Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Yaoi , Yuri i inne dewiacje ;) ^ od lat 18 ^ Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Co dla ciebie?
Yaoi
32%
 32%  [ 32 ]
Yuri
12%
 12%  [ 12 ]
Hentai
34%
 34%  [ 34 ]
polędwica i ociekające tłuszczem melanże
20%
 20%  [ 20 ]
Total Votes : 98

Isobelle

PostPosted: Sun Oct 24, 2004 2:01 pm

Kukus
Isobelle
MissTao
Bee, Gravitation, wedlug "naukowej" terminologi to nie yaoi, tylko najwyzej shounen-ai wink ale widze ze masz dobry gust skoro ci sie podobalo blaugh twisted

co do yuri: ahem... nie znam ani jednego tytulu, sorry... ^^ wiem tylko ze w Utenie sa tresci tego typu - jak juz wspomniano powyzej - ale przyznam sie ze nie czytalam/widzialam tej serii redface

a poza tym przezywam obecnie (od dosc dawna ^^) okres mangowy i wole czytac mangi (a raczej - w wiekszosci skany) niz ogladac anime, obojetnie jakiego gatunku (choc przyznaje ze za anime typu yaoi moga przemawiac interesujace "efekty dzwiekowe" xp )

chyba trzeba bedzie dopisac ze ten kacik moze zmienic sie w przybytek "tylko dla doroslych"... XP

też jestem za mangami ( cała Polska czyta dzieciom xp )
kreska jest ciekawsza niż w anime no ale te efekty dżwiękowe... 3nodding

MissTao: oł ju dirti dirti gerl wink
z tej strony to ja pani nie znałem, panno Tao redface

Isobelle: ty sobie nawet nie myśl, że u mnie będziesz to oglądał domokun
ja nie chcę ponownie traumy mieć... filmy jakimi mnie traktujesz zawsze skutkują u mnie lękami, paranoją i przekonaniem, że jestem ostatnim heterycznym samcem na tym świecie crying
pi.es. joł, ma bjacz wink

Yo Qtie wink
jakto nie bede oglądał???
zaraz przesyłam Ci liste tytułów do ściągnięcia i robimy maraton filmowy xd
PostPosted: Sun Oct 24, 2004 2:04 pm

Isobelle
Yo Qtie wink
jakto nie bede oglądał???
zaraz przesyłam Ci liste tytułów do ściągnięcia i robimy maraton filmowy xd
ty na serio chcesz, zeby mnie w kaftan wsadzili... tobie to sprawia frajde jak ja po ścianach chodzę, przyznaj się

Kukus

Isobelle

PostPosted: Sun Oct 24, 2004 2:05 pm

3nodding
że niby mi ja takie niewiniątko jestem...
PostPosted: Mon Oct 25, 2004 9:48 am

Isobelle
3nodding
że niby mi ja takie niewiniątko jestem...

No zapewne ...

KK..a moze chcesz zemna obejzeć Caliskie naruto ?? biggrin

BeeWolf

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Isobelle

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 8:41 am

Miss tao mam pytanko...
skąd u kobiety zainteresowanie Yaoi???
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 8:52 am

Isobelle
Miss tao mam pytanko...
hai, bejbi... Tao gdzieś tu jest, przynajmniej przed chwilą była... a przecie YAOI jest stworzone ponoć dla kobitek... choć nie wiem co jest ładnego w panach ktoorzy się "teges"... mnie sie ten widok nie podoba... zawsze zamykam oczy blaugh

jutro do ciebie przyczłapię... i bede siedział do oporu, aż śmierć nas nie rozłaczy... lub jedzenie ci się nie skonczy domokun

Kukus

MissTao
Crew

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 9:43 am

Isobelle
Miss tao mam pytanko...

hm... moze stad, skad u mezczyzn zainteresowanie yuri?...
ee... chyba jednak nie xd

no coz, yaoi (i w ogole meski homoseksualizm) to cos innego, czego sie jako kobieta z wlasnego doswiadczenia raczej nie zna - moze dlatego tak przyciaga?... wink

i wciaz czekam na polecenie mi jakichs nowych komiksow online z watkami mxm ^^ a te sama polecam - moje ulubione whee :

- te dwa sa juz niestety zakonczone(Arcana nawet przerwana sad )
--- Arcana
--- Boy Meets Boy

- a te wciaz sie ukazuja
--- Sublunary
--- Friendly Hostility (swego rodzaju kontynuacja BMB)
--- Schism

wszystkie odnosniki prowadza do pierwszych stron komiksow, wzglednie do archiwum stron 3nodding
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 10:27 am

MissTao
Isobelle
Miss tao mam pytanko...

hm... moze stad, skad u mezczyzn zainteresowanie yuri?...
ee... chyba jednak nie xd

no coz, yaoi (i w ogole meski homoseksualizm) to cos innego, czego sie jako kobieta z wlasnego doswiadczenia raczej nie zna - moze dlatego tak przyciaga?... wink

ad. zainteresowania yuri... ja jestem facetem... tak, na pewno jestem właśnie obadałem, bo siedze w ręczniku [Isi, chcesz ręcznik papierowy? wink ]

a yuri mnie nie kręci... w zasadzie to ja nienawidzę lesbijek... gupie pi.dy, ktoore twierdzą, że nie potrzebują faceta, a wygladają, zachowują i wysławiają się jak facet o niskim IQ [niekiedy mają wąsy xp ]... zawartości szuflady w sypialni chyba nie musze komentować...

a czy geje to coś innego czy rzadko spotykanego to nie byłbym tego taki pewien... ja znam więcej "sioostr" niż "straight'oow" stare ... to przerażające... ale ma swoje plusy... przynajmniej mi panny nie podbiorą biggrin ... ale się gapią na mooj tyłeczek gonk [ktoory swoją drogą mam fajniutki blaugh ]

Kukus

Isobelle

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 5:16 pm

Miss jak znajde coś naprawde godnego obejrzenia to dam namiar.

Kukus co do Twojej dupci
to ona fajna ale blada jak cholera!!! blaugh
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 5:19 pm

Isobelle

Kukus co do Twojej dupci
blada? widac, ze mnie ostatnio nie podgladales [na szczescie] mam tyłeczek opalony po wyjezdzie nad morze... przecież razem z WW żeśmy straszyli plażowiczów tyłkami w stringach blaugh

MarianKanapowiec

Kukus

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 5:23 pm

MarianKanapowiec
Isobelle

Kukus co do Twojej dupci
blada? widac, ze mnie ostatnio nie podgladales [na szczescie] mam tyłeczek opalony po wyjezdzie nad morze... przecież razem z WW żeśmy straszyli plażowiczów tyłkami w stringach blaugh
aaaaaaa... jeszcze coś...
o ktoorej jutro moge przyczłapać i kiedy się zapiszesz na basen?
a jeśli jesteś u Davida to czy nie chce ci się teraz iść na spacer z psem blaugh

mały zboczuch ze mnie... oglądam teledysk "Eric Prydz - Call on Me" śliniąc się na kineskop blaugh fajne te dupcie i robią takie "nieładne" pozy redface
PostPosted: Fri Oct 29, 2004 4:19 am

Zboczuch z Ciebie straszny Kukusku!!!
*Kukus dostał od Isobelle wielkim młotkiem po głowie*
GONG!
a co do opalenizny to wakacje były 2 mieśki temu
daaaa

Isobelle

Kukus

PostPosted: Fri Oct 29, 2004 7:52 am

Isobelle
Zboczuch z Ciebie straszny Kukusku!!!
*Kukus dostał od Isobelle wielkim młotkiem po głowie*
GONG!
a co do opalenizny to wakacje były 2 mieśki temu
daaaa
*w wyniku uderzenia włącza mu się ABS [absolutny brak szyi]* ciota mnie bijee gonk

ale mnie sie jeszcz resztki tej opalenizny trzymają
PostPosted: Fri Oct 29, 2004 10:18 am

