|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 11:49 am
Jest dalszy ciąg "O! Banan!" biggrin
Scenka ze śniadania: Matka Kasmizara: Chcesz banana na drugie? Kasmizar: Nie jadę z Łukaszem to mogę wziąć. Matka: Co też Ci ten Łukasz robi. Jak przyjdzie to się go spytam: Łukasz co ty robisz ze Sławka bananem, że się o niego boi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 2:18 pm
Był na rauszu jak misio koala Bo ty nawet na wigilię, jadłeś paprykarz Odpuknijcie się ode mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 12:01 pm
Idę na pociąg i akurat wychodziły z gimnazjum jakieś dziewczyny. Gdy wychodziły byłem jakieś 50 metrów od nich. Miałem już je prawie mijać (2 metry od nich), gdy słyszę:
Dziewczyna 1: Gugul gugul Dziewczyna 2: a do mnie to aaaa eee oooo uuu gggggg Dziewczyny 3: jakoś tak dziwnie do nas mówił... Dziewczyna 1: jaaaakkkkk? taaaakkk dziwiiiinnnniiieee? (wszystkie się śmieją, jedna z nich ze śmiechu lekko się odwraca i chwyta się plecaka koleżanki. Tym samym się odwróciła i mnie zobaczyła) Dziewczyna 1: Cicho! Kasmizar przechodzi obok nich, uśmiecha się promiennie, one pełna powaga. Po chwili jak już byłem 10 metrów przed nimi zaczęły się śmiać z siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 12:42 pm
Wesołe dziewczęta z gimnazjum xD
Dobrze wiedzieć, że wszystkim czasami odpierdala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 2:17 pm
Puszczam znajomej filmik o tym (gg i wysłanie linka), jak Chińczyk postanowił się porazić prądem. Właśnie tenI mówię, że on tak leżał 6 godzin. Filmik się kończy, a Chinczyk lezy powalony, a moja znajoma: A on tak 6 godzin będzie leżał? Bo ja chce iśc spać. Nie masz jakiegoś krótszego? A tyle siedziałes, zeby zobaczyć, że gosciu żyje? Przeciez to straszne jakieś. Aluzji o tym, że pojadę do niego rowerem, sprawdzić co u niego, bo Chińczycy lubią rowery nie zrozumiała.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 5:19 am
Kasmizar Puszczam znajomej filmik o tym (gg i wysłanie linka), jak Chińczyk postanowił się porazić prądem. Właśnie tenI mówię, że on tak leżał 6 godzin. Filmik się kończy, a Chinczyk lezy powalony, a moja znajoma: A on tak 6 godzin będzie leżał? Bo ja chce iśc spać. Nie masz jakiegoś krótszego? A tyle siedziałes, zeby zobaczyć, że gosciu żyje? Przeciez to straszne jakieś. Aluzji o tym, że pojadę do niego rowerem, sprawdzić co u niego, bo Chińczycy lubią rowery nie zrozumiała. ten Chińczyk to jakiś skończony debil... A Twoja koleżanka też dość oryginalna. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 1:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 4:34 pm
Historia z czasów komuny ;P W telewizji emitowano jakiś film o kleopatrze, który obejrzała szefowa jednego z barów mlecznych. W filmie pokazano scenę kąpieli Kleopatry w kozim mleku. Szefowa baru podchwyciła pomysł. Wszystko wyszło na jaw, bo ludziom zdarzało się znaleźć włosy w zupie. ble xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 19, 2009 1:34 pm
ichabot Historia z czasów komuny ;P W telewizji emitowano jakiś film o kleopatrze, który obejrzała szefowa jednego z barów mlecznych. W filmie pokazano scenę kąpieli Kleopatry w kozim mleku. Szefowa baru podchwyciła pomysł. Wszystko wyszło na jaw, bo ludziom zdarzało się znaleźć włosy w zupie. ble xD eek NIE! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 12:09 pm
