|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 28, 2013 8:45 am
Bump
senki se szeretne játszani? ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 29, 2013 9:07 am
Jūshirō Ukitake (Bleach) Én jövök! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 29, 2013 10:11 am
Takaki Tōno a 5 Centimeters Per Second-ból? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 29, 2013 2:25 pm
Hime_Yura Takaki Tōno a 5 Centimeters Per Second-ból? :3 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 30, 2013 12:19 am
Akkor legyen ismételten egy könnyebb kép, hátha cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 30, 2013 2:42 pm
Hime_Yura Akkor legyen ismételten egy könnyebb kép, hátha cat_3nodding  Luna cica, ki más? Stílusosan reakció macskára. cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 31, 2013 12:02 am
Malreni Hime_Yura Akkor legyen ismételten egy könnyebb kép, hátha cat_3nodding  Luna cica, ki más? Stílusosan reakció macskára. cat_biggrin Volt egy megérzésem, hogy te fogod kitalálni whee Te jössz cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 31, 2013 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 01, 2013 11:36 am
ööö....egyszerű.... annak aki ismeri...én nem ismerem..... emotion_8c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 01, 2013 1:04 pm
Yuki Naoto ööö....egyszerű.... annak aki ismeri...én nem ismerem..... emotion_8c Pedig a Baseball ütő egy hatalmas hint a képen. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 05, 2013 1:01 am
Malreni Legyen egy egyszerű...  Nuhh~ eddig nem érkezett megfejtés. Csoportképet tudnál berakni? :'3 Köszönöm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 05, 2013 6:15 am
Hime_Yura Malreni Legyen egy egyszerű...  Nuhh~ eddig nem érkezett megfejtés. Csoportképet tudnál berakni? :'3 Köszönöm Türelmet kérek, megoldom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2014 7:20 am
Malreni Hime_Yura Malreni Legyen egy egyszerű...  Nuhh~ eddig nem érkezett megfejtés. Csoportképet tudnál berakni? :'3 Köszönöm Türelmet kérek, megoldom. Úgy tűnik sikeresen megöltem ezt a játékot. cat_sweatdrop A megfejtés: Takkun, a kismacska az FLCL-ből. Mamimi nevezi el Naota után, akit általában szintén Takkun-nek szólít.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2014 12:13 pm
Malreni Úgy tűnik sikeresen megöltem ezt a játékot. cat_sweatdrop A megfejtés: Takkun, a kismacska az FLCL-ből. Mamimi nevezi el Naota után, akit általában szintén Takkun-nek szólít. Szerintem rakj ki új képet, hamár ezt nem tudtuk kitalálni 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 14, 2014 2:16 pm
Malreni Malreni Hime_Yura Malreni Legyen egy egyszerű...  Nuhh~ eddig nem érkezett megfejtés. Csoportképet tudnál berakni? :'3 Köszönöm Türelmet kérek, megoldom. Úgy tűnik sikeresen megöltem ezt a játékot. cat_sweatdrop A megfejtés: Takkun, a kismacska az FLCL-ből. Mamimi nevezi el Naota után, akit általában szintén Takkun-nek szólít. Én tudtam csak nem voltam gépnél és utólag láttam. T^T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |