|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 12:14 pm
ichabot pani psychol ooo, toć ci kosmetyczka czy inny skóroznawca! Maturzystka biologii! Słuchać i szanować! xd a czy ja piszę, że nie szanuję? szanuję, szanuję, w gwoli jasności mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 12:19 pm
pani psychol ichabot pani psychol ooo, toć ci kosmetyczka czy inny skóroznawca! Maturzystka biologii! Słuchać i szanować! xd a czy ja piszę, że nie szanuję? szanuję, szanuję, w gwoli jasności mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:15 pm
ja mam rozstępy na biodrach stare
ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 25, 2008 1:20 pm
Justinka Widze, ze potzeb tu fachowej porady;] Do rzeczy: Rozstepy to wytwor skory, ktora nie radzi sobie ze zbyt szybkim wzrostem. Ja mam rozstepy na plecach i udach, bo jestem wysoka i jak ktos mnie pozna z wysoka osoba, ktorej rozstepow brak to chyba uwierze w cuda;] Bo najpierw jest sie takim malenkim, a pozniej sie tylko rosnie przez iles tam lat i skora sobie nie radzi, nie potrafi sie namnozyc w tak szybkim czasie,to sobie rozsetpy wymyslila, zeby latwiej jej bylo. Takim to sposobem jak ktos w ciaze zachodzi, to tez zaczyna miec rozstepy, jak ktos tyje w sybkim czasie to tez mu sie robia, jak faceci za bardzo przybieraja na masie to tez im sie robia. Rozstepy mozna miec nawet na czole! No i jesli chodzi o zmiany genetyczne. Na pewno moze sie zdarzyc, ze jakas mutacja sprawi zahamowanie rozwoju tkanki skory i znowu bedzie sie musiala obejsc za pomoca rozstepow. Skora jest clever;] a jak wysoka konkretnie? ninja chcę wiedzieć, czy podpadam pod kryterium "wysoki" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 3:46 am
@pani psychol: mysle o kosmetologia, ale to ostatnie studia na ktore chce sie dostac;]
@icha: chwali Ci sie moj drogi twoj szacunek do osob starszych i wyksztalconych xD
@Dae: Ponad 180cm i mozesz uwazac sie za cud razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 3:52 am
Justinka @pani psychol: mysle o kosmetologia, ale to ostatnie studia na ktore chce sie dostac;] @icha: chwali Ci sie moj drogi twoj szacunek do osob starszych i wyksztalconych xD @Dae: Ponad 180cm i mozesz uwazac sie za cud razz uaaa... no to faktycznie. Prawdziwa rzadkość. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 8:19 am
ZebraDeath ja mam rozstępy na biodrach stare ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 10:23 am
Owiec ZebraDeath ja mam rozstępy na biodrach stare ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje raz mi pękły w oczach, ostatnio - atak alergii, której nie mam rolleyes aż Gemma sie spytał ile trawska jarałam, że mam takie czerwono zalane oczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 26, 2008 5:31 pm
@Dae: sie gra sie ma biggrin 183 i dumna jestem ^^
A pekajace naczynka to mam tylko, kiedy za bardzo tre oczka jak mi grzywka wpada do oczkow =.=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 1:09 am
Owiec ZebraDeath ja mam rozstępy na biodrach stare ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje sory, że tak schodzę z tematu, aaale jesteś blada z wyboru czy po prostu nie możesz się opalić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 5:10 am
pani psychol Owiec ZebraDeath ja mam rozstępy na biodrach stare ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje sory, że tak schodzę z tematu, aaale jesteś blada z wyboru czy po prostu nie możesz się opalić? lubie być blada mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 6:31 am
Owiec pani psychol Owiec ZebraDeath ja mam rozstępy na biodrach stare ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje sory, że tak schodzę z tematu, aaale jesteś blada z wyboru czy po prostu nie możesz się opalić? lubie być blada mrgreen no właśnie, bo ja też lubię, ale jak wyjdę na dwór to zaraz mnie bierze. i chciałam się zapytać, kremujesz się blokerem czy coś? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 7:13 am
pani psychol Owiec pani psychol Owiec ZebraDeath ja mam rozstępy na biodrach stare ale od tego są fajne kremy, po których - pach, dwa tygodnie smarowania i skóra gładka i jednolita. panie w ciąży takich używają, fajne, bo bezpieczne dla dzieciaczka 3nodding A ja bardziej wymiatam… mam rozpęta na prawym biodrze a na lewym już nie… xd Z resztą jestem tak blada że to trzeba się przyjrzeć by zauważyć. Natomiast jeżeli chodzi o pękające naczynka w oczach to mi się często przytrafia, szczególnie jak się zdenerwuje sory, że tak schodzę z tematu, aaale jesteś blada z wyboru czy po prostu nie możesz się opalić? lubie być blada mrgreen no właśnie, bo ja też lubię, ale jak wyjdę na dwór to zaraz mnie bierze. i chciałam się zapytać, kremujesz się blokerem czy coś? mrgreen Na powierzchnie wychodzę dopiero po 22 mrgreen Zazwyczaj koczuje w domu do samego wieczora i staram się robić wszystko by nie musieć wychodzić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 8:41 am
Owiec Na powierzchnie wychodzę dopiero po 22 mrgreen Zazwyczaj koczuje w domu do samego wieczora i staram się robić wszystko by nie musieć wychodzić. no bez przesady! stressed Aż takie poświęcenie dla białości skóry? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 27, 2008 10:26 am
Gemma się nie opala, bo wychodzi różowiutki jak prosiaczek. Ja się opalam nawet pod żarówką, ale nie za brązowo, tylko na żółto stare i to jest dopiero problem kochani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|