|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 2:04 am
opcy tez bym poruchał........... dobra, ale co potem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 3:02 am
racqel opcy tez bym poruchał........... dobra, ale co potem? potem bym sie wodki napil albo skuna wypalil.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 12:43 pm
Ozzwald YumiTao opcy YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen no wiesz a nie mogla bys mi troche pomoc...... w dwojke zawsze razniej....... mrgreen przykro mi abonent jest czasowo niedostepny mrgreen ja bym powiedzial ze jest zajety... mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 4:48 am
opcy racqel opcy tez bym poruchał........... dobra, ale co potem? potem bym sie wodki napil albo skuna wypalil....... ja bym sobie fajke wypalil spokojnie...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 09, 2005 1:28 pm
revcat opcy racqel opcy tez bym poruchał........... dobra, ale co potem? potem bym sie wodki napil albo skuna wypalil....... ja bym sobie fajke wypalil spokojnie...... xd fajka w takiej sytuacji dobra rzecz.... z reguly nie pale... bo palacego dziewczyny nie zabardza chca lykac... ale w takie sytuacji moge zapalic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 10:38 am
O co kurde chodzi z tym paleniem po ruchaniu??? Bo ja kurde nie palący(o ruchaniu sie nie wypowiadam ninja ) i nie kumam.... wyjasni mi ktos???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 12, 2005 4:26 am
Christoff_Gangrell O co kurde chodzi z tym paleniem po ruchaniu??? Bo ja kurde nie palący(o ruchaniu sie nie wypowiadam ninja ) i nie kumam.... wyjasni mi ktos??? A wiec słuchaj, Pukasz Palisz jesteć wporzo, ... Tylko nie pij za durzo przed bo sobie nie popukasz chyba ze palcem, Traumatyczne przezyca gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 11:07 am
BeeWolf_san Christoff_Gangrell O co kurde chodzi z tym paleniem po ruchaniu??? Bo ja kurde nie palący(o ruchaniu sie nie wypowiadam ninja ) i nie kumam.... wyjasni mi ktos??? A wiec słuchaj, Pukasz Palisz jesteć wporzo, ... Tylko nie pij za durzo przed bo sobie nie popukasz chyba ze palcem, Traumatyczne przezyca gonk no to musisz sie podzielic z innym zebys nie popełnili tego samego błedu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 1:47 am
BeeWolf_san Christoff_Gangrell O co kurde chodzi z tym paleniem po ruchaniu??? Bo ja kurde nie palący(o ruchaniu sie nie wypowiadam ninja ) i nie kumam.... wyjasni mi ktos??? A wiec słuchaj, Pukasz Palisz jesteć wporzo, ... Tylko nie pij za durzo przed bo sobie nie popukasz chyba ze palcem, Traumatyczne przezyca gonk mwhahahahahahahahahahaha............ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 4:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 11:47 am
no to ja sie tak spytam jakie typy kobiet wam pasuja ...... question począwszy od wygladu po charakter ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 10:05 pm
YumiTao opcy tez bym poruchał........... sa dwie opcje xd albo ewntualnie mrgreen druga opcja odpada, on ma kota...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|