|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 6:50 am
Carbon Heart Én öngyújtót gyűjtök. ^^ Van a szivárvány összes árnyalatában, vihargyújtó, gyerekzáras öngyújtó és gravírozott is díszdobozban. A nagy bagósok gyűjthetnének nekem párat kövi taliig. biggrin Oké, úgy is tele van mindig a táskám kifogyott gyújtókkal....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 7:47 am
napsugar Carbon Heart Én öngyújtót gyűjtök. ^^ Van a szivárvány összes árnyalatában, vihargyújtó, gyerekzáras öngyújtó és gravírozott is díszdobozban. A nagy bagósok gyűjthetnének nekem párat kövi taliig. biggrin Oké, úgy is tele van mindig a táskám kifogyott gyújtókkal.... Cupp~. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 21, 2011 10:44 am
CryeneStrifeShiroi Medvelaszlo Nos akkor kezdem én. Számomra a pankráció a legfurább hobbim. Főleg amióta folyamatosan csinálom is. Éééén imádom a pankrációt *-* De nem gyakorlom, csak nézem biggrin Én karatéztam sok évig, és megvan a 2. zöld övem. Amúgy nem csinálok semmi xtra hobbit, bár valakik őrültnek tartják, hogy napi 10 tanóra (NEM beleértve az edzést, a gyakorlást, és az O/A-i próbákat) mellett én képes vagyok órákon keresztül a cp ruhámmal meg a mangámmal foglalkozni. biggrin Meg van még a péntek-szombat, és a szombat-vasárnap, amiket azért írtam kötőjellel, mert általában ezeken a napokon versenyzünk, hogy ki marad fent másnapig. A mi "Crew"-ünkben ez a "másnaposság" xd Vasárnap este már csak Chatroulettezünk. Mókás egy oldal #D Én aktívan csinálom http://hcw.hu/node/189 emotion_awesome emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 22, 2011 2:07 am
Medvelaszlo CryeneStrifeShiroi Medvelaszlo Nos akkor kezdem én. Számomra a pankráció a legfurább hobbim. Főleg amióta folyamatosan csinálom is. Éééén imádom a pankrációt *-* De nem gyakorlom, csak nézem biggrin Én karatéztam sok évig, és megvan a 2. zöld övem. Amúgy nem csinálok semmi xtra hobbit, bár valakik őrültnek tartják, hogy napi 10 tanóra (NEM beleértve az edzést, a gyakorlást, és az O/A-i próbákat) mellett én képes vagyok órákon keresztül a cp ruhámmal meg a mangámmal foglalkozni. biggrin Meg van még a péntek-szombat, és a szombat-vasárnap, amiket azért írtam kötőjellel, mert általában ezeken a napokon versenyzünk, hogy ki marad fent másnapig. A mi "Crew"-ünkben ez a "másnaposság" xd Vasárnap este már csak Chatroulettezünk. Mókás egy oldal #D Én aktívan csinálom http://hcw.hu/node/189 emotion_awesome emotion_awesome Ááállat biggrin Tök jó (y)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2011 1:47 am
Carbon Heart napsugar Carbon Heart Én öngyújtót gyűjtök. ^^ Van a szivárvány összes árnyalatában, vihargyújtó, gyerekzáras öngyújtó és gravírozott is díszdobozban. A nagy bagósok gyűjthetnének nekem párat kövi taliig. biggrin Oké, úgy is tele van mindig a táskám kifogyott gyújtókkal.... Cupp~. cat_3nodding Csak egy kérdés..... használod is vagy csak szimplán gyűjtöd? Mert ha csak gyűjtöd akkor a szobád kész kis robbanás veszélyes körzet xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 29, 2011 11:19 am
A Virtual Tuning fura hobbinak számít? Akkor én VERY SPECIAL PEOPLE vagyok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2011 2:25 am
III_Kisrajczy_III A Virtual Tuning fura hobbinak számít? Akkor én VERY SPECIAL PEOPLE vagyok smile Szerintem elég fura, hogy csak virtuálisan tuningolsz fel valamit.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2011 10:52 am
Medvelaszlo III_Kisrajczy_III A Virtual Tuning fura hobbinak számít? Akkor én VERY SPECIAL PEOPLE vagyok smile Szerintem elég fura, hogy csak virtuálisan tuningolsz fel valamit.... smile Ha lesz pénzem akkor valóságban is megoldom. Mert gondolkodok egy Golf IV-esen vagy egy Peugeot 306-oson. smile Nem akarok sokat változtatni de azért jó legyen. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2011 12:31 pm
III_Kisrajczy_III Medvelaszlo III_Kisrajczy_III A Virtual Tuning fura hobbinak számít? Akkor én VERY SPECIAL PEOPLE vagyok smile Szerintem elég fura, hogy csak virtuálisan tuningolsz fel valamit.... smile Ha lesz pénzem akkor valóságban is megoldom. Mert gondolkodok egy Golf IV-esen vagy egy Peugeot 306-oson. smile Nem akarok sokat változtatni de azért jó legyen. smile Vegyél trabantott! Kihívás is van benne és nagyon olcsó is emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 30, 2011 1:10 pm
Medvelaszlo III_Kisrajczy_III Medvelaszlo III_Kisrajczy_III A Virtual Tuning fura hobbinak számít? Akkor én VERY SPECIAL PEOPLE vagyok smile Szerintem elég fura, hogy csak virtuálisan tuningolsz fel valamit.... smile Ha lesz pénzem akkor valóságban is megoldom. Mert gondolkodok egy Golf IV-esen vagy egy Peugeot 306-oson. smile Nem akarok sokat változtatni de azért jó legyen. smile Vegyél trabantott! Kihívás is van benne és nagyon olcsó is emotion_awesome Erre 3 dolgot tudnék adni, vagyis 3 memét.: 1.) Ha megvenném, akkor lenne aaa...  2.) Ha megvenném de nem menne, akkor lenne az, hogy ...  3.) De ha megvenném és feltuningolnám, aztán odaállnék eléd, hogy "Nézd mááá, ez milyen" akkor meg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|