|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:29 pm
Autark Ridsu Autark Ridsu Autark no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego xp czy to byla oznaka ze zrozumiales? mrgreen nie, po prostu nie czytasz PM'kow xp bom sie w ciagnela w rozmowe tutaj z toba i nie przyuwazylam, gapa ze mnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:31 pm
Ridsu Autark Ridsu Autark Ridsu Autark no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego xp czy to byla oznaka ze zrozumiales? mrgreen nie, po prostu nie czytasz PM'kow xp bom sie w ciagnela w rozmowe tutaj z toba i nie przyuwazylam, gapa ze mnie xp xp edit// gupek xp edit//jak robisz edit Yuki to sie podpisuj pod swoim xp - OWCA i znowu dziwne komentarze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:58 pm
Nie podoba mi sie:
1. Dopisywanie sie do postow uzytkownikow (inny powod to uwagi typu nie cytujemy wiecej niz 8 chmurek czy cus). Czytam te dyskusje, tego pokreconbego topika i sama nie wiem, co napisal sam zainteresowany, a co Ridsu sad
2. Zaznaczanie na czerwono tresci wulgarnych. Czerwony jeszcze bardziej przyciaga wzrok... juz lepiej byloby zmniejszac czcionke. to z oznaczaniem topikow +16 jest lepsze, chociaz sama pamietam, jak mialam te 10 lat i wszystko co mialo gorna granice wieku bylo pierwsza rzecza do zobaczenia...
3. I wreszcie... Ridsu, troche mnie denerwuje, ze wzielas sie za takie porzadki. Nie wiem, czy masz odgorne polecenie noxa, ale tak:
regulamin bez konsultacji z reszta modow jest dla mnie po prostu obrazaniem nas, dla przykladu o mnie: bo nic o regulaminie nie wiedzialam i nie moglam wersji testowej przeczytac, ocenic ani nic w tym stylu... tak jakbys postawila mnie przed faktem dokonanym, bo ty tu rzadzisz, albo po prostu mnie olalas, bo nie zasluguje na Twoj szacunek. Albo i jedno i drugie... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:38 pm
EvilYuki Nie podoba mi sie: 1. Dopisywanie sie do postow uzytkownikow (inny powod to uwagi typu nie cytujemy wiecej niz 8 chmurek czy cus). Czytam te dyskusje, tego pokreconbego topika i sama nie wiem, co napisal sam zainteresowany, a co Ridsu sad 2. Zaznaczanie na czerwono tresci wulgarnych. Czerwony jeszcze bardziej przyciaga wzrok... juz lepiej byloby zmniejszac czcionke. to z oznaczaniem topikow +16 jest lepsze, chociaz sama pamietam, jak mialam te 10 lat i wszystko co mialo gorna granice wieku bylo pierwsza rzecza do zobaczenia... 3. I wreszcie... Ridsu, troche mnie denerwuje, ze wzielas sie za takie porzadki. Nie wiem, czy masz odgorne polecenie noxa, ale tak: regulamin bez konsultacji z reszta modow jest dla mnie po prostu obrazaniem nas, dla przykladu o mnie: bo nic o regulaminie nie wiedzialam i nie moglam wersji testowej przeczytac, ocenic ani nic w tym stylu... tak jakbys postawila mnie przed faktem dokonanym, bo ty tu rzadzisz, albo po prostu mnie olalas, bo nie zasluguje na Twoj szacunek. Albo i jedno i drugie... stare dlatego do kurwy nedy jest ten topic, a w tamtym piszesz swoje pomysly, przeciez pisze wyraznie ze regulamin nie obowiazuje jeszcze. wystarczy przeczytac to co w nawiasie stare gdybys odblokowala tresci od nieznajomych pewnie bys dostala komunikat na gg ktory ci wyslalam jakis kawalek czasu po tym jak mi go podalas. z tym oznaczeniem chodzi tylko o to by miec w 100% czyste sumienie, myslisz ze ja jestem glupia i nie wiem ze tam dzieciaki (niektore) zagladaja? ale jednoczesnie wiem ze sa takie co jak zobacza, to tam nie wiejda(Agria) a zreszta jak cos dzieki temu oznaczeniu nie zamkna tej guildi bo takie sa wymogi nie wiem czy czytalas ? a to ze jeszcze jej nie zamkneli jest cudem sweatdrop ok, sprawe editow juz przedyskutowalismy, nie beda one stosowane - tylko w szczegulnych przepadkach sie beda pojawialy. cytowanie wiecej niz 8 chmurek? tego nie slyszalam. wlasciwie mi chodzi tylko o te oznaczania i nic wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:48 am
EvilYuki Nie podoba mi sie: 1. Dopisywanie sie do postow uzytkownikow (inny powod to uwagi typu nie cytujemy wiecej niz 8 chmurek czy cus). Czytam te dyskusje, tego pokreconbego topika i sama nie wiem, co napisal sam zainteresowany, a co Ridsu sad 2. Zaznaczanie na czerwono tresci wulgarnych. Czerwony jeszcze bardziej przyciaga wzrok... juz lepiej byloby zmniejszac czcionke. to z oznaczaniem topikow +16 jest lepsze, chociaz sama pamietam, jak mialam te 10 lat i wszystko co mialo gorna granice wieku bylo pierwsza rzecza do zobaczenia... 3. I wreszcie... Ridsu, troche mnie denerwuje, ze wzielas sie za takie porzadki. Nie wiem, czy masz odgorne polecenie noxa, ale tak: regulamin bez konsultacji z reszta modow jest dla mnie po prostu obrazaniem nas, dla przykladu o mnie: bo nic o regulaminie nie wiedzialam i nie moglam wersji testowej przeczytac, ocenic ani nic w tym stylu... tak jakbys postawila mnie przed faktem dokonanym, bo ty tu rzadzisz, albo po prostu mnie olalas, bo nie zasluguje na Twoj szacunek. Albo i jedno i drugie... stare * przytula sie do nozek Yuki* ja tez nie wiem co ja pisalem a co ja nie pisalem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:14 pm
czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 4:11 pm
666whore666 czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe Buszuje tutaj 10letnia dziewczynka, wiec cenzura jest potrzebna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 7:14 am
Autark Ridsu Autark Ridsu Autark no i znowu sie ze mnie nabijasz crying nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji. wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego xp czy to byla oznaka ze zrozumiales? mrgreen nie, po prostu nie czytasz PM'kow xp Czego? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 21, 2006 11:14 am
Kasmizar 666whore666 czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe Buszuje tutaj 10letnia dziewczynka, wiec cenzura jest potrzebna. i moj 10letni brat, ktory przed chwila pytal sie co to sa PMki [Private Message - Prywatne Wiadomosci] stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 12:17 am
RopuchaAga Kasmizar 666whore666 czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe Buszuje tutaj 10letnia dziewczynka, wiec cenzura jest potrzebna. i moj 10letni brat, ktory przed chwila pytal sie co to sa PMki [Private Message - Prywatne Wiadomosci] stare Wiec otoczymy go specjalna troska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 20, 2006 5:02 am
Ridsu RopuchaAga Kasmizar 666whore666 czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe Buszuje tutaj 10letnia dziewczynka, wiec cenzura jest potrzebna. i moj 10letni brat, ktory przed chwila pytal sie co to sa PMki [Private Message - Prywatne Wiadomosci] stare Wiec otoczymy go specjalna troska xp ten dotyk boli przez cale zycie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 9:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 06, 2006 10:52 am
tylko niech sie modzi tez do niego stosuja. Prawda Ridsu? OWCA?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 07, 2006 2:44 am
Mumbi tylko niech sie modzi tez do niego stosuja. Prawda Ridsu? OWCA? toz pisze ze sie stosowac bedziem mrgreen luzuj zatwardy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|