|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 1:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:17 am
Dziekuje Tobie mamo za to, ze zawsze przy mnie bylas Dziekuje za kazdy dzien i noc Dziekuje za wszystko, czego mnie tak dlugo uczylas Pamietam kazde slowo Mowilas, badz dobry, uczciwy, ufaj ludziom synu - tak mowilas Wyszedlem na ulice Wrocilem mniejszy i slabszy Za dobro odebralem zlo Za prawde klamstwo Mamo, czy mam byc twardy jak bruk
Dostalem cios w plecy pomyslalem, ze bedzie ostatnim Ktos naplul mi w twarz Pomyslalem, ze juz nigdy tego nie zrobi Kiedy rozplakalem sie jak dziecko na widok krwi Powiedzieli, ze udaje Otworzylem sie przed przyjaciolmi Przyjaciele mnie sprzedali
Twardy jak bruk Czy mam byc twardy jak bruk
Otworzylem sie jak ksiazka Teraz ksiazka plonie Zniknely sny, iluzje, koniec Znalem kiedys wielu ludzi, znam ich niewielu Teraz, znam ich niewielu Przemienilem frustracje w sile Zamienilem lzy w gniew Mialem kiedys jedna twarz Teraz mam dwie, teraz mam dwie Kazda z nich tak prawdziwa Jak wszystko, cvzego mnie uczylas Ta, ktora pozna swiat Nie bedzie ta, ktora znasz Ty Tobie pokaze wszystkie blizny Powiem slowa, ktorych bal sie swiat Pokaze wszystkie miejsca Do ktorych uciekalem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:36 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 12:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 6:59 am
Touch your thighs, I'm the lonely one Remember that last sweat because that was the right one Oh, all your mysteries are moving in the sun I show some love and respect I Wanna get some love and respect Baby you can see that the gazing eye won't lie Don't give up your lover tonight Cause it's just you, me and this wire, alright Let's tend to the engine tonight
Oh
She found a lonely sound She keeps on waiting for time out there Oh love, can you love me, babe? Love is this loving, babe? Is time turning around?
Feast your eyes, I'm the only one Control me, console me Cause that's just how it should be done Oh, all your history's like fire from a busted gun Now show some love and respect Don't wanna get a life of regret
But baby you can see that the gazing eye won't lie Don't give up your lover tonight
She found a lonely sound She keeps on waiting for time out there Oh love, can you love me babe Love, is this loving babe Is time turning around
He slips into the bedroom And you know he misses alright Old names, we'll make some Will sustain us through the night Inside my bedroom baby Touch me, oh tonight Promises, we'll make some Will reveal our sense of right
You should be in my space You should be in my life You should be in my space You should be in my life You could be in my space
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 26, 2005 1:58 pm
Watch silent parts the parts that burn is love I know there’s such a place I had my back turned, you didn’t realize I’m lonely You laugh to things to which I relate But I see no harm. Come ‘way, come ‘way, come ‘way It’s over. And 1, 2, 3
When I’m feeling lazy, you've followed me because I’m saving all my energy to pick up when you Move into my airspace Move into my airspace Something’s coming over me I see you in the doorway I cannot control the part of me that swells up when you Move into my airspace Move into my airspace
But each night, I bury my love around you Oh each night, I bury my love around you You're linked to my inner sense/innocence
This is a concept This is a bracelet This isn’t no intervention This is a concept This is a bracelet This isn’t no intervention This is a new year What you thought was such a conquest Your hair is so pretty in red Baby, baby, you're really the best
Can I get to this way, I think so Can I get to this way, I think so Can I get to this way? Can I get to this way? Can I get to this way? Can I get to this way?
We should take a trip now to see new places I'm sick of this town and I've seen my faces change We should take a trip to see new places I'm sick of this town, I've seen my faces change (each night I bury my love around you)
Say hello, say hello to the angels
Say hello, say hello to the angels
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 12:10 am
Jeśli chodzi o sens egzystencji to ma ona źródło w korzeniach i w więzach krwi gdy żądza ujędrnia płeć wypełnia się w akcie miłosnym więc skutkiem tego wśród łez potomek przychodzi na świat
wierzga łkając on jest znacznie lepszy niż pies albo ciele co głodne i w łajnie śpi on nosem wduszony w pierś poczucie ma bezpieczeństwa i wie co dla niego ma sens gdy mleko mu spływa do warg
co go pochłania świat i bez końca zaznacza że żyje pcha w usta kciuk palce nóg napręża się z wszystkich sił wydaje brzemię bez lęków i drwin a co sprawia mu ból rodzina przeżywa wraz z nim
określonego dnia pionizuje w zamyśle mając nasienia źdźbło złożyć wprost w łonie gotowym do gry w akcie świadomej refleksji tak by roniąc ojcowskie łzy w potomka móc spojrzeć twarz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 3:34 am
