|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 24, 2013 2:23 am
Malreni Az előző ilyen topic, legalább elérte a második oldalt... 12 ember miatt nem fogom törni magam. A guild tagjai között 32 ember van, aki 2013-ban hozzászólt bármihez is és 19 ember van, aki május hónapban hozzászólást hagyott valamelyik topikban. Mégis hány emberért törnéd magad? Szerintem a 12 játékos igen nagy mennyiségnek számít, a 32 szavazat - mégha mule avikkal is történhetett szavazás - majdnem annyi embert jelent, amennyi 2013-ban hozzászólt a magyar guild valamelyik topicjához... Nem akarlak vádolni, hisz tényleg nincs nagy számú aktív emberke, akikre számítani lehetne egy mindennapos figyelmet igénylő játékkal kapcsolatban, de szerintem azokat megtisztelhetnéd, akik még itt vannak és követik az eseményeket...legalább egy kicsi játékkal, ha nem is egy nagyszabásúval.... szerk.: Ha szeretnéd, szerzek még embereket! *határozottan bólogat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 25, 2013 9:04 am
Nekem a problémám nem a játékosok számával van, hanem a játékosok és befektetett munka arányával van. Ha csinálok egy játékot, saját, általam készített grafikákat használok, melyeknek az elkészítése sok idő. A játékszabályt, játékmenetet és még kismillió dolgot ki kell találnom és meg kell őket valósítanom.
Sok évvel ezelőtt, az utolsó általunk indított Guild-es Húsvéti event botrányba fulladt. Kidolgoztuk Napsival a belünk és annyit sem mondtatok, hogy: "Kösz bazmeg!". Viszont kritikát és alaptalan vádaskodásokat kaptunk tőletek garmadával. (Akinek nem inge...)
A felsorolt dolgokat tekintetbe véve, azt hiszem, a 12 ember a semminél is kevesebb.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 25, 2013 12:13 pm
Malreni A felsorolt dolgokat tekintetbe véve, azt hiszem, a 12 ember a semminél is kevesebb. Értelek. Viszont sajnálom, hogy nincs több aktív tagunk, igazán örültem volna egy jó kis játéknak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 26, 2013 1:52 am
Yuki Naoto Malreni A felsorolt dolgokat tekintetbe véve, azt hiszem, a 12 ember a semminél is kevesebb. Értelek. Viszont sajnálom, hogy nincs több aktív tagunk, igazán örültem volna egy jó kis játéknak. Hidd el, én is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 26, 2013 2:32 am
Ha 20 játékos összejön, akkor megcsinálom. ismétlem 20 JÁTKOS, nem NPC, nem segítő, játékos. Listát kérek róluk, mule-ok nem számítanak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 26, 2013 10:36 am
Jelentkezem, mint játékos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 17, 2013 5:39 pm
Nem tudom hogyan áll a dolog, de én is szívesen csatlakoznék a játékhoz és segítek mindenben. Sajnos az összes goldom elajándékoztam de egy két cuccot még el tudnék adni a nemes cél érdekében.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 14, 2013 9:21 am
mostanság nem nagyon voltam gaian, szóval most látom h mi a helyzet... ha eddig 12 játékos semmi nem volt, +/- 1 nem számít sz.rt se, szal NEM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 15, 2013 4:17 am
Syrielle mostanság nem nagyon voltam gaian, szóval most látom h mi a helyzet... ha eddig 12 játékos semmi nem volt, +/- 1 nem számít sz.rt se, szal NEM Az ilyen kommentek miatt megy el Malreni maradék kedve is a meséléstől, de köszönjük éteri beböfögésed. Van néhány itemem, amit be tudok dobni, ha kell, de én már jelentkeztem játékosnak, most bedobnám magam mellé a donator titulust is. A questem várhat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 15, 2013 10:04 am
DemiMurgos Syrielle mostanság nem nagyon voltam gaian, szóval most látom h mi a helyzet... ha eddig 12 játékos semmi nem volt, +/- 1 nem számít sz.rt se, szal NEM Az ilyen kommentek miatt megy el Malreni maradék kedve is a meséléstől, de köszönjük éteri beböfögésed. Van néhány itemem, amit be tudok dobni, ha kell, de én már jelentkeztem játékosnak, most bedobnám magam mellé a donator titulust is. A questem várhat. Köszönöm szépen! Jó érzés, hogy van kire számítani. Egyébként jól látod a helyzetet. Több százan vannak, akik (igazi pénzt) fizettek azért, hogy a történeteim olvashassák. Ha az ittenieknek nem kell ingyen, akkor így jártak. Az aranyamat is tudom hová tenni, ahelyett, hogy jótékonykodjak. Úgy tűnik ebben az országban az embereknek nem kell semmi ingyen. Vagy meg akarja venni, vagy el akarja lopni. Más alternatíva nem jó nekik. Részemről a történet lezárva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|