|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 10:46 am
Molylepke Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját). Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee Én úgy szintém. De Edmund, mint Ezio az Assasin's Creed 2-ből, meg Carl és Bildeau... Na tőlük konkrétan gurultam a székről a röhögéstől rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 10:52 am
bogcsa1013 Molylepke Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját). Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee Én úgy szintém. De Edmund, mint Ezio az Assasin's Creed 2-ből, meg Carl és Bildeau... Na tőlük konkrétan gurultam a székről a röhögéstől rofl Azokon én is borultam. biggrin Remélem maga az event is lesz olyan jó, mint ez a cosplay-áradat. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 11:14 am
World Map-en a Beast (gy.k.: szörnyeteg) közelebb került a kastélyhoz. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 11:52 am
Molylepke World Map-en a Beast (gy.k.: szörnyeteg) közelebb került a kastélyhoz. eek Remélem azért, mert közeleg az event biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 12:15 pm
Azért mostanában elég vérszegények az eventek, nem ez is sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 12:22 pm
bogcsa1013 Molylepke Az idei eladó-jelmezek túl könnyűek voltak. biggrin Max 1-2 volt az amiről tippem sem volt (ameddig el nem olvastam Obi posztját). Cookie Monster-nek és QB-nek külön örültem. whee Én úgy szintém. De Edmund, mint Ezio az Assasin's Creed 2-ből, meg Carl és Bildeau... Na tőlük konkrétan gurultam a székről a röhögéstől rofl Jaja, némelyik elég vicces biggrin Én meg Josienál, Natashánál és Logannél nagyot örültem biggrin Vanessát meg először Sarah Connornak néztem a Terminátorból sweatdrop Molylepke World Map-en a Beast (gy.k.: szörnyeteg) közelebb került a kastélyhoz. eek Azt én is láttam, de nem figyeltem, hogy egyre közelebb lesz, érdekes... Várjunk, ez az, ami villámláskor az ablakban látszik, most esett le (lol). Kíváncsi vagyok Timmy/T-Bone "mit csinál" majd az eventben... vagy lehet, hogy csak egy Halloween utáni mangafejezetben lesz szerepe(?) Akai-Inari Azért mostanában elég vérszegények az eventek, nem ez is sweatdrop Igen, sajnos azok... Idén azt hiszem prom nem is volt. (2009-ben volt a Promageddon és jól emlékszem, hogy tavaly volt az a ruha versenyes-holdfényes helyen járkálós vérszegény prom?) Remélem lesz valami "event-fejlemény" pl majd akkor, ha a Beast még közelebb kerül a kastélyhoz. Bocs Napsi valamiért téged quoteoltalak Molylepke helyett sweatdrop (Gépelve quoteoltam).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 12:27 pm
Semmi baj... csak furcsálltam, hogy kaptam értesítést, aztán meg benne se vagyok a postban biggrin Mostanában vonzom ezeket a dolgokat xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 1:17 pm
Azóta a Developer Alerts-ben kiírták, hogy lemaradt egy cucc véletlenül és pótolták: http://www.gaiaonline.com/marketplace/itemdetail/78187Valahogy az idei cuccok egy része nem nagyon tetszik. Ám ezek tetszenek: csizma, nadrág és a sál. Az öv és a felsőrész úgy is-is. A mászkálós helyszínen lévő formula begyűjtése jó és érdekes ötlet, plusz jó a villámlás is időnként, mely röntgensugárként átvilágít rajtunk. smile A Towns-ban még keveset szedegettem, ám még fogok. Jobb szeretem ott szedegetni a cukrokat, a boltokban kevésbé. Remélem a zOMG-n majd idén is lesz trick or treat, plusz egyéb. Az engem is érdekel mi lesz, mikor a mászkálós maszkos helyszínre elér az a vérfarkas, vagy mi. Gondolom pánik tör majd ki, vagy pedig egyéb lesz, még nem lehet tudni. razz Úgyis kiderül majd, kíváncsian várom. Bár lehet, hogy tényleg azt is jelezheti, hogy mire beér, addigra lesz fent minden event rész. Ez a 3. Halloween event-em.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2011 1:20 pm
napsugar Semmi baj... csak furcsálltam, hogy kaptam értesítést, aztán meg benne se vagyok a postban biggrin Mostanában vonzom ezeket a dolgokat xP "Kézi vezérlésű" quotenál majd jobban odafigyelek legközelebb sweatdrop Kíváncsi vagyok, a beast-tel kapcs. mi lesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 1:53 am
Ácsi, akkor ez még nem az event eek question Ja és hiába szedtem össze 50cukorkát a faluba nem történt semmi és nem is tudok többet gyűjteni crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 2:05 am
Hmm, hát nem tudom nálad mi a gond Akai, nálam oké. Ha felszedtem 50 cukorkát, mentem középre Jack-hez, save-eltem stb. és megkaptam az érte járó cuccot. Így nem nagyon tudom mi a gond nálad, vagy egyéni hiba, vagy lehet, hogy véletlenül rosszul csináltál valamit. Szerintem próbáld újra és sok sikert hozzá!
Na meg mindenkinek Boldog Halloween-t! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 2:05 am
Akai-Inari Ácsi, akkor ez még nem az event eek question Ja és hiába szedtem össze 50cukorkát a faluba nem történt semmi és nem is tudok többet gyűjteni crying Jack nem adja oda a cuccot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 5:25 am
Jesszusom, beteljesült, amire gondoltam, amikor először voltam az álarcos bálon!! Kapható a 3 animált maszk a cash shopban!! biggrin (Minidenevéres fehér, macska, koponya). Marketplace-n kb 70-90k körül vannak. A keresőbe ezt érdemes beírni: astra mask.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 7:20 am
Na az a lépés maradt ki mrgreen , bár én leginkább a zomg-os halloweent várom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2011 7:24 am
Hehe, tényleg lehet őket kapni, megnéztem a Marketplace-en. smile Egyenlőre nem tervezem megvenni egyiket se. Ha mégis, akkor ingyen cash-ből veszem majd és nálam a macskásra, meg a kék tollasra van esély, hogy megvegyem. Ha pedig cash-ért megvettem és ha már nem kell többé, akkor persze gold-ért eladom a Marketplace-en. razz Szóval még meglátom, semmi se biztos.
Én is várom a zOMG-s event-et! Nekem eddig leginkább az a lila átjárós tetszett, mikor azon túl külön barlangokban lehetett harcolni vámpírokkal és vérfarkasokkal. smile Na persze a többi is jó volt, kifejezetten egyikkel sincs bajom. Még a BOO és SIN csapatok eseményét is szerettem anno eléggé. Egyszer egyik évben csinálhatnának egy visszavágót belőle. Na persze ez főleg rajtuk, a szerkesztőkön múlik. Ez van, volt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|