|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2011 3:30 am
Tegnap volt egy ingyenes, szabadtéri Fenyő Miklós koncert, és Baby Gabi is ott volt 3 dal erejéig, mindketten jók voltak. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2011 1:04 pm
Malreni Az utolsót, a helyedben én inkább letagadtam volna... Az érzés, amikor sétálsz és mögötted pár 8 éves kislány elkezdi énekelni fluor tomi egyik dalát: felbecsülhetetlen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 30, 2011 6:09 am
III Slash III Malreni Az utolsót, a helyedben én inkább letagadtam volna... Az érzés, amikor sétálsz és mögötted pár 8 éves kislány elkezdi énekelni fluor tomi egyik dalát: felbecsülhetetlen. Az a dal olyan mint a Teletubbies... "Káprázatosan hatásos, ha az ember éppen kétéves, de mindenki másra tompítólag hat."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2011 3:14 am
Nekem olyan, hogy hírességgel találkoztam, 3szor volt. 1.) MC Haver és Tekknő-vel együtt énekeltem a színpadon, Dombóváron. 2.) MC Pita Ramos-szal összefutottam Dombóváron és beszélgettem vele. biggrin 3.) Vastag Csaba (X-Faktor nyertes) koncertezett Dombóváron, előzenekara a kurdi Hang-Zavar Együttes. Én segédkeztem a hangolásban és amiben akkor kellett -persze, nem egyedül, hanem egy haverral. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2011 7:48 am
Én a hétvégén találkoztam Tihanyi - Tóth Csabával (Barátok Köztből a Novák Laci). Nem gondoltam róla, hogy operettet is tud énekelni... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 3:16 am
Slashel láttuk múltkor a bézbóz ütős nőt x''DD (Aki nem ismerné katt) Meg egyszer láttam Kiszel Tündét...mikor barátnőmnél voltam Albertirsán xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 12:12 pm
Yuki: juj. (A bézbózosat láttam anno, mármint youtube-on). 1-2 hete láttam az IHM-et, koncert után pár ismerőssel találkoztunk 1-2 taggal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2013 7:45 am
Igaz, nem velem történt, hanem anyukámmal de vicces. Egy nap azt mesélte, hogy munka utáni vásárlásban (egy Interspar-ban) látta Seres Dánielt az egyik pénztárnál, aki Fehér Rolandot játssza a Jóban Rosszban sorozatban. Majd pár nappal ezután a polgármestert játszó Bodor Gézát látta egy villamoson telefonálni. Nem ment oda hozzájuk, csak már viccesnek találta aztán, hogy pár napon belül két Jóban Rosszban színészt is látott. eek (Nem vagyunk hatalmas rajongói a sorozatnak, de apám jóvoltából néha látjuk 1-1 darabkáját xp sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2013 1:37 pm
Én a Deák térnél dolgoztam és mindig az Örkény István színház előtt kellett elhaladnom, ezáltal többször is láttam Csuja Imrét :3
edit: a Napló-ból ismert riporter, Keleti Andrea a szomszédunk volt, most csak az anyukája lakik itt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 11, 2013 4:32 am
Így jóval utólag: Májusban voltam Tabáni István egy kisebb koncertjén, jó volt és ő is kedves volt, amikor a vége után lehetett vele beszélni, fotót kérni stb. Persze nem "zavartam" sokáig.
Holdfényconon meg... Finn Jones-szal, aki Loras Tyrell-t játszotta a Trónok harcában. Jófej volt és a színpadi beszélgetés (panel) is jó volt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2014 1:29 am
Néhány statisztálás során láttam pár(?) színészt (beszélni egyikükkel se beszéltem, csak min. 2-3 méterre magamtól láttam meg esetenként hallottam őket). Azokat írom, akik vagy ismerősek, vagy utána tudtam nézni, hogy kik. Nem mentegetőzésképp, de érdekességképpen írom ezt a posztot (néha rámtör a "csak-nem-dicsekszem? burning_eyes érzés valamiért, pedig nem, nem.)
Tavaly a Herkulesben többé kevésbé Dwayne Johnson-t, Dwayne dublőrjét és pár mellékszereplőt (pl Rufus Sewell-t, Ian McShane-t, utóbbi egyszer mögögttem és egy kollegina mögött sétált a díszleten kívül). Brett Ratner-t is (rendező), egyszer körbejárt egy kicsit minket fotózni... John Hurt-öt csak hallottam egy felvétel alatt, a sereg túloldaláról... sweatdrop ("Move your armies!") A dublőrjét láttam csak közelebbről.
