Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
nie moge spac Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

daa
  ss
View Results

Owiec

PostPosted: Mon May 05, 2008 3:24 am

harab serapel
Owiec
harab serapel
Owiec
harab serapel
Owiec
chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge*

co ja ci nie starczam dziadowo razz
wiesz myslalam ze juke rozruszam, ale chyba zbyt malo cool jestesmy bo sie jej spac zachcialo. xd

moze ja zaprosimy na meeting do warszawy? ;>
ona mieszkaw warszawie cieciu.. nie trza jej zapraszac whee

ummm ...eeeee.... ale chyba jak nie zaprosimy to sie sama nie zjawi co? stare
a moze? kto wie. zaryzykujmy
PostPosted: Mon May 05, 2008 4:34 am

Zebra, rzygam juz Twoimi opowiesciami seksualnymi. nie cierpie, jak ktos manifestuje, ile razy w tygodniu sie rycka. lubie Ciebie, bardzo szanuje Twoje zdanie i uwazam, za wspaniala osobe, pomijajac swobode przekazywania swiatu problemow swojej waginy - wiec gdybys mogla, powstrzymaj sie chociazby w tematach przeze mnie zalozonych - w innych nie mam prawa zwracac ci o to uwagi.

i nie jestem kobieta niespelniona seksualnie, nie stad moja wzburzona reakcja na Twoje wypowiedzi - bo zaraz Kamila sie rzuci jak swinia na obierki, ze to z powodu mojego celibatu, a on zostal przerwany jakis czas temu - cenie sobie moje zycie seksualne, niedawno znacznie sie polepszylo. ale wychodze z zalozenia, ze jedyna osoba, ktora chce sluchac o mojej pochwie i o tym, jak czesto cos do niej wchodzi jest moj narzeczony - i poza niego ten temat nie wychodzi...

i mysle, ze cos w tym jest.

geez.

poszlam spac kolo czwartej...

ciagle czuje plecy.

chcecie zrobic spotkanie?

i co bedzie na tym spotkaniu?

mamy troche osob z Warszawy...

w sumie poszlabym na piwo w jakies fajne miejsce, dawno nie pilam poza domem.

Jukatan

Owiec

PostPosted: Mon May 05, 2008 4:47 am

Jukatan

i nie jestem kobieta niespelniona seksualnie, nie stad moja wzburzona reakcja na Twoje wypowiedzi - bo zaraz Kamila sie rzuci jak swinia na obierki, ze to z powodu mojego celibatu, a on zostal przerwany jakis czas temu - cenie sobie moje zycie seksualne, niedawno znacznie sie polepszylo. ale wychodze z zalozenia, ze jedyna osoba, ktora chce sluchac o mojej pochwie i o tym, jak czesto cos do niej wchodzi jest moj narzeczony - i poza niego ten temat nie wychodzi...

i mysle, ze cos w tym jest.
.
A na nic sie nie bede rzucac, tak sobie poprostu gadamy luźno. Kazdy temat dobry. xp rozluźnij.

PS: jak chcesz to mozemy sie dzis wybrac na jakiegos browca czy spacerek, czy co tam chcesz. mam dzis dzien wolny do 18.
przy okazji przekonalabys sie ze nie gryze.
PostPosted: Mon May 05, 2008 4:58 am

hmmm proponujesz takie spotkanie w szerszym gronie? eek kkk xD

harab serapel

Owiec

PostPosted: Mon May 05, 2008 5:14 am

harab serapel
hmmm proponujesz takie spotkanie w szerszym gronie? eek kkk xD
ja nie proponuje.. w serszym gronie sie gubie... zbyt wielu ludzi doprowadza mnie do wscieklosci
PostPosted: Mon May 05, 2008 5:21 am

Ale to juka nie wiedzac tematyki takowego spotkania tak zaproponowala ;P uswiadomimy ja? :3

harab serapel

Owiec

PostPosted: Mon May 05, 2008 5:36 am

harab serapel
Ale to juka nie wiedzac tematyki takowego spotkania tak zaproponowala ;P uswiadomimy ja? :3
to sam uswiadamiaj, bo potem bedzie na mnie, a tak to ty poniesiesz wszelkie konsekwencje twisted
PostPosted: Mon May 05, 2008 6:25 am

Jukatan
Zebra, rzygam juz Twoimi opowiesciami seksualnymi.

to smacznego. bo akurat "maltretowanie" do opowieści z waginy nie należy, bo oglądanie filmów powstałych koło 1960 roku podpada pod przemoc, ale nie seksualną akurat. ot i co.

Jukatan
ciagle czuje plecy.

przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

pani psychol

PostPosted: Mon May 05, 2008 6:30 am

dzisiaj jest dziwny dzień...
PostPosted: Mon May 05, 2008 7:00 am

ZebraDeath

przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki.
czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow.
jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac.
a teraz niespokojne plecy.

czuje sie jak attention whore... oO

Owca i Harab:
zrobimy spotkanie w czy osoby ;>
poza tym, juz otworzylam browca...
ale nie, Owca, mozna sie spotkac kiedys, jak czas bedziesz miala.
nigdy nie mowilam, ze gryziesz, rozne inne rzeczy - owszem mrgreen ale nie, ze gryziesz.

moge kogos przenocowac nawet, ale to w czerwcu dopiero, jak sie moja wspollokatorka wyp...rowadzi.

Jukatan

dziki_wieprz

PostPosted: Mon May 05, 2008 7:13 am

haha, owca sie z browca rymuje.
PostPosted: Mon May 05, 2008 7:14 am

Jukatan
ZebraDeath

czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow.
jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac.
a teraz niespokojne plecy.

czuje sie jak attention whore... oO

Owca i Harab:
zrobimy spotkanie w czy osoby ;>
poza tym, juz otworzylam browca...
ale nie, Owca, mozna sie spotkac kiedys, jak czas bedziesz miala.
nigdy nie mowilam, ze gryziesz, rozne inne rzeczy - owszem mrgreen ale nie, ze gryziesz.

moge kogos przenocowac nawet, ale to w czerwcu dopiero, jak sie moja wspollokatorka wyp...rowadzi.
to idziemy gdzies??
nie che mi sie siedziec na akademiku, a tu mam tylko do wybory towarzystwo ruskich i czarnych... ani to ani to mnie nie rajcuje

Owiec

harab serapel

PostPosted: Mon May 05, 2008 7:17 am

no to owieczko widze ze mamy brakujacy wierzcholek ^^
PostPosted: Mon May 05, 2008 7:23 am

Owiec
to idziemy gdzies??
nie che mi sie siedziec na akademiku, a tu mam tylko do wybory towarzystwo ruskich i czarnych... ani to ani to mnie nie rajcuje
today nie, choram, choram, kaszle i pluje ;<

wierzcholek? biggrin jestem guba, ale nie az tak, by mnie do gory przyrownywac! :<

Jukatan

Owiec

PostPosted: Mon May 05, 2008 7:27 am

Jukatan
Owiec
to idziemy gdzies??
today nie, choram, choram, kaszle i pluje ;<

wierzcholek? biggrin jestem guba, ale nie az tak, by mnie do gory przyrownywac! :<
Okręcimy Cie bandażem elastycznym xd
jak wazysz do 60 to jeszcze ujdzie xp

to wyzdrowiej szybko bo potem mam sesje
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items