|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 10:43 am
Yajo nie, to ludożerna roslinka, bezczelna i pyskata rofl jak możesz tego filmu nie znac, no wiesz rolleyes sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 1:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 2:54 pm
na pierwszy rzut oka... azjatyckie discopolo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 1:18 am
na pierwszy rzut oka... azjatyckie discopolo stare no wiesz? mjuzikal z Bleacha disco polo? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 2:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 4:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 6:22 am
mój ulubiony musical (czy może lepeij - rock opera) to Jesus Christ SurperStar. jak dla mnie produkcja hipisowska, ale genialna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:19 am
Renji, Rukia(w szsczególnosci), Inoue, ten typ w kapeluszu, dziewuszka wicekapitanka Aizena - bardzo do siebie podobni *^^* nie mam dzwieku wiec nie moge skometowac jak oni tam drą japy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 7:59 am
ZebraDeath mój ulubiony musical (czy może lepeij - rock opera) to Jesus Christ SurperStar. jak dla mnie produkcja hipisowska, ale genialna. O rany no właśnie, jak mogliście o tym zapomnieć scream (mogliście.. mogliście.. ja także zapomniałam talk2hand ) Świetny Musical, ojciec mi o nim także opowiadał ale jak zobaczyłam na oczy to nie mogłam uwierzyć że zrobili Musical na bazie Biblii eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 11:56 am
wygląda naprawdę fajnie. a o czy jest fabułka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 11:58 am
ZebraDeath mój ulubiony musical (czy może lepeij - rock opera) to Jesus Christ SurperStar. jak dla mnie produkcja hipisowska, ale genialna. niestety nie widziałam...(mam jeszcze spore braki), ale słuchałam muzyki - bardzo fajna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:47 pm
nienawidze musicali stare ten temat trzeba usunac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:57 pm
wygląda naprawdę fajnie. a o czy jest fabułka? widziałas bleacha? to jest okrojona i lekko spłaszczona wersja mangi;P niby głupawe czasami ale kocham to ogladac do mi humor poprawia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:58 pm
Baranina nienawidze musicali stare ten temat trzeba usunac twisted czemu???? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |