Co w damskim ciele podnieca cie najbardziej??? |
Szyjka |
|
11% |
[ 10 ] |
Biust |
|
22% |
[ 20 ] |
Brzuszek |
|
15% |
[ 14 ] |
Uda |
|
1% |
[ 1 ] |
Pośladki |
|
7% |
[ 7 ] |
Ogólnie nogi |
|
3% |
[ 3 ] |
CAŁOŚĆ!!! |
|
22% |
[ 20 ] |
Inne(napisz) |
|
15% |
[ 14 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:29 am
Ann_Miho opcy czesc dziewczyny......... jakie macie majtki? przyjedż do nas to sam się przekonasz!! xd to gdzie mam przyjechac.......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:32 am
opcy Ann_Miho opcy czesc dziewczyny......... jakie macie majtki? przyjedż do nas to sam się przekonasz!! xd to gdzie mam przyjechac.......... wink Do Lodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:34 am
dalibog znowu pogotowie......... xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:36 am
opcy dalibog znowu pogotowie......... xd xd xd xd xd xd xd Ewentualnie moze byc Wawa ale nie wiem kiedy tam bede pewnie dopiero na koniec czerwca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:39 am
Ann_Miho opcy dalibog znowu pogotowie......... xd xd xd xd xd xd xd Ewentualnie moze byc Wawa ale nie wiem kiedy tam bede pewnie dopiero na koniec czerwca. tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:40 am
Pozazdroścoliscie nam topiku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:42 am
Stokrotka Pozazdroścoliscie nam topiku jakie masz majtki dziewczynko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:43 am
opcy Ann_Miho opcy dalibog znowu pogotowie......... xd xd xd xd xd xd xd Ewentualnie moze byc Wawa ale nie wiem kiedy tam bede pewnie dopiero na koniec czerwca. tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? moze ich wogole niema xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:45 am
Illune opcy tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? moze ich wogole niema xd no jest taka mozliwosc......... a TY nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:47 am
opcy Ann_Miho opcy dalibog znowu pogotowie......... xd xd xd xd xd xd xd Ewentualnie moze byc Wawa ale nie wiem kiedy tam bede pewnie dopiero na koniec czerwca. tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? Wszelakiego rodzaju xd do wyboru do koloru xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:47 am
opcy Illune opcy tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? moze ich wogole niema xd no jest taka mozliwosc......... a TY nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj!!!! kto? xd Ja mam bardzo ładne... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:48 am
Illune opcy Illune opcy tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? moze ich wogole niema xd no jest taka mozliwosc......... a TY nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj!!!! kto? xd Ja mam bardzo ładne... blaugh a dokladniej? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 10:53 am
opcy Illune opcy Illune opcy tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? moze ich wogole niema xd no jest taka mozliwosc......... a TY nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj!!!! kto? xd Ja mam bardzo ładne... blaugh a dokladniej? wink Czarne a z przodu obrazek małego diabełka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 11:07 am
Illune opcy Illune opcy Illune opcy tja........... ale tak natenczas moze bys ie pzyznala jakie masz majtki? moze ich wogole niema xd no jest taka mozliwosc......... a TY nie zmieniaj tematu tylko odpowiadaj!!!! kto? xd Ja mam bardzo ładne... blaugh a dokladniej? wink Czarne a z przodu obrazek małego diabełka xd Mrr.. a jaka masz pupcie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|