Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
Dla Generalicy Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 2:01 am

Hadogenes
wiec powiem wam, ze tez sie zgadzam na ta granice wieku
(bo od ok 2 tyg mam 17 lat :7)
a taka dygresja skoro tu muwimy o 17 latach
to czymu na stronie startowej od RP jest mowa o 16 ??

ale co do tego chamstwa , to ja juz nie wiem
wiec juz nie mozna przeklinac ??
nie moze byc

przejebane

zgodnie z tematem nie jestes generalem czyli mode wiec co tu robisz? zaingerowales w topic gdzie na pierwszej stronie jest wyraznie napisane wszelkie ingerencje beda karane losowym a losowy to ban wiec? uzywasz czasem