Twisted_Exile Ile jestem ci winien? Ile policzylas mi za swa przyjan? Ale kiedy wszystko juz oddam, czy bedziesz szczesliwa i wolna czy... będziesz szczesliwa i wolna czy... Ale zanim pojde, ale zanim pojde, ale zanim pojde chciałbym powiedziec ci, ze: Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Milosc to żaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciagnie je ku gorze. Ile jestem ci winien? Ile policzylas mi za swa przyjazn? Ile były warte nasze słowa, kiedy probowalismy wszystko od nowa? Kiedy probowaliśmy wszystko od nowa? Ale zanim pojde, ale zanim pojde, Ale zanim pojde chciałbym powiedziec ci, ze: Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno placze a drugie po nim skacze. Milosc to zaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciągnie je ku g... Ale zanim pojde, ale zanim pojde, Ale zanim pojde chcialbym powiedziec ci, ze: Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno placze a drugie po nim skacze. Milosc to zaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciągnie je ku g... Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno placze a drugie po nim skacze. Milosc to zaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciągnie je ku g... Happysad - Zanim Pojde ... cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 3:51 am
revcat Jeśli chodzi o sens egzystencji to ma ona źródło w korzeniach i w więzach krwi gdy żądza ujędrnia płeć wypełnia się w akcie miłosnym więc skutkiem tego wśród łez potomek przychodzi na świat wierzga łkając on jest znacznie lepszy niż pies albo ciele co głodne i w łajnie śpi on nosem wduszony w pierś poczucie ma bezpieczeństwa i wie co dla niego ma sens gdy mleko mu spływa do warg co go pochłania świat i bez końca zaznacza że żyje pcha w usta kciuk palce nóg napręża się z wszystkich sił wydaje brzemię bez lęków i drwin a co sprawia mu ból rodzina przeżywa wraz z nim określonego dnia pionizuje w zamyśle mając nasienia źdźbło złożyć wprost w łonie gotowym do gry w akcie świadomej refleksji tak by roniąc ojcowskie łzy w potomka móc spojrzeć twarz Raz ,dwa,trzy - Pieśń egzystencji 3nodding brawo!!! sierzant Yumi...lubicie raz dwa trzy? macie plusa u mnie i to DUZEGO.. mrgreen [gen. Revcat]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 3:08 am
YumiTao Twisted_Exile Ile jestem ci winien? Ile policzylas mi za swa przyjan? Ale kiedy wszystko juz oddam, czy bedziesz szczesliwa i wolna czy... będziesz szczesliwa i wolna czy... Ale zanim pojde, ale zanim pojde, ale zanim pojde chciałbym powiedziec ci, ze: Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno płacze a drugie po nim skacze. Milosc to żaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciagnie je ku gorze. Ile jestem ci winien? Ile policzylas mi za swa przyjazn? Ile były warte nasze słowa, kiedy probowalismy wszystko od nowa? Kiedy probowaliśmy wszystko od nowa? Ale zanim pojde, ale zanim pojde, Ale zanim pojde chciałbym powiedziec ci, ze: Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno placze a drugie po nim skacze. Milosc to zaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciągnie je ku g... Ale zanim pojde, ale zanim pojde, Ale zanim pojde chcialbym powiedziec ci, ze: Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno placze a drugie po nim skacze. Milosc to zaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciągnie je ku g... Miłosc to nie pluszowy mis ani kwiaty. To tez nie diabel rogaty. Ani milosc kiedy jedno placze a drugie po nim skacze. Milosc to zaden film w zadnym kinie ani roze ani calusy male, duze. Ale milosc - kiedy jedno spada w dol, drugie ciągnie je ku g... Happysad - Zanim Pojde ... cool heart koffana piosenka 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 4:36 am
Zdradzilas kurwo mnie Pod pociag sie podloze Ale nie przejedzie mnie Bo kurwa jedzie po innym torze
Chryzantemy zlociste, W pollitrowce po czystej, Stoja na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt.
Zdradzilas kurwo mnie, Rzuce sie w morskie fale, Ale nie utopie sie, Bo kurwa plywam doskonale.
Chryzantemy zlociste, W pollitrowce po czystej, Stoja na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt.
Zdradzilas kurwo mnie, rzuc sie z wysokosci, Ale nie polamie sie, bo kurwa mam gumowe kosci.
Zdradzilaś kurwo mnie, Pistolet sobie kupie, Ale nie zastrzele sie, Bo kurwa mam Cie gleboko w dupie.
Chryzantemy zlociste, W pollitrowce po czystej, Stoja na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt.(x2)
whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 4:37 am
Mam znowu dola Znow pragne smierci Wracaja stare leki I nie moge w nocy spac
Bol przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszystkie ciemne strony zycia Drecza mnie ach kurwa mac
Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedys Nawet seks jest banalny i nie kreci mnie Moze jestem nienormalny, za krotko bylem w wojsku Moze w lecie jakis komar adidasa sprzedal mi...
Mam znowu dola Znow pragne smierci Wszystkie formy samoboja Przed oczyma staja mi
Sam juz nie wiem co robic mam Nie chce dluzej smazyc tluczonego szkla Mam juz dosc lezenia pod kaluza Ratuj mnie jesienny maly boze
4laugh heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:48 am
Na wielu śliskich parkietach przy wielu nadzianych facetach tańczyła ona motyl kobieta królowa seksu i łez Czarna Inez
a potem pojawił się on piękny jak anioł jej ramiona zadrżały tak że on białą śmiercią mógłby w niej skonać całą w królowej seksu i łez w Czarnej Inez
biały był ból który przeszył ją i nóż w jednej chwili błysnął w sercu motylim pył ze skrzydeł i krew na mankietach on z królową nieruchomą z królową seksu i łez z Czarną Inez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:06 am
revcat Na wielu śliskich parkietach przy wielu nadzianych facetach tańczyła ona motyl kobieta królowa seksu i łez Czarna Inez a potem pojawił się on piękny jak anioł jej ramiona zadrżały tak że on białą śmiercią mógłby w niej skonać całą w królowej seksu i łez w Czarnej Inez biały był ból który przeszył ją i nóż w jednej chwili błysnął w sercu motylim pył ze skrzydeł i krew na mankietach on z królową nieruchomą z królową seksu i łez z Czarną Inez o taaaak... to jest za mocna piosenka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|