|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 4:22 am
dziwie się czemu nikt Ci tego nie napisał - KWAŚNY OKŁAD. altacet (altaced... jakoś tak) w aptece kupisz - to taka tabletka którą rozpuszczasz w wodzie (NIE PIJESZ!!!!!), moczysz w tym gazę albo mały ręczniczek i przykładasz do mięśnia. a jak nie masz altaceta, to rozcieńcz ocet zimną wodą. poza tym maście rozgrzewające, masażyki i porządne rozciągnięcie mięśnia przed kolejnym wysiłkiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 5:40 am
+altacet też jest w żelu, wygodniej.
/ja tam używam Traumeel na wszystko, bo mama jest fanką leków homeopatycznych.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 8:59 am
Altacet jest na obrzęki, ale to taki drobny szczegół. A jak kochanie się nie znasz na masażu to naprawdę nie radzę masować, bo może boleć bardziej nawet o jakies3 razy;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 9:33 am
a po czym poznać, że już nie ma wirusa? ninja Skasowałaś dziada? Jeśli go rzeczywiście nie ma, to o ile pliki systemowe są nieuszkodzone i jego działanie było tylko doraźne, reinstalacja może nie okazać się konieczna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 1:08 pm
Daedhel a po czym poznać, że już nie ma wirusa? ninja Skasowałaś dziada? Jeśli go rzeczywiście nie ma, to o ile pliki systemowe są nieuszkodzone i jego działanie było tylko doraźne, reinstalacja może nie okazać się konieczna. ech ja mam tak z moim McAffeem, ze on sobie zachowuje wirusy w swoim folderze :C
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 7:58 am
ha! no to przeżyłam biggrin było niełatwo, ale przeżyłam biggrin i jestem wprawiona do zoawodu tancerza, kelnerki i sprzątaczki biggrin oj wesoło było, wesoło biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 11:23 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel a po czym poznać, że już nie ma wirusa? ninja Skasowałaś dziada? Jeśli go rzeczywiście nie ma, to o ile pliki systemowe są nieuszkodzone i jego działanie było tylko doraźne, reinstalacja może nie okazać się konieczna. ech ja mam tak z moim McAffeem, ze on sobie zachowuje wirusy w swoim folderze :C po pierwsze możesz je stamtąd skasować. Po drugie tam są niegroźne. Po trzecie - AVG lepszy, a za darmo. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 16, 2008 12:07 pm
altacet smierdzi xd
a ludzi, ktorzy wymyslili nazwe kawasny oklad moznaby powiesic.... *uraz z dziecinstwa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 17, 2008 10:39 am
wilkus altacet smierdzi xd a ludzi, ktorzy wymyslili nazwe kawasny oklad moznaby powiesic.... *uraz z dziecinstwa* Chodzi Ci o to, że powinno być kwasowy? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 19, 2008 5:22 am
Heh, a ja nigdy sie nie spotkałam z hasłem kwasowy/kwaśny okład biggrin
Już jest leeeepiej... Acz szybko mi się męczy noga i zaczyna boleć... Ale co tam... Przeżyłam tamten weekend to i to przeżyje smile Dziękować Wam za rady smile :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|