Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
krótka piłka Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

...
  szczyt beztroski! >.<
  Babcia, jesteś albo nieskończenie odważna, albo nieskończenie głupia!
  eee tam, ja bym skasował/ła cały rejestr od razu, po co się pitrasić! :]
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed May 07, 2008 3:02 am

Zimtca
Kiedys kombinowalam w podobny sposob, na szczescie udalo sie uniknac wielkiego krachu calego systemu. Mam nadzieje, ze bedziesz miec tyle samo szczescia co ja smile

Edit:

P.S. Swietny avek!
dzięki za komplement i słowa otuchy.

chicken: tiaa, już się z tym bawiłam. Obecnie mam tylko kilka dodatkowych programów na startupie. Dzięki za wskazówki, tak czy inaczej. biggrin

Uwaga, uwaga! Restartuję kompa. Zobaczymy, co się stanie. xp
PostPosted: Wed May 07, 2008 4:13 am

I co wybuchło?

Dame Butterfly

dziki_wieprz

PostPosted: Wed May 07, 2008 4:54 am

Daedhel
Zimtca
Kiedys kombinowalam w podobny sposob, na szczescie udalo sie uniknac wielkiego krachu calego systemu. Mam nadzieje, ze bedziesz miec tyle samo szczescia co ja smile

Edit:

P.S. Swietny avek!
dzięki za komplement i słowa otuchy.

chicken: tiaa, już się z tym bawiłam. Obecnie mam tylko kilka dodatkowych programów na startupie. Dzięki za wskazówki, tak czy inaczej. biggrin

Uwaga, uwaga! Restartuję kompa. Zobaczymy, co się stanie. xp

hm, a przywracałaś system?
PostPosted: Wed May 07, 2008 5:18 am

Nie wybuchło! Nie trzeba było przywracać systemu! crying blaugh Wszystko wygląda *z grubsza* normalnie! mrgreen Muszę wykasować resztę tych ślepych bibliotek, bo pojawiają mi się tu i ówdzie komunikaty, że nastąpił błąd skryptu strony, ale wszystko działa normalnie za wyjątkiem realtek avracka, który głupieje gdy wsadzam płytę z muzyką do napędu. rolleyes

W zasadzie to nawet Mój Komputer szybciej mi znajduje dyski. wink

*święęęęęęęęęęęęęęęęętuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę* 4laugh rofl rofl stressed

Carcassandra

Anxious Carpenter

dziki_wieprz

PostPosted: Wed May 07, 2008 5:24 am

szyskiego dobrego.
PostPosted: Wed May 07, 2008 11:13 am

mam jeszcze 1537 błędów, więc pracując z średnią prędkością 450 błędów na godzinę i dwie godziny dziennie powinnam wyjść na prostą w przeciągu dwóch dni! mrgreen

Tak, jestem stuknięta, by usuwać każdy z tych błędów ręcznie w rejestrze. Ale to będzie dobra lekcja ostrożności na przyszłość. rolleyes

Carcassandra

Anxious Carpenter

P a t e l n i a

PostPosted: Wed May 07, 2008 11:32 am

człowiek uczy się na błędach.

3nodding .

powodzonka :**
PostPosted: Thu May 08, 2008 6:45 am

złe błędy.
mi się tak stało, że tata dłubał w rejestrze i już jednego programu nie mogę zainstalować, bo albo się wiesza (program), albo lecą fajerwerki ze stacji dysków.
haha.
taki żart.

dziki_wieprz

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Thu May 08, 2008 12:01 pm

ILikeGreenChickenLegs

złe błędy.
mi się tak stało, że tata dłubał w rejestrze i już jednego programu nie mogę zainstalować, bo albo się wiesza (program), albo lecą fajerwerki ze stacji dysków.
haha.
taki żart.
xp weź mnie nie stresuj, na pozór wszystko działa, mam nawet wrażenie, że cały mój komputer dostał jakieś turbodoładowanie po tym, jak wykasowałam ręcznie resztę błędów w rejestrze... Siedziałam bite 4 godziny i kasowałam, później dwoma programami optymalizowałam rejestr i voila! mrgreen
PostPosted: Fri May 09, 2008 1:32 am

to brawo.
a ten, ty masz vistę, czy tak sobie ustawiłaś theme z visty?
ja ustawiłem theme mrgreen

dziki_wieprz

Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out