|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 1:06 am
napsugar a ??? gyűrűvel ( ) mivan?? mer kaptam egyet az egyik gnómból, meg már előtte is volt egy, de igazából nem értem h most mi van vele..... meddig várjak még h "megtudja h mi az ereje" ?? Bármikor kinyithatod, mint az ajándékdobozokat a leltáradban. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 1:11 am
sgergely Hogyan szerezhetek olyan ujraélesztő gyűrüt? Mivel nagyon ritkán lehet szerezni, ezért ne bízd a véletlenre, ha egy küldetés során felajánlják, hogy válassz gyűrűt válaszd azt. Gnome földön és Bill rancsán is van egy küldetés, melynek jutalmául gyűrűt választhatsz. Én Bill-től kaptam. Ha már elszalasztottad ezeket a lehetőségeket csak a piacon tudsz hozzájutni gyorsan. Már rengeteget játszottam, de animálttól egyet se kaptam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 07, 2008 8:34 am
Az előbb... nekem... egy Cherry Fluffy... adott egy defibet O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 10:43 am
Szerencsés vagy, tartsd meg! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 08, 2008 1:15 pm
Nekem az angel set-tel a lanternek dobtak fire rain-t dervish-t és hack-et, de orb-ot egy szálat se, most nem tudok Zomg-ozni, ezért nem fejlődök crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 7:35 am
bibortetu napsugar a ??? gyűrűvel ( ) mivan?? mer kaptam egyet az egyik gnómból, meg már előtte is volt egy, de igazából nem értem h most mi van vele..... meddig várjak még h "megtudja h mi az ereje" ?? Bármikor kinyithatod, mint az ajándékdobozokat a leltáradban. 3nodding köszi.... erre nem i gondoltam sweatdrop am meg kaptam két fitness ringet rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 7:53 am
Nekem valahogy a null chamber elnyelte a gyűrüim crying crying crying crying crying crying crying stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 11:00 am
sgergely Nekem valahogy a null chamber elnyelte a gyűrüim crying crying crying crying crying crying crying stressed Megvannak azok, csak újra be kell lépned a játékba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 11:18 am
Kösz de sajnos nem volt igazad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 09, 2008 11:38 am
Nyomd meg az R billentyűt, ring fül alatt ott lesznek azok, kivéve, ha upgrade helyett salvage-elted őket, más szóval orbokba olvasztottad. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 6:22 am
Ez is megtörténhet, akkor viszont 100%-ban te voltál a hibás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 9:50 am
Azér még foghatom a játékra nem? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 1:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 10, 2008 1:42 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 11, 2008 3:48 am
Levittem CL-em 3,4-re és beálltam Zen kertbe szellem lámpás irtó csapatba. Mivel ők még kezdők ezért nekem is csurran-cseppen néhány orbocska. Egyedül semmit se kapnék, mert már alapból CL 9 vagyok, de így van valami. blaugh Nem sok egy éjszaka alatt 5-10 orb, ami nagyon kevéske, de legalább kapok valamit. 3nodding Lett pár Kokeshi Kimono receptem, némi loot-om...viszont az orb a lényeg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |