|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 8:18 am
666SLAYER Moge się zgodzić że Ironi to była świetna kapela ale ostatnio popadaja w stagnację. Słyszałeś ich nową płytę morze i melodyjna ale jakaś taka nijaka Poprostu chce powiedzieć że Ironi powinni dodać coś nowego do swojego stylu bo zaczynają robić się nudni Dance of Death... album średni, ale cover jest genialny... świetny utwór...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 8:52 am
Co uwarzacie o nowej płycie METALLIKI ST.ANGER (Jak dla mnie to kicha jakich mało)
Napiszcie co sądzicie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 9:20 am
Oto moje ulubione zespoly... Nie bede rozpisywac sie dlaczego tego slucham i inne blablabla. To moja osobista sprawa... Therion, Nightwish, Hammerfall, Pantera, Paradise Lost, Mertallica, Slipknot, KISS heart , Slade, Led Zappelin, Rainbow, Dio, Steve Vai, Scorpions, niektore utwory Black Sabath, Soilwork, Guano apes, SOAD, Nirvana, Budka suflera wink , Bajm(album "martwa woda"), Turbo, TSA, Rezerwat, The White Stripes, Bryan Adams, Marylin Manson, Milczenie Owiec(wokal z Ewa, bo Olka udaje, ze spiewa rocka stare ), Alice in chains, Prodigy, Sweet Noise, Myslovitz, evanescence, placebo, rammstein, david bowie, h.i.m.,nin i jeszcze tysiace innych zespolow o ktorych zapomnilaam napisac. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 11:51 am
Może na tym forum jest choć jedna osoba która uwielbia słuchać SLAYER (Tylko żebyście nie pomyśleli że tylko słucham jednego zespołu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 12:40 pm
Jeśli chodzi o mnie, to uwielbiam słuchać: -Blind Guardian -Apocalyptica -Closterkeller -System of a Down -Enya (może to i nie metal, ale co tam) -Linkin Park -Evanescence -Papa Roach -Metallica (ale te starsze utwory) -Creed -Akurat -P.O.D.
I to by chyba było na tyle...jeszcze może jakieś pojednyczne utwory mniej znanych zespołów, ale mniejsza z nimi...
Poza tym kocham jeszcze Soundtracki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 3:39 pm
ja tam najbardziej wole METALLICE ale albumy; black album, reload .load .s&m 1 &2 . oraz marilina mansona, iron maiden, Cradle Of Filth, linkin park, limp bizkit ( wcześniejsze albumy), nirvana, ill ninio, fear facktory, sweet noice, P.O.D, apocalyptika, za fajną muze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 15, 2004 3:53 pm
666SLAYER Co uwarzacie o nowej płycie METALLIKI ST.ANGER (Jak dla mnie to kicha jakich mało) Napiszcie co sądzicie jest taki sobie sredni wydawali lepsze płytki np s & m 1 i 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:15 am
Pozerstwo panowie, pozerstwo szerzy sie tu niczym szarancza... stare *macha beznamietnie reka symbolizujac w ten sposob ze woli nie wypowiadac sie wiecej na ten temat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 9:07 am
Kagenoyami Pozerstwo panowie, pozerstwo szerzy sie tu niczym szarancza... stare *macha beznamietnie reka symbolizujac w ten sposob ze woli nie wypowiadac sie wiecej na ten temat* Ahhh... Masz pewnie na mysli mnie. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 2:13 am
Eurina Vam Kagenoyami Pozerstwo panowie, pozerstwo szerzy sie tu niczym szarancza... stare *macha beznamietnie reka symbolizujac w ten sposob ze woli nie wypowiadac sie wiecej na ten temat* Ahhh... Masz pewnie na mysli mnie. sweatdrop Gdybym mial na mysli konkretna osoba - sprecyzowalbym... Ale spojrz tez na to z takiej strony - Najbardziej POZERSKI zespol Evanescense (nie wiem czy dobrze napisalem), ktory sam uwaza sie za "gotycki", Linkin Park - jeszcze wieksza zalosc, ktora niektorzy nazywaja "metalem". Do tego rozowo-czarne panienki i fani LP w pieszczochach z koszulkami "hail true metal", ewentualnie "666 Satan" z pentagramem na klacie.. no ludzie.. przeciez to jest ZALOSNE! eek stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 2:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 3:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 4:05 am
Po mojeje nowej szkole chodzi dziewczyna. Kiedy pierwszy raz ja zobaczylam moja reakcja byla nastepujaca: eek eek . Dlugie utlenione wlosy, po solarium, oczy na jaskrawofioletowo... Czerwony sweter z napisami, czarne bojowki z lancuszkami, kieszonkami itp. a nogawki tak specjalnie podwiniete zeby kazdy zobaczyl jakie ona ma piekne ciemnoczerwone glany. Plecak: kostka ofkorse z naszywka Metallica + BRAVOG!RL w reku.... stare Ja nie nosze koszulek( i tak nie mam moich rozmiarow razz ), glanow nie mam, chociaz marze o nich od dawna. Mam troche czarnych ciuszkow i starczy mi narazie...... Tylko zastanawia mnie czemu takie dziewczyny podobaja sie innym? Sa cool albo trendy...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 4:36 am
Eurina Vam Po mojeje nowej szkole chodzi dziewczyna. Kiedy pierwszy raz ja zobaczylam moja reakcja byla nastepujaca: eek eek . Dlugie utlenione wlosy, po solarium, oczy na jaskrawofioletowo... Czerwony sweter z napisami, czarne bojowki z lancuszkami, kieszonkami itp. a nogawki tak specjalnie podwiniete zeby kazdy zobaczyl jakie ona ma piekne ciemnoczerwone glany. Plecak: kostka ofkorse z naszywka Metallica + BRAVOG!RL w reku.... stare Ja nie nosze koszulek( i tak nie mam moich rozmiarow razz ), glanow nie mam, chociaz marze o nich od dawna. Mam troche czarnych ciuszkow i starczy mi narazie...... Tylko zastanawia mnie czemu takie dziewczyny podobaja sie innym? Sa cool albo trendy...? Sa puste, glupie i szybko daja - ot, co.. ;P Oczywiscie takie dziewczyny podobaja sie chlopaka o podobnych danyh osobowych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 17, 2004 4:39 am
666SLAYER Może na tym forum jest choć jedna osoba która uwielbia słuchać SLAYER (Tylko żebyście nie pomyśleli że tylko słucham jednego zespołu) ja slucham smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|