie, ale ma za dobre serce i wysoki wspolczynnik tolerancji i wyrozumialosci dla cudzych zachowan, wiec pewnie nikogo by nie zbanowala Poza tym to nie jest konkurs sympatii czy tez plebiscyt na najlepszego kumpla, wiec podawajcie osoby ktore nadaje sie na moderatora a nie te, ktore najbardziej lubicie (To tylko potwierdza moja teorie, ze demokracja to zaraz po anarchii najglupszy system)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 20, 2007 7:31 am
Anzelmo opcy kto tak powiedzial? ze sie spytam bezczelnie.. to ja bezczelnie odpowiem - to tak jakby wynika z poprzednich postow xDD
(albo mi sie wydaje... xDDD) to prosze skonczc to gadk i kwotuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|