Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )
Coś o sobie.... ( na pamiatke :D ) Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 12:07 pm

*wyłania się z cienia. za nią widać czarne, pierzaste skrzydła. gdyby nie ich kolor możnaby pomyśleć że jest aniołem*
witaj... *zdejmuje kapelusz i kłania się* jestem Setsuna Dragonclaw, zabójczyni, czarodziejka lub łowca, zależnie od okoliczności. i niech nie zwiodą cię moje skrzydła, nie jestem aniołem lecz... no właśnie, ludzie nie mają odpowiedniego określenia na moją rasę... po krasnoludzku ono brzmi Morrenhrstaad. jest nas już niewiele...
w realu mieszkam w warszawie i mam 15 lat

miło mi was poznać 3nodding
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 12:28 pm

*wchodzi macha z ignorancją niczym Gackt z malice mizer* Taaa witam *całuje w rękę* jestem Marek due le Vega ale tutaj znają mnie jako Korangar *kłanai się na odpieprz* Mam 15 lat i jestem z Poznania ajkże żadko tutaj spotkać kogoś zamiezkującego to miasto ale cóż ....

Keita Korangar

Genshu

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 12:42 pm

CZe Marek, widze ze fan j-music, tez kocham ayumi hamasaki, ona jest boska blaugh
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 4:36 pm

a ja jestem roman, mam 14 lat, mieszkam we wrocku, waze okolo 55kg mam okolo 160 cm wzrostu interesuje sie trickami, parkourem i jackassem i jestem pojebany domokun
jak mialem rok to se wbilem druta w glowe i jak widac odbilo sie to na mojej psychice, a jak mialem 5 lat to koledze wbilem bumerang w glowe i wtedy mama mnie skryczaly co rowniez odbilo sie na mojej psychice i teraz mam rozne schizy xp

roman_zbawicieL

Kagenobaka

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:31 pm

roman_zbawicieL
a ja jestem roman, mam 14 lat, mieszkam we wrocku, waze okolo 55kg mam okolo 160 cm wzrostu interesuje sie trickami, parkourem i jackassem i jestem pojebany domokun
jak mialem rok to se wbilem druta w glowe i jak widac odbilo sie to na mojej psychice, a jak mialem 5 lat to koledze wbilem bumerang w glowe i wtedy mama mnie skryczaly co rowniez odbilo sie na mojej psychice i teraz mam rozne schizy xp

eek ...
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 1:46 am

Moj Nick: Eurina Vam
Nazywam sie: Ewelina
Mam lat: 16
Interesuje sie: psychiatria, rysunkiem, mrocznymi klimatami(tj. wampiryzm, morderstwa, nawiedzone domy wiecie o co chodzi wink ) no i oczywiscie medycyna sadowa wink
Lubię: jesc twisted , sluchac muzyki, rysowac po scianach w moim pokoju, chodzic samotnie ......
Nie lubie: Zasmiecanai forum niepotrzebnymi topicami razz , PiSaNiA W tEn SpOoOoOsOpPpPP, pseduogothpokemonow
Slucham: wszelkich odmian rocka, rock'nrolla, czasem cos ciezszego...

Oto ja twisted

Eurina Vam

Eurina Vam

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 1:48 am

roman_zbawicieL

Widac, ze masz problemy z psychika... stare Zapomnialam dodac, ze jestem bardzo szczera i sympatyczna....
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 2:01 am

lol.. nio to teraz ja 4laugh
Asia znajomi moowia na mnie Letha 3nodding w groodniu skończe 18 latek..... mieszkam w Warszawie...... so by tu jeshcze... mam kotka pysiaka ktoorego kocham straaaashliwie 4laugh . nio i to chyba wszystko whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kukus

PostPosted: Fri Aug 27, 2004 3:11 am

kolej na mnie
Kukus...
mam 20 lat

teraz historia choroby:
mieszkam w Warszawie
urodziłem się z braku lepszych perspektyw w marcu 1984
w wieku 2 lat pierwszy raz odkryłem jaką przyjemność może sprawiać wspimnaczka i skoki... wspiołem się na regał, a kilka dni pooźniej złapali mnie w ostatniej chwili wychodzącego przez okno z 4 piętra
w wieku 9 lat postanowiłem zostać psychopatą, plan ten konsekwentnie kontynuuję po dziś dzień
mając lat 16 skasowałem się na motocyklu przy prędkości 120km/h
mając 17, rozwaliłem sobie głowę na szczycie czaszki idąc na randkę, bo ze szczęścia podskoczyłem pod futryną... straciłem przytomność i mało bym się nie wykrawawił
od 3 lat robię wszystko co w większym lub mniejszym stopniu może zagrozić memu życiu lub zdrowiu tudzież robię dziwne reczy za pieniądze...

