|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 7:59 am
pani psychol ja nie lubię marzyć, bo często jest tak, że zdaję sobie sprawę z tego, że się nie spełnią i po części zaczynam żałować i jest mi tak trochę smutno w sumie... eh, nihilistka ze mnie (żydówki podobno są strasznymi nihilistkami)
to morze pomarzysz sobie, żeby marzenia się spełniły mad
a do tego PIENIĘDZY!
*daedhel - ale, ale...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 8:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 10:11 am
Daedhel Wilkus, szczerze Ci zazdroszczę Twoich spokojnych marzeń... biggrin Że też ja musiałam zawsze być taka pokręcona i oderwana od rzeczywistości... sweatdrop bedzie spokojne, jak nie wysadze domu razem z mezem xd ale to wszystko racja. nie ma co marzyc, jezeli nie bedzie sie do tego dazyc, jak bardzo byloby niemozliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 10:17 am
wilkus Daedhel Wilkus, szczerze Ci zazdroszczę Twoich spokojnych marzeń... biggrin Że też ja musiałam zawsze być taka pokręcona i oderwana od rzeczywistości... sweatdrop bedzie spokojne, jak nie wysadze domu razem z mezem xd ale to wszystko racja. nie ma co marzyc, jezeli nie bedzie sie do tego dazyc, jak bardzo byloby niemozliwe. auć, to brzmi groźnie! xd no właśnie, dlatego jadę do Glasgow zdobywać scenę muzyczną! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 10:21 am
Daedhel auć, to brzmi groźnie! xd no właśnie, dlatego jadę do Glasgow zdobywać scenę muzyczną! mrgreen do tej pory udalo mi sie tylko raz szczesliwie... jak bede miala meza, zaczne uwazac i przestrzegac bhp rofl serio? o.O ozby, kiedy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 10:29 am
wilkus Daedhel auć, to brzmi groźnie! xd no właśnie, dlatego jadę do Glasgow zdobywać scenę muzyczną! mrgreen do tej pory udalo mi sie tylko raz szczesliwie... jak bede miala meza, zaczne uwazac i przestrzegac bhp rofl serio? o.O ozby, kiedy xd no, będę tam (oficjalnie) archeologię od września studiować... sweatdrop Znaczy w najbliższym tygodniu powinny dotrzeć wyniki TOEFLa i wtedy na pewno będę wiedzieć, czy się dostałam. Ale myślę, że tak. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:30 am
ja nie muszę rockowych płyt, bo tata ma oooobszeeerną kolekcję emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:14 pm
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ja nie lubię marzyć, bo często jest tak, że zdaję sobie sprawę z tego, że się nie spełnią i po części zaczynam żałować i jest mi tak trochę smutno w sumie... eh, nihilistka ze mnie (żydówki podobno są strasznymi nihilistkami)
to morze pomarzysz sobie, żeby marzenia się spełniły mad
a do tego PIENIĘDZY!
*daedhel - ale, ale...
aha, aha, sranie w banie emo co można robić po filozofii? (rozważania natalii, part 2)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 1:39 pm
ILikeGreenChickenLegs
i czego płaczesz? To wielka łaska mieć takiego Rodziciela! scream mrgreen Poza tym, dobrego nigdy za wiele. Na pewno są takie płyty, których jeszcze nie posiada. rolleyes pani psychol: to Ty filozofię chciałabyś studiować? biggrin Po filozofii można robić różne rzeczy, możesz chociażby zostać dziennikarzem. Ale fakt, może nie najpraktyczniejszy kierunek studiów. Osobiście doradzałabym najpierw skończyć inny kierunek, a ten robić hobbystycznie później, albo studiować dwa kierunki. A co Cię jeszcze interesuje? Bo ludzie, których interesuje filozofia, zazwyczaj mają dość szerokie horyzonty (wiem, bo znam osobiście takie osoby). razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 2:14 pm
wiesz, ja to na razie sobie tak gdybam sweatdrop być może cioran, nietzsche, edgar allan poe, etc. mają na mnie taki wpływ.
a zainteresowania, generalnie... literatura, historia sztuki, sztuka, i inne owoce pracy ludzi kreatywnych ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 15, 2008 11:26 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs
i czego płaczesz? To wielka łaska mieć takiego Rodziciela! scream mrgreen Poza tym, dobrego nigdy za wiele. Na pewno są takie płyty, których jeszcze nie posiada. rolleyes Chyba nie gonk a poza tym moja siostra bardziej się interesi królami rocka, nie ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 2:53 am
pani psychol wiesz, ja to na razie sobie tak gdybam sweatdrop być może cioran, nietzsche, edgar allan poe, etc. mają na mnie taki wpływ. a zainteresowania, generalnie... literatura, historia sztuki, sztuka, i inne owoce pracy ludzi kreatywnych ninja filozofii nie polecam. najpierw zrobią Ci wodę z mózgu, a potem staniesz się rasowym marksistą/marksistką. tak kończą wszyscy filozofowie... rolleyes za to polecam kulturoznawstwo. bardzo polecam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 3:56 am
chicken: I Ty jeden wyrodny, rocka nie czcisz! crying
pani psychol: masz jeszcze trochę czasu do namysłu, na pewno znajdziesz jakiś fascynujący kierunek studiów! Pamiętaj, że możesz też zawsze go zmienić, jak dojdziesz do wniosku, że to nie dla Ciebie (patrz: stuknięte przeboje Babci Dae) mrgreen Tylko nie bój się marzyć, choćby najodważniej! 3nodding Podążanie za swoimi prawdziwymi marzeniami to najskuteczniejsza droga do szczęścia. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 16, 2008 6:08 am
ZebraDeath pani psychol wiesz, ja to na razie sobie tak gdybam sweatdrop być może cioran, nietzsche, edgar allan poe, etc. mają na mnie taki wpływ. a zainteresowania, generalnie... literatura, historia sztuki, sztuka, i inne owoce pracy ludzi kreatywnych ninja filozofii nie polecam. najpierw zrobią Ci wodę z mózgu, a potem staniesz się rasowym marksistą/marksistką. tak kończą wszyscy filozofowie... rolleyes za to polecam kulturoznawstwo. bardzo polecam. mhm, nie no... zależy od uczelni, raczej. dae: whee dzięki za słowa otuchy, oby były prawdą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|