|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Sun Mar 15, 2009 1:45 pm
keress egy másik topikot rolleyes vagy egy topikban se látod őket?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 9:57 am
lóherét tenyészt az akváriumom rolleyes lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 10:52 am
szigyencsicska lóherét tenyészt az akváriumom rolleyes lol
mindenkiében vannak st. patrik nap miatt.... de hogy mire jó?? eek nekem van olyan ami 4levelű és fénylik de mondjuk nemtok rákattintani sem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 11:16 am
napsugar szigyencsicska lóherét tenyészt az akváriumom rolleyes lol
mindenkiében vannak st. patrik nap miatt.... de hogy mire jó?? eek nekem van olyan ami 4levelű és fénylik de mondjuk nemtok rákattintani sem...
szt Patrik az írek védőszentje... lehet azért surprised (mi mindenre nem jó az angol óra xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 8:46 am
mire jó a 4 levelű lóhere az akváriumban?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:04 pm
submitking911 mire jó a 4 levelű lóhere az akváriumban? jó kérdés.... mi sem tudjuk.... csak esztétikus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 5:42 am
Teljesen fölöslegesnek tartom...nincs jobb dolguk a gaia alkotóinak...valami értelmet is hozzá fűzhettek volna..pl...1 NAGY bödön arany, MÉG több NAGY bödön arany... pfhh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 8:41 am
softwarekiller keress egy másik topikot rolleyes vagy egy topikban se látod őket? ...egyikbe se látom őket...bocsi hogy itt teszem fel a kérdésemet de ha már halakról van szó...mit tucc mondani a horgász trófeákról???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2009 1:06 pm
Lehet, hogy én is rossz helyen kérdezek, de nem sikerül betenni az akváriumomat Signature-be. Esetleg tudja valaki, mi lehet az oka? (Vagy, hogy hogyan oldjam meg?)
Edit: Elkezdett működni ^^˝
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 2:00 am
halli! lenne egy kérdésem: Eddig volt 7 cuttlefish és 3 aqua cat az akváriumomban...máig már csak 3 cuttle maradt, a többi elpusztult és ma kaptam még egy cicát... beraktam a 3 másik mellé, de nem tudtam elnevezni és a szemei helyén X-ek voltak. Mitől van ez? gyorsan kivettem az akváriumból, hátha a tömeg miatt... valakinek ötlet, tipp?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 12:02 pm
Valaki segítsen!Hogyan tudom kirakni a booty grabos fórumokba az akváriumomat hogy tudjanak vele játszani az emberek? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 26, 2009 9:49 pm
ooOAnnaOoo Valaki segítsen!Hogyan tudom kirakni a booty grabos fórumokba az akváriumomat hogy tudjanak vele játszani az emberek? biggrin Tehát: my gaia fül....account settings....preferences.... a bal oldalon len va egy Image felirat...alatta My signatures... ott kell be x-elned a show aquarium kockát....save és kész.. sok szerencsét..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 5:57 am
Fenrie the Dragon Queen halli! lenne egy kérdésem: Eddig volt 7 cuttlefish és 3 aqua cat az akváriumomban...máig már csak 3 cuttle maradt, a többi elpusztult és ma kaptam még egy cicát... beraktam a 3 másik mellé, de nem tudtam elnevezni és a szemei helyén X-ek voltak. Mitől van ez? gyorsan kivettem az akváriumból, hátha a tömeg miatt... valakinek ötlet, tipp? az X azt jelenti h elpusztult a macsiga.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 27, 2009 6:28 am