|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2011 11:40 pm
én is imádok rajzolni, de soha nem fogtam neki komolyabban rajzolni, de azért az albumomat megmutatom... remélem tetszik... egy pár avi art is van benne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 1:03 am
chatastrophero én is imádok rajzolni, de soha nem fogtam neki komolyabban rajzolni, de azért az albumomat megmutatom... remélem tetszik... egy pár avi art is van benne biggrin Ügyes vagy ! biggrin a felhős, szivárványos nekem kifejezetten tetszik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2011 1:58 am
napsugar chatastrophero én is imádok rajzolni, de soha nem fogtam neki komolyabban rajzolni, de azért az albumomat megmutatom... remélem tetszik... egy pár avi art is van benne biggrin Ügyes vagy ! biggrin a felhős, szivárványos nekem kifejezetten tetszik köszi smile az épp egy avi art valakinek a dream avi-járól
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 6:57 am
sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például:  (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 7:18 am
Nincs kedved egy kicsit jobban bemutatni ezt a stílust? Mármint a vektorgrafikus módszert. Láttam már több helyen, meg sokan emlegették már, és érdekelne engem is a dolog. Nyithatnál neki esetleg egy külön topikot, ha nem lenne nagy baj redface biggrin Amúgy nagyon cuki a műved biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 8:17 am
wildgica sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például: (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted ) Erről a vektor módszerről hallottam már, egyszer Deviantarton láttam valakit, aki csomó vektorrajzot csinált és tett fel. Wow, nagyon jó lett ez a lantern biggrin Napsi ötletét támogatom (a vektorrajzolás bemutatását), kíváncsi vagyok rá smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:05 am
napsugar Nincs kedved egy kicsit jobban bemutatni ezt a stílust? Mármint a vektorgrafikus módszert. Láttam már több helyen, meg sokan emlegették már, és érdekelne engem is a dolog. Nyithatnál neki esetleg egy külön topikot, ha nem lenne nagy baj redface biggrin Amúgy nagyon cuki a műved biggrin Köszi. redface De, hát miért is ne, nyitok akkor egy topikot a vektorgrafika témának. Azt nem ígérem, hogy ma este nagyon bőven írok róla (mert épp egy weboldalt kell befejeznem, mert a megrendelő már nagyon zizi xp ), de a napokban akkor lefárasztalak titeket a dolgokkal. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:08 am
wildgica napsugar Nincs kedved egy kicsit jobban bemutatni ezt a stílust? Mármint a vektorgrafikus módszert. Láttam már több helyen, meg sokan emlegették már, és érdekelne engem is a dolog. Nyithatnál neki esetleg egy külön topikot, ha nem lenne nagy baj redface biggrin Amúgy nagyon cuki a műved biggrin Köszi. redface De, hát miért is ne, nyitok akkor egy topikot a vektorgrafika témának. Azt nem ígérem, hogy ma este nagyon bőven írok róla (mert épp egy weboldalt kell befejeznem, mert a megrendelő már nagyon zizi xp ), de a napokban akkor lefárasztalak titeket a dolgokkal. rofl Köfi *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:09 am
Obi Aoi wildgica sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például: (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted ) Erről a vektor módszerről hallottam már, egyszer Deviantarton láttam valakit, aki csomó vektorrajzot csinált és tett fel. Wow, nagyon jó lett ez a lantern biggrin Napsi ötletét támogatom (a vektorrajzolás bemutatását), kíváncsi vagyok rá smile Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:11 am
wildgica Obi Aoi wildgica sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például: (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted ) Erről a vektor módszerről hallottam már, egyszer Deviantarton láttam valakit, aki csomó vektorrajzot csinált és tett fel. Wow, nagyon jó lett ez a lantern biggrin Napsi ötletét támogatom (a vektorrajzolás bemutatását), kíváncsi vagyok rá smile Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh ) Wow, az szép (a rendelésre készítés). Egyszer már ránéztem egy kicsit, tetszik az a rózsaszín blob pl (a lanternes előtti) biggrin Majd még megnézem jobban is smile (Nekem is van DA galériám egyébként, kicsit vegyes felvágott, fotók rajzok főleg). smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:13 am