Kukus
ja jestem facetem... a yuri mnie nie kręci... w zasadzie to ja nienawidzę lesbijek...

ooo... to rzeczywiscie jestes wyjatkowy ^^ facet ktoremu sie yuri nie podoba... zastanowmy sie nad prawdziwymi przyczynami... nie cierpi lesbijek... czyzby zazdrosc?... robia za silna konkurencje?... sa bardziej meskie od ciebie?... blaugh (no dobra, dobra, zartowalam ^^)

Kukus
a czy geje to coś innego czy rzadko spotykanego to nie byłbym tego taki pewien...

prawda, wcale nie twierdze ze nie. po prostu dla mnie jest to dosc egzotyczne, zadnego geja jakos osobiscie nie poznalam - a lesbijke tak, rowny z niej chlop xp wiesz, jak sie nie mieszka w Wawie i nie zyje zyciem klubowym, to ciezko znac duzo ludzi 'zorientowanych' w roznych kierunkach ^_^ dlatego mnie to zainteresowalo, chcialoby sie poznac roznice w aspektach tego typu zwiazkow... bo w koncu w relacjach straight'owych to juz mi wlasnego doswiadczenia wystarczy, zeby wiedziec o co w tym biega twisted , lesbijskich tez moge nabrac gdy mi przyjdzie ochota wink , ale gejowskie pozostana raczej osobiscie niedostepne (zmiany plci jednak nie przewiduje ^^)

MissTao
Crew

Kukus

PostPosted: Fri Oct 29, 2004 11:59 am

MissTao
robia za silna konkurencje?... sa bardziej meskie od ciebie?... blaugh (no dobra, dobra, zartowalam ^^)

a wiesz, że poniekąd masz rację? ja jestem bardzo szczupły i dosyć delikatną budowę ciała mam... a znam wiele lesb, ktoore wyglądają bardziej męsko ode mnie... ale jakoś mnie to nie martwi, bo jestem śliczniutki, a od nich to się raczej na wymioty zbiera czasem, jak widzisz pannę, ktoora ma włosy na całym ciele i budowe "troojkąta"
więc tak, są bardziej męskie ode mnie, nawet z zachowania, bo ja chadzam na regulację brwi, piłowanie paznokci, dbam by nadmiernie nie zarosnąć na ciałku... a one niet gonk
MissTao
prawda, wcale nie twierdze ze nie. po prostu dla mnie jest to dosc egzotyczne, zadnego geja jakos osobiscie nie poznalam - a lesbijke tak, rowny z niej chlop xp wiesz, jak sie nie mieszka w Wawie i nie zyje zyciem klubowym, to ciezko znac duzo ludzi 'zorientowanych' w roznych kierunkach ^_^ dlatego mnie to zainteresowalo, chcialoby sie poznac roznice w aspektach tego typu zwiazkow... bo w koncu w relacjach straight'owych to juz mi wlasnego doswiadczenia wystarczy, zeby wiedziec o co w tym biega twisted , lesbijskich tez moge nabrac gdy mi przyjdzie ochota wink , ale gejowskie pozostana raczej osobiscie niedostepne (zmiany plci jednak nie przewiduje ^^)
z tego co mi wiadomo to rożnica polega jedynie na sposobie uprawiania sexu... bo na polu zachowań społecznych to "ciotkowe pary" są prawie takie same jak straight'towe... ale w zasadzie cóż ja mogę o tym wiedzieć? Kukusik i jego związki... Isobelle wie jakie ja zawsze mam "fajne" parnterki, że tak powiem, niezwykle ogarnięte, skromne, grzeczne i spokojne dziewczęta eek

ide do Isobelle, wielkie mUa wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 38 39 40 41 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas