|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 03, 2011 1:21 am
III Slash III én is szeretnék egész alakost smile Örülök, hogy nem a katonai ruhádban vagy O 3 O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 04, 2011 10:13 am
Ó! nagyon aranyos lett biggrin köszönöm szépen, küldöm a goldot 3nodding u.i.: nem baj, hogy fekete a szeme biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 11:06 am
Remélem, mindenkinek tetszenek az új alkotások~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 12:48 pm
Hime_Yura Remélem, mindenkinek tetszenek az új alkotások~ Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 12:52 pm
Obi Aoi Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile Nekem bőven elég. A lényeg, hogy elégedett legyen vele az illető^^ Mivel nagy karácsonyi lázban égek, ezért választottam azt az avit >w<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 12:55 pm
Hime_Yura Obi Aoi Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile Nekem bőven elég. A lényeg, hogy elégedett legyen vele az illető^^ Mivel nagy karácsonyi lázban égek, ezért választottam azt az avit >w< Értem. Jó az, így karácsony közeledtekor jó is smile Egyébként még tavaly csináltam az avit, csak akkor más volt egy picit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 1:01 pm
Obi Aoi Hime_Yura Obi Aoi Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile Nekem bőven elég. A lényeg, hogy elégedett legyen vele az illető^^ Mivel nagy karácsonyi lázban égek, ezért választottam azt az avit >w< Értem. Jó az, így karácsony közeledtekor jó is smile Egyébként még tavaly csináltam az avit, csak akkor más volt egy picit. Szép az avid új kininézete~ 4laugh csak a szárny image romboló nekem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 1:04 pm
Hime_Yura Obi Aoi Hime_Yura Obi Aoi Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile Nekem bőven elég. A lényeg, hogy elégedett legyen vele az illető^^ Mivel nagy karácsonyi lázban égek, ezért választottam azt az avit >w< Értem. Jó az, így karácsony közeledtekor jó is smile Egyébként még tavaly csináltam az avit, csak akkor más volt egy picit. Szép az avid új kininézete~ 4laugh csak a szárny image romboló nekem Köszi smile Most megint váltottam egy picit, de lehet, hogy visszaváltok. Annak az új cuccnak a csizmájához csináltam (Trilune's Covenant), tetszik az a halványlila, de nem sok olyan árnyalatú cuccot találtam. Szerintem a szárny valamennyire illik hozzá, de majd kipróbálom nélküle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 05, 2011 1:07 pm
Obi Aoi Köszi smile Most megint váltottam egy picit, de lehet, hogy visszaváltok. Annak az új cuccnak a csizmájához csináltam (Trilune's Covenant), tetszik az a halványlila, de nem sok olyan árnyalatú cuccot találtam. Szerintem a szárny valamennyire illik hozzá, de majd kipróbálom nélküle. Ismerem, nekem is tetszik, csak hófehérben kellene ._. A szárny illik, csak törötten nekem valahogy nem az igazi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 12:59 am
Obi Aoi Hime_Yura Remélem, mindenkinek tetszenek az új alkotások~ Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile Dobok én is 2 és felet (2,500 Gold) ha tökéletes neked ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 2:02 am
III_Kisrajczy_III Obi Aoi Hime_Yura Remélem, mindenkinek tetszenek az új alkotások~ Aranyos lett, köszi heart 2500-at ajánlok érte, ha annyi jó smile Dobok én is 2 és felet (2,500 Gold) ha tökéletes neked ^^ Yurát kellett volna quotolnod... xp Mindegy, küldd neki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 5:10 am
III_Kisrajczy_III Dobok én is 2 és felet (2,500 Gold) ha tökéletes neked ^^ Nekem tökéletes, remélem tetszik a rajz~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2011 10:39 am
Hime_Yura III_Kisrajczy_III Dobok én is 2 és felet (2,500 Gold) ha tökéletes neked ^^ Nekem tökéletes, remélem tetszik a rajz~ Nagyon is ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2011 7:15 am
Újonnan eladni kívánt itemek vannak. A link az első oldalon megtalálható.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2011 9:24 am
Ismételten eladó nálam 2 item és LIGHT SPIRIT-et vennék~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|