Opowiem wam o moich bystrych koleżankach xd Spotkanie tradycyjnie plotkarskie, dawno się z laskami nie widziałam, trzeba było obgadać co się w rejonie dzieje. No i doszło do tematu zgonów z tego tygodnia. Panu Pałacowi się zeszło w wieku 82 lat. Gadamy o tym zgonie i o pogrzebie. Monia: A wiecie że Pan Pałac zmarł? Ja: A z których to Pałaców Monia: Z tych co obok pani Marysi mieszkają Ja: Ten co mu się syn powiesił? Monia: Tak ten sam. Ulka: Tak? Syn mu się powiesił? A kiedy to było, bo ja nie pamiętam? Monia: W 74 w wakacje, na strychu. Ulka: Nie no to faktycznie mogę nie pamiętać, bo to chyba dosyć dawno było, mogło mi umknąć. Ulka urodziła się w 1987 biggrin No więc śmiechu było sporo, ale Ulka nie zaczaiła o co chodzi, dopiero jak jej wytłumaczyłyśmy. Ale miała problem z pojęciem tego że 1974 był przed tym jak ona się urodziła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 25, 2009 4:31 am
Znajomy, który ma trochę więcej lat niż 24 (tak razy dwa) poszedł raz do sklepu z RPGami. Później o tym rozmawialiśmy:
-Fajnie tam wyglądało, tylko nieswojo się czułem. -A to niby czemu? Fantastyka w powietrzu, mnóstwo zabawy, czego chcieć więcej? -Pierwsze podręczniki jakie kupowałem były starsze od ludzi, którzy tam grali.
W sumie się nie dziwie, poszedł tam w środę w południe, ale wrażenie świetne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 4:51 am
Złota myśl mojej matki.
Sniadanie, 6 rano.
Matka: Gdzie masz tego smsa o pociągach? Kasmizar: nie mam. Skasowałem go, miesiąc temu go wyslałas. Matka: (naburmuszona) Od mamusi smsa usunąłeś. A mamusia Cię 9 miesiecy nosiła w brzuchu i nie usunęła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 2:14 am
pogratulować poczucia humoru mamusi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 03, 2009 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 05, 2009 1:56 pm
Oryginał tekstu Nigeryjskiego przekrętu. Krótkie i napisane po Niby-Polska mowa, ale można się uśmiać.
Z urzędu Pan Chibuzor Ugwoha
Szanowny Partnerze,
Jest to dla mnie przyjemność kontaktu z Tobą, aby omówić tę transakcję z tobą chcę mieć Państwa zaufanie i iść do czynienia z pacjentem, jaki powinien być oparty na Poufność między nami. Jestem dyrektor zarządzający delcie Nigru Komisji Rozwoju (NDDC), mój wydział jest odpowiedzialny za przyznawanie zamówienia wszystkie delcie Nigru Komisji Rozwoju wykonawcy budowy i obsługi kontraktów rządowych w całym kraju w tym na remonty wszystkich szkół rządowych w Nigerii. Ja jestem w stanie przekazać sumę (Dwadzieścia siedem milionów DOLARÓW USA ONLY) co napisałem notatkę informując rząd, że fundusz ten należy do wykonawcy czekają na wpłaci sumy zamówienia; Chcę przenieść ten fundusz w swoim account.We bank przeniesienie tego funduszu, fundusz inwestycyjny z Nigerii do kraju.
Fundusz będzie udostępniane w stosunku 60-40%, 40% dla Ciebie za pomoc świadczonych proszę zauważyć, że fundusz ten nie zostanie zbadana lub przypomnieć, blisko funkcji jak wszystkie dokument przeniesienie tego funduszu na koncie będzie prawnie uzyskania. Jesteś wyślij mi swoje imię i adres do informacji banku, w którym chcesz Funduszu mają być przekazane. Jak tylko będzie pozytywna i Ja was posyłam mój numer telefonu do mnie dotrzeć. Chcę, aby na bieżąco tego prywatnego do siebie..
Zapewniamy, że jest to uzasadnione funduszu i zostanie przekazana zgodnie z prawem. Dziękujemy za przewidywany współpracy Z poważaniem. Skontaktuj się ze mną z moim prywatnym adres e-mail: chibuzorugw...@yahoo.com
Pan Chibuzor Ugwoha: Dyrektor Zarządzający Delta Nigru Komisji Rozwoju Siedziba: Port Harcourt, Rivers State, Nigeria
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|