|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 17, 2013 1:11 am
Ahogy látom, szépen halad a puzzle. És úgy tűnik, hogy 2féle új fluff lesz: egy rózsaszín nyuszi fluff és egy sárga szárnyas csibe fluff. Bár úgy rémlik, hogy a rózsaszín nyuszi fluff tavaly is volt, meg még zöld és kék is. Akkor csak a szárnyas csibe fluff új, de nem baj. Már látom és sejtem, hogy mik ellen fog küzdeni az Easter bunny és csapata. Én tavaly az Easter bunny csapatban voltam. Nem tudom, idén is ott legyek-e, vagy a másikban. Na majd meglátom, de valószínűleg hű maradok a volt tagságomhoz, általában így szoktam tenni. Majd akkor az egyik tartalék figurámmal csatlakozok a másik csapatba. Természetesen már várom az event-et.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 17, 2013 12:12 pm
És lőn 10. darab. Márcsak 2 van hátra smile Ez a darab felnagyítva volt Waffles profiljának háttérképeként kirakva. Kiderült, hogy Waffles a cuki oldal "fővezére". Cicakedvelőnek nagy vonzerő lehet a cuki oldal felé...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 18, 2013 11:34 am
Márcsak egy darab van hátra.... biggrin A Gaia Community Discussion fórum GCD Rules and Guidelines topikjának legalján lett belinkelve. És szerdán event smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 19, 2013 2:12 am
Előkerült az utolsó kirakó darabka is, a Gaia mangáknál a húsvéti manga thumbnail képecskéje jobboldalt a fejezetek listáján belül. Frissítettem az infókat az első posztban és módosítottam a Puzzleről szóló második posztot. Íme a teljes kép, sok Gaiás eltalálta, hogy Diedrich fog a hátán ülni... Én meg a sok rózsaszín fluff alapján gondoltam Ultra Satanra is, hogy esetleg köze lesz az eventhez, az is bejött... smile Ki melyik oldalra áll? (Én a Bunnyéra, de ha megtetszik valami a cuki oldalról mint cucc, vagy megveszem, vagy mule).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 19, 2013 4:23 am
szerintem én a Diedrich - Waffles - Ultra Satan csapatot fogom választani nyehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 19, 2013 8:08 am
Én is a mucicsapatot választom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 19, 2013 12:46 pm
Yuki Naoto szerintem én a Diedrich - Waffles - Ultra Satan csapatot fogom választani nyehehe Hime_Yura Én is a mucicsapatot választom. Oké, sok sikert előre is smile Nekem inkább Diedrich meg a sok rózsaszín az, ami nem tetszik abban az oldalban, de persze nincs komolyabb bajom vele. Valószínűleg a muleommal a cuki oldalra megyek majd smile Holnap majd teszem fel az infókat, ahogy megtudok mindent saját event tapasztalatból és esetleg tájékoztató fórumokból. Remélem nem megint csak fórumos lesz (bár gondolom elég valószínű), de tojásvadászat biztos lesz a fórumokban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 11:40 am
Ma kezdődik az event? Jaj, de kár, hogy tegnap kiütöttem magam (és most fáradt vagyok, meg minden) és fél órán belül megint be leszek baszva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 1:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 2:55 pm
Hehe... szerda este 11 van. Az event talán két órája se indult és máris van 65 tojásom. És most megyek aludni, mert fáradt vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 2:56 pm
Jópofa event.
Waffles továbbra is cuki. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 2:59 pm
Molylepke Jópofa event. Waffles továbbra is cuki. heart Azt hittem, már alszol. Na mindegy is, mert én meg most megyek, nem bírom tovább ébren... Aludj te is inkább. Jó éjt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 11:18 pm
Felkerült minden jelenleg fellelhető infó, frissítve lett az item lista és a kronológia is smile Jó vadászatot!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 11:31 pm
Molylepke Jópofa event. Waffles továbbra is cuki. heart Jaja jópofa smile Tetszik, hogy NPC-k teszik be a tojásokat és hogy nem olyan mütyürkék a tojások. Örülök, hogy nem kell úgy oldalt választani, mint Halloweenkor. Waffles-t én is kedvelem 3nodding Én még 40 tojásnál tartok... sweatdrop Majd délután/este foglalom, napközben felügyelnem kell valamit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 11:55 pm
Köszi az infókat Obi! Én nemrég kezdtem el a vadászatot az Easter bunny oldalán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|