Idén: Jason Statham, Kálloy-Molnár Péter, Schnell Ádám, Blaskó Péter, Pécsi Ildikó, Barna Zsombor és Sándor Péter (ők ketten "frissek"), Száraz Dénes (Jóban Rosszban Tamás atyája ugye). Meg egy ukrán előadóművészt: Verka Serduchka (ruhájától nem megijedni, ha rákerestek xp ) Bevillant az, amikor egy amerikai stábtag valami vicceset mesélt Jason Statham-nek, aki épp vizet ivott, és ő erre a vizet kiprüszkölve kezdett el nevetni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 18, 2015 12:26 pm
Kb. 1 hete a párommal nem más fogott kezet egy reklámforgatáson, mint Antonio Banderas (meg a többi statisztával ott)-
(Nem tudom, "vicces"-e ezt így olvasni sweatdrop )
Egy brit sorozat forgatásán az egyik(?) főbb szereplő színész odajött hozzám meg 1-2 statiszta kolleginához beszélni egy picit. Alexander Dreymon a neve (mondták, kit játszik és kíváncsiságból utánanéztem - nem is sokkal idősebb nálam egyébként). Valaki mondta ott a forgatáson, hogy az Amerikai Horror Storyban is játszott és valóban. Nem "ismerem", mint színészt, de teljesen hétköznapian és barátságosan viselkedett. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2015 7:30 am
Július 4-én (múlt szombaton) volt a második napom statisztaként a Dan Brown féle Inferno regényből készülő filmben (június 5-én az első, akkor nem láttam Tom Hanks-et) Most júliusban láttam, a tömegben sétált pár métert. Volt, hogy mellettem ment el, de nem bámultam meg. Egyszer bolhányit súrolt, de én nem vagyok "nem mosom ott, ahol hozzámért" típus (ezzel persze nem bántok senkit). Később láttam, hogy ül és tabletet olvas, de nekünk azért kellett pár percenként járni-kelni, nem hiszem, hogy alkalmas lett volna. A Huba utca Váci út felőli szakaszán volt a forgatás, a filmben egy furcsa álom vagy vízió része lesz mindkét jelenet, melyekben ezeken a napokon voltam. A Huba utcai nappali, a júniusi az Operától balra lévő épületek előtt volt és éjszakai, ami több értelemben is sötétebb. (Még nem olvastam a könyvet, nem tudom, pontosan miről szól, csak olyasmit hallottam, hogy "Dante-poklos" a dolog).
Most szombaton is lett volna ugyanez, de ma lemondták, mondván, hogy már nem akarnak ott több jelenetet forgatni - és úgy tudom, pár napon belül vége is az Inferno forgatásának...
Utóiratként egy vicces momentum: kiemeltek két embert, az egyik magas, megtermett statiszta volt, üvöltözött a nála alacsonyabb kollegájával, hogy "Hol a pénzem? Elrulettezted? Ezért dolgoztam egész életemben! Hol a 7000-em?!" (Ez az összeg a klasszikus napi statiszta díj, ez jó pár embert, megmosolyogtatott.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2016 8:29 pm
Pici újdonságok: Még márciusban láttam élőben Penelope Cruzt, de ezen kívül nem volt más interakció köztünk. És szemüveg nélkül, ergo nem élesen láttam... De! Itt egy nyilvánosan közzétett forgatási fotó, pontosan ebben a szép vörös ruhában volt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 31, 2016 3:12 am
A következőt (se) gondoltam volna, hogy megtörténik: Most vasárnap láttam Andrea Bocelli-t, német Telekom reklámban forgattunk. Csendes, fegyelmezett, szimpatikus volt, fekete ingben, kicsit soványabbnak tűnt már. Reggel persze mondta az egyik asszisztens hogy ne menjünk oda hozzá, ne kérjünk fotót tőle/vele stb.
Egy statiszta kollegina indulási pontja közelebb volt hozzá a Bálna előtti tömegjelenetben és állítólag egyszer hallotta kicsit énekelni smile Volt Szent Gellért téri metróállomás, felszálltunk/leszálltunk (közlekedett, de nem vitt el xd ), sétáltunk, mozgólépcsőztünk. Főleg dublőr urat láttuk, Bocelli-t a végén, amikor ott befejeztük. Következő helyszín: Opera mellett, sétálgatás. Harmadik helyszín a Bálna illetve az előtte lévő tér, ahol tengernyi kollegához csatlakoztunk (ők reggel óta csak ott voltak, mi meg "turnéztunk" ide-oda xp ). Láttuk sétálgatni, nyugodtan, határozottan. Mi is ezt tettük, de nem sétálhattunk hozzá közel (kamerázták stb), és volt, amikor csak a tömeget vették. Nem voltam "starstruck" (azaz olyan "ismert ember jelenléte által elbódítva"), de érdekes volt. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|