Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
komentarze do regulaminu Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

poll
  lol
View Results

Owiec

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 3:29 pm

Autark
Ridsu
Autark
Ridsu
Autark
no i znowu sie ze mnie nabijasz crying
nie nabijam tylko szukam przyczyny zaistnialych sytuacji.
wielu osoba schakowano konta wiec nie chce by ciebie tez spotkalo cos takiego
xp
czy to byla oznaka ze zrozumiales? mrgreen
nie, po prostu nie czytasz PM'kow xp
bom sie w ciagnela w rozmowe tutaj z toba i nie przyuwazylam, gapa ze mnie xp
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 3:31 pm

Ridsu
Autark
Ridsu
Autark
Ridsu
Autark
xp
bom sie w ciagnela w rozmowe tutaj z toba i nie przyuwazylam, gapa ze mnie xp
xp

edit// gupek xp

edit//jak robisz edit Yuki to sie podpisuj pod swoim xp - OWCA

i znowu dziwne komentarze sweatdrop

Autark

EvilYuki

PostPosted: Wed Mar 01, 2006 10:58 pm

Nie podoba mi sie:

1. Dopisywanie sie do postow uzytkownikow (inny powod to uwagi typu nie cytujemy wiecej niz 8 chmurek czy cus). Czytam te dyskusje, tego pokreconbego topika i sama nie wiem, co napisal sam zainteresowany, a co Ridsu sad

2. Zaznaczanie na czerwono tresci wulgarnych. Czerwony jeszcze bardziej przyciaga wzrok... juz lepiej byloby zmniejszac czcionke.
to z oznaczaniem topikow +16 jest lepsze, chociaz sama pamietam, jak mialam te 10 lat i wszystko co mialo gorna granice wieku bylo pierwsza rzecza do zobaczenia...

3. I wreszcie... Ridsu, troche mnie denerwuje, ze wzielas sie za takie porzadki. Nie wiem, czy masz odgorne polecenie noxa, ale tak:

regulamin bez konsultacji z reszta modow jest dla mnie po prostu obrazaniem nas, dla przykladu o mnie: bo nic o regulaminie nie wiedzialam i nie moglam wersji testowej przeczytac, ocenic ani nic w tym stylu... tak jakbys postawila mnie przed faktem dokonanym, bo ty tu rzadzisz, albo po prostu mnie olalas, bo nie zasluguje na Twoj szacunek. Albo i jedno i drugie... stare
PostPosted: Wed Mar 01, 2006 11:38 pm

EvilYuki
Nie podoba mi sie:

1. Dopisywanie sie do postow uzytkownikow (inny powod to uwagi typu nie cytujemy wiecej niz 8 chmurek czy cus). Czytam te dyskusje, tego pokreconbego topika i sama nie wiem, co napisal sam zainteresowany, a co Ridsu sad

2. Zaznaczanie na czerwono tresci wulgarnych. Czerwony jeszcze bardziej przyciaga wzrok... juz lepiej byloby zmniejszac czcionke.
to z oznaczaniem topikow +16 jest lepsze, chociaz sama pamietam, jak mialam te 10 lat i wszystko co mialo gorna granice wieku bylo pierwsza rzecza do zobaczenia...

3. I wreszcie... Ridsu, troche mnie denerwuje, ze wzielas sie za takie porzadki. Nie wiem, czy masz odgorne polecenie noxa, ale tak:

regulamin bez konsultacji z reszta modow jest dla mnie po prostu obrazaniem nas, dla przykladu o mnie: bo nic o regulaminie nie wiedzialam i nie moglam wersji testowej przeczytac, ocenic ani nic w tym stylu... tak jakbys postawila mnie przed faktem dokonanym, bo ty tu rzadzisz, albo po prostu mnie olalas, bo nie zasluguje na Twoj szacunek. Albo i jedno i drugie... stare

dlatego do kurwy nedy jest ten topic,
a w tamtym piszesz swoje pomysly, przeciez pisze wyraznie ze regulamin nie obowiazuje jeszcze. wystarczy przeczytac to co w nawiasie stare
gdybys odblokowala tresci od nieznajomych pewnie bys dostala komunikat na gg ktory ci wyslalam jakis kawalek czasu po tym jak mi go podalas.
z tym oznaczeniem chodzi tylko o to by miec w 100% czyste sumienie, myslisz ze ja jestem glupia i nie wiem ze tam dzieciaki (niektore) zagladaja? ale jednoczesnie wiem ze sa takie co jak zobacza, to tam nie wiejda(Agria)
a zreszta jak cos dzieki temu oznaczeniu nie zamkna tej guildi bo takie sa wymogi nie wiem czy czytalas ? a to ze jeszcze jej nie zamkneli jest cudem sweatdrop
ok, sprawe editow juz przedyskutowalismy, nie beda one stosowane - tylko w szczegulnych przepadkach sie beda pojawialy.
cytowanie wiecej niz 8 chmurek? tego nie slyszalam.
wlasciwie mi chodzi tylko o te oznaczania i nic wiecej

Owiec

Autark

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 2:48 am

EvilYuki
Nie podoba mi sie:

*przytula sie do nozek Yuki*
ja tez nie wiem co ja pisalem a co ja nie pisalem crying
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 1:14 pm

czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe

666whore666

Kasmizar
Crew

PostPosted: Sat Mar 04, 2006 4:11 pm

666whore666
czemu chcecie wprowadzic cenzurowane strony? chyba nie ma tu dzieci? bo jak sa to ok , jestem za, ale jesli nie to chyba byloby to bezcelowe

Buszuje tutaj 10letnia dziewczynka, wiec cenzura jest potrzebna.
PostPosted: Tue Mar 21, 2006 7:14 am

Autark
Ridsu
Autark
Ridsu
Autark
xp

Czego? question

Klenekzwawy

happy_goth_buf

PostPosted: Tue Mar 21, 2006 11:14 am

Kasmizar
666whore666

i moj 10letni brat, ktory przed chwila pytal sie co to sa PMki [Private Message - Prywatne Wiadomosci] stare
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 12:17 am

RopuchaAga
Kasmizar
666whore666

i moj 10letni brat, ktory przed chwila pytal sie co to sa PMki [Private Message - Prywatne Wiadomosci] stare
Wiec otoczymy go specjalna troska xp

Owiec

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Sat May 20, 2006 5:02 am

Ridsu
RopuchaAga
Kasmizar
666whore666

Wiec otoczymy go specjalna troska xp

ten dotyk boli przez cale zycie xp
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 9:18 am

Podoba mi sie regulamin.

degenerat

Marcinek1984

PostPosted: Tue Jun 06, 2006 10:00 am

degenerat
Podoba mi sie regulamin.

juz masz browarek rofl
PostPosted: Tue Jun 06, 2006 10:52 am

tylko niech sie modzi tez do niego stosuja. Prawda Ridsu? OWCA?

Helena M

Owiec

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 2:44 am

Mumbi
tylko niech sie modzi tez do niego stosuja. Prawda Ridsu? OWCA?
toz pisze ze sie stosowac bedziem mrgreen
luzuj zatwardy wink
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out