dochodzę do wniosku iż urazy głowy wpływają na zainteresowania gdyż podobnie jak Roman byłem Parkour'owcem [teraz jestem kaleką, mam rozpierdzielone biodro co zdyskwalifikowało mnie z drużyny], interesuję się akrobatyką, kobietami, alkoholami, kobietami, Anime, kobietami JackAss'em [roownież polskim wydaniem, ktoore ma miejsce co weekend w domu BeeWoolfa z udizałem, Desta i Ozzwalda]... wspominałem o zainteresowaniu kobietami?
PostPosted: Fri Aug 27, 2004 9:36 am

roman_zbawicieL

Cześć Daniel biggrin

AdgaMa

MoonInverse

PostPosted: Sat Aug 28, 2004 3:29 am

Em... No to... No... Na początek 4laugh
Jam jest Moon Inverse
Mieszkam w Hanysowie(tj... W Świętochłowicach... Świony są koło Chorzowa, Chorzów koło Katowic, a Katowice na dole mapy Polski XD )
No więc... Eee... Co jeszcze... A tak!
Mam 14 latek, głos mam jak 17-stka(tak twierdzą moi rozmówcy telefoniczni...), wygląd jak 16-stka, a jak ktoś ze mną na czacie gada to myśli że mam 18 latek, tak że ja się w tych liczbach troszku gubiem ^^""" No cóż... Widać, jaką miłością dażę matme XD
No ale co jeszcze...
Niaf. No jestem aktualnie znana jako drobny złodziejaszek i... płatna morderczyni XD (no co? W dzisiejszych czasach trzeba mieć kilka 'wyuczonych' zawodów! XD )
W 'realu' jestem buntowniczo nastawioną pacyfistką XD Ktoś spyta przeciw czemu siętak buntuje?
Przeciw osłom... Znaczy tfu! Posłom ~.^ Zdradzie, kłamstwom i... nauczycielom matmy XD
Ciach. Jestem wesołą osóbką.
Uwielbiam książki fantasy, horrory i filozoficzne XD Piszę duuuuuużoooo opowieści, troszku wierszy, okazjonalnie coś narysuje i czytam tyle mang ile zdobędę XD
Niaf to chyba wszystko... Jak sobie coś przypomne, to się zgłoszę 4laugh
PostPosted: Sat Aug 28, 2004 7:29 am

Cóż trzeba się przedstawić. < kłania się> Marek, to imię nosze już od 18 wiosen, poza blaszakiem, tu jak nad moim avatarem widać Sigon. Jestem łodzianinem, czyli piszę z serca polski wink . Tak sie szlajałem po Gai że i tu wpadłem. A swoją drrogą miło mi.

Sigon

Ita Lockheart

PostPosted: Sun Aug 29, 2004 11:51 pm

...
PostPosted: Mon Aug 30, 2004 1:31 am

Wszyscy coś o sobie mówia to ja też.

Ania, we wrześniu skończe 17 lat, mieszkam w Kielcach(Mogli by tu wreszcie jakis konwent zorganizować) mam psa, dobermankę, Sara się bawi( Dokładniej Sarabi, ale to jest tylko w jej książeczce napisane)
Dla znajomych jestem Ryba, Pokemon(Newet kumpel pokeball dla mnie zrobił domokun ) i Aya.

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Eurina Vam

PostPosted: Mon Aug 30, 2004 1:39 am

MoonInverse
Mam 14 latek, głos mam jak 17-stka(tak twierdzą moi rozmówcy telefoniczni...), wygląd jak 16-stka, a jak ktoś ze mną na czacie gada to myśli że mam 18 latek, tak że ja się w tych liczbach troszku gubiem ^^""" No cóż... Widać, jaką miłością dażę matme XD

Tak, widac stare Dla mnie piszesz jak 6-letnie dziecko.....
MoonInverse
Niaf.

To jakas nowa odmiana polszczyzny?
MoonInverse
No jestem aktualnie znana jako drobny złodziejaszek i... płatna morderczyni XD (no co? W dzisiejszych czasach trzeba mieć kilka 'wyuczonych' zawodów! XD )

A bezrobocie coraz wieksze... blaugh
MoonInverse
W 'realu' jestem buntowniczo nastawioną pacyfistką XD Ktoś spyta przeciw czemu siętak buntuje?
Przeciw osłom... Znaczy tfu! Posłom ~.^ Zdradzie, kłamstwom

Jezeli taka z ciebie pacyfistka jak ta dzieciarnia w Kostrzynie to wybacz...
MoonInverse
Ciach. Jestem wesołą osóbką.

Chyba raczej na sile udajesz superzakrecona nastolateczke...
MoonInverse
Uwielbiam książki fantasy, horrory i filozoficzne XD

Nic nowego. Przewaznie w Twoim wieku kazdy czyta takie ksiazeczki... Paolo Cohello (nie wiem jak sie pisze), WP i Harry Potter....
MoonInverse
Piszę duuuuuużoooo opowieści, troszku wierszy, okazjonalnie coś narysuje i czytam tyle mang ile zdobędę XD

Tutaj tez nie popisalas sie oryginalnoscia... Jak tak wszyscy beda tworzyc wielkie powiesci to wole nie myslec co z tym sie stanie.....
Reply
O Nas... (czyli poznajmy sie lepiej :) )

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 ... 23 24 25 26 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games