Az én rajz tudásom a kommentem alatt található emotion_awesome
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:18 am
Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például: (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted ) Erről a vektor módszerről hallottam már, egyszer Deviantarton láttam valakit, aki csomó vektorrajzot csinált és tett fel. Wow, nagyon jó lett ez a lantern biggrin Napsi ötletét támogatom (a vektorrajzolás bemutatását), kíváncsi vagyok rá smile Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh ) Wow, az szép (a rendelésre készítés). Egyszer már ránéztem egy kicsit, tetszik az a rózsaszín blob pl (a lanternes előtti) biggrin Majd még megnézem jobban is smile (Nekem is van DA galériám egyébként, kicsit vegyes felvágott, fotók rajzok főleg). smile hú, mutimuti surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:20 am
Medvelaszlo Az én rajz tudásom a kommentem alatt található emotion_awesome mspaint powwwa emotion_awesome amúgy szerintem tökjó, meg mókás, pont az egyszerűsége miatt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 11:25 am
wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például: (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted ) Erről a vektor módszerről hallottam már, egyszer Deviantarton láttam valakit, aki csomó vektorrajzot csinált és tett fel. Wow, nagyon jó lett ez a lantern biggrin Napsi ötletét támogatom (a vektorrajzolás bemutatását), kíváncsi vagyok rá smile Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh ) Wow, az szép (a rendelésre készítés). Egyszer már ránéztem egy kicsit, tetszik az a rózsaszín blob pl (a lanternes előtti) biggrin Majd még megnézem jobban is smile (Nekem is van DA galériám egyébként, kicsit vegyes felvágott, fotók rajzok főleg). smile hú, mutimuti surprised Oké, de tényleg elég vegyes. Két kis hint: baloldalt felül majd a browse-ra kattints (featured-ön szokott lenni alapból, amikor megnyitod a galériát és akkor nem mindet mutatja), valamint jó pár csoportosított képekkel teli mappa lesz baloldalt smile SaphirielNémelyik rajzban lehet anatómiai hiba sweatdrop Gaiás rajzból meg kb 3-4 van összesen (a legújabb lila rajz is az smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 18, 2011 12:07 pm
Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica Obi Aoi wildgica sokat rajzoltam míg iskolás voltam, a munkahelyemen jellemzően már nem firkálgatok, de szabadidőmben szívesen rajzolok még mindig. utóbbi 1 évben már nem tudtam megelégedni a papírra vetett dolgokkal, így azokat elkezdtem gépen, vektorgrafikusan újrarajzolni. sweatdrop például: (kicsit felélesztek pár régebbi topicot twisted ) Erről a vektor módszerről hallottam már, egyszer Deviantarton láttam valakit, aki csomó vektorrajzot csinált és tett fel. Wow, nagyon jó lett ez a lantern biggrin Napsi ötletét támogatom (a vektorrajzolás bemutatását), kíváncsi vagyok rá smile Köszi. 3nodding Az aláírásomban linkelve van a dA galériám, nekem is csak vektorgrafikáim vannak feltöltve, ha gondolod majd pillants rá. wink (Mondjuk csak töredéke van ott annak amit csináltam, mert megrendelésre készítek logókat, infografikákat, különböző weboldalak elemeit, meg tulajdonképpen bármit / mindent. 4laugh ) Wow, az szép (a rendelésre készítés). Egyszer már ránéztem egy kicsit, tetszik az a rózsaszín blob pl (a lanternes előtti) biggrin Majd még megnézem jobban is smile (Nekem is van DA galériám egyébként, kicsit vegyes felvágott, fotók rajzok főleg). smile hú, mutimuti surprised Oké, de tényleg elég vegyes. Két kis hint: baloldalt felül majd a browse-ra kattints (featured-ön szokott lenni alapból, amikor megnyitod a galériát és akkor nem mindet mutatja), valamint jó pár csoportosított képekkel teli mappa lesz baloldalt smile SaphirielNémelyik rajzban lehet anatómiai hiba sweatdrop Gaiás rajzból meg kb 3-4 van összesen (a legújabb lila rajz is az smile ) Tök jók, én ceruzával biztosan nem tudnék ilyeneket! surprised A Obi at Ghoul's Acre-n kifejezetten tetszik az arc árnyékolása (is). heart Ja és természetesen ment a +watch meg a láma. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|