|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 19, 2008 1:11 pm
ILikeGreenChickenLegs *Daedhel - a to kreatywnie. ale dokąd mialabyś jechać "rodzinnie"?
moi Rodzice upatrzyli sobie znowu ciepłe kraje, typu Włochy czy cóś. Najlepiej wycieczka objazdowa, o tak, wytrząść się w piekielnym upale w autokarze, proszę bardzo, niewysypiać się, w to mi graj, pomieszać wszystkie miejsca i fakty, cudownie, znowu się będzie można ze mnie pośmiać. xp Alternatywa to stacjonarne wysmażanie się w śródziemnienadmorskiej miejscowości. Nudne, do tego nienawidzę upałów. gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:15 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs *Daedhel - a to kreatywnie. ale dokąd mialabyś jechać "rodzinnie"?
moi Rodzice upatrzyli sobie znowu ciepłe kraje, typu Włochy czy cóś. Najlepiej wycieczka objazdowa, o tak, wytrząść się w piekielnym upale w autokarze, proszę bardzo, niewysypiać się, w to mi graj, pomieszać wszystkie miejsca i fakty, cudownie, znowu się będzie można ze mnie pośmiać. xp Alternatywa to stacjonarne wysmażanie się w śródziemnienadmorskiej miejscowości. Nudne, do tego nienawidzę upałów. gonk ja też będe tfórczo wink spędzać wakacje. znów art packi do MusicWordArt, choć tym razem już pewnie będzie ostatni... rolleyes i pisanko. a na wieść, że mogłabym pojechać do ciepłych krajów jakoś bym się nie cieszyła, podobnie jak Dae...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 12:54 am
Ja nie lubię tłuc się autokarem ani samochodem.
Najbardziej ze wszystkich środków komunikacji lubię pociągopodobne, czyli koleje, tramwaje i metro. Bo według mnie to duży komfort, zawsze można wyprostować nogi i wypadki (mam nadzieję) są rzadsze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 2:26 am
no i się zaczęły wakacjony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 3:00 am
ILikeGreenChickenLegs Ja nie lubię tłuc się autokarem ani samochodem. Najbardziej ze wszystkich środków komunikacji lubię pociągopodobne, czyli koleje, tramwaje i metro. Bo według mnie to duży komfort, zawsze można wyprostować nogi i wypadki (mam nadzieję) są rzadsze. przedwczoraj we WrocLove wykoleił się tramwaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 3:27 am
A ja właśnie wróciłam ze spływu kajakowego xD A koniec sierpnia i początek września - 350km pieszo, z całym bagażem na plecach, po Hiszpanii smile Z zarąbistą ekipą xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 3:29 am
ale mam chęć na spływ... ooo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 4:40 am
Wakacjowo? Hmmm trudno wyjezdzanie dla kasy za granice nazywac wakacjami, ale ogolnym pojeciem to tak. Spedzam tu czas miedzy matura a studiami, wiec tak, chyba, mozna nazwac to wakacjami;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 5:10 am
a ja lece do Stanow na 2,5 miesiaca i kupie sobie mase gaia cash cards xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 5:25 am
Kyoko Suomi a ja lece do Stanow na 2,5 miesiaca i kupie sobie mase gaia cash cards xd o, fuksiara jedna! I dostaniesz bonusowe itemki! crying teraz cała polska gildia będzie Ci zazdrościć! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 5:37 am
oj, szczęściara!
ja w usa kupiłabym sobie taniej moje kochane dollfy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 6:13 am
a ja pewnie masę ubrań sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 6:36 am
a ja, a ja... mikrofon z wzmacniaczem umożliwiającym przestery! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 7:45 am
a ja dużo słodyczy. takich co nie ma w polsce. i cały sprzęt rtv o 3/4 taniej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 20, 2008 7:54 am
Ja planuję wyjazd nad jakieś ciepłe morze, mam już z kim, ale jeszcze nie ustaliłyśmy gdzie i kiedy, poza tym że to będzie wrzesień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|