|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 3:24 am
harab serapel Owiec harab serapel Owiec harab serapel Owiec chcesz sie przylaczyc? fajnie bedzie dawaj chodz*ciagnie za noge* co ja ci nie starczam dziadowo razz wiesz myslalam ze juke rozruszam, ale chyba zbyt malo cool jestesmy bo sie jej spac zachcialo. xd moze ja zaprosimy na meeting do warszawy? ;> ona mieszkaw warszawie cieciu.. nie trza jej zapraszac whee ummm ...eeeee.... ale chyba jak nie zaprosimy to sie sama nie zjawi co? stare a moze? kto wie. zaryzykujmy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:34 am
Zebra, rzygam juz Twoimi opowiesciami seksualnymi. nie cierpie, jak ktos manifestuje, ile razy w tygodniu sie rycka. lubie Ciebie, bardzo szanuje Twoje zdanie i uwazam, za wspaniala osobe, pomijajac swobode przekazywania swiatu problemow swojej waginy - wiec gdybys mogla, powstrzymaj sie chociazby w tematach przeze mnie zalozonych - w innych nie mam prawa zwracac ci o to uwagi.
i nie jestem kobieta niespelniona seksualnie, nie stad moja wzburzona reakcja na Twoje wypowiedzi - bo zaraz Kamila sie rzuci jak swinia na obierki, ze to z powodu mojego celibatu, a on zostal przerwany jakis czas temu - cenie sobie moje zycie seksualne, niedawno znacznie sie polepszylo. ale wychodze z zalozenia, ze jedyna osoba, ktora chce sluchac o mojej pochwie i o tym, jak czesto cos do niej wchodzi jest moj narzeczony - i poza niego ten temat nie wychodzi...
i mysle, ze cos w tym jest.
geez.
poszlam spac kolo czwartej...
ciagle czuje plecy.
chcecie zrobic spotkanie?
i co bedzie na tym spotkaniu?
mamy troche osob z Warszawy...
w sumie poszlabym na piwo w jakies fajne miejsce, dawno nie pilam poza domem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:47 am
Jukatan i nie jestem kobieta niespelniona seksualnie, nie stad moja wzburzona reakcja na Twoje wypowiedzi - bo zaraz Kamila sie rzuci jak swinia na obierki, ze to z powodu mojego celibatu, a on zostal przerwany jakis czas temu - cenie sobie moje zycie seksualne, niedawno znacznie sie polepszylo. ale wychodze z zalozenia, ze jedyna osoba, ktora chce sluchac o mojej pochwie i o tym, jak czesto cos do niej wchodzi jest moj narzeczony - i poza niego ten temat nie wychodzi... i mysle, ze cos w tym jest. . A na nic sie nie bede rzucac, tak sobie poprostu gadamy luźno. Kazdy temat dobry. xp rozluźnij. PS: jak chcesz to mozemy sie dzis wybrac na jakiegos browca czy spacerek, czy co tam chcesz. mam dzis dzien wolny do 18. przy okazji przekonalabys sie ze nie gryze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 4:58 am
hmmm proponujesz takie spotkanie w szerszym gronie? eek kkk xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 5:14 am
harab serapel hmmm proponujesz takie spotkanie w szerszym gronie? eek kkk xD ja nie proponuje.. w serszym gronie sie gubie... zbyt wielu ludzi doprowadza mnie do wscieklosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 5:21 am
Ale to juka nie wiedzac tematyki takowego spotkania tak zaproponowala ;P uswiadomimy ja? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 5:36 am
harab serapel Ale to juka nie wiedzac tematyki takowego spotkania tak zaproponowala ;P uswiadomimy ja? :3 to sam uswiadamiaj, bo potem bedzie na mnie, a tak to ty poniesiesz wszelkie konsekwencje twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 6:25 am
Jukatan Zebra, rzygam juz Twoimi opowiesciami seksualnymi. to smacznego. bo akurat "maltretowanie" do opowieści z waginy nie należy, bo oglądanie filmów powstałych koło 1960 roku podpada pod przemoc, ale nie seksualną akurat. ot i co. przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 6:30 am
dzisiaj jest dziwny dzień...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:00 am
ZebraDeath przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki. czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow. jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac. a teraz niespokojne plecy. czuje sie jak attention whore... oO Owca i Harab: zrobimy spotkanie w czy osoby ;> poza tym, juz otworzylam browca... ale nie, Owca, mozna sie spotkac kiedys, jak czas bedziesz miala. nigdy nie mowilam, ze gryziesz, rozne inne rzeczy - owszem mrgreen ale nie, ze gryziesz. moge kogos przenocowac nawet, ale to w czerwcu dopiero, jak sie moja wspollokatorka wyp...rowadzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:13 am
haha, owca sie z browca rymuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:14 am
Jukatan ZebraDeath przewiało Cię zapewne. albo i krzywo siedzisz. poruszaj się troche i ubieraj nerki. czuje sie, jakbym miala zespol niespokojnych plecow. jest taka choroba - zespol niespokojnych nog - miewalam to pare lat temu - musialam chodzic, ruszac stopami, tez nie moglam spac. a teraz niespokojne plecy. czuje sie jak attention whore... oO Owca i Harab: zrobimy spotkanie w czy osoby ;> poza tym, juz otworzylam browca... ale nie, Owca, mozna sie spotkac kiedys, jak czas bedziesz miala. nigdy nie mowilam, ze gryziesz, rozne inne rzeczy - owszem mrgreen ale nie, ze gryziesz. moge kogos przenocowac nawet, ale to w czerwcu dopiero, jak sie moja wspollokatorka wyp...rowadzi. to idziemy gdzies?? nie che mi sie siedziec na akademiku, a tu mam tylko do wybory towarzystwo ruskich i czarnych... ani to ani to mnie nie rajcuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:17 am
no to owieczko widze ze mamy brakujacy wierzcholek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:23 am
Owiec to idziemy gdzies?? nie che mi sie siedziec na akademiku, a tu mam tylko do wybory towarzystwo ruskich i czarnych... ani to ani to mnie nie rajcuje today nie, choram, choram, kaszle i pluje ;< wierzcholek? biggrin jestem guba, ale nie az tak, by mnie do gory przyrownywac! :<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 05, 2008 7:27 am
Jukatan Owiec to idziemy gdzies?? nie che mi sie siedziec na akademiku, a tu mam tylko do wybory towarzystwo ruskich i czarnych... ani to ani to mnie nie rajcuje today nie, choram, choram, kaszle i pluje ;< wierzcholek? biggrin jestem guba, ale nie az tak, by mnie do gory przyrownywac! :< Okręcimy Cie bandażem elastycznym xd jak wazysz do 60 to jeszcze ujdzie xp to wyzdrowiej szybko bo potem mam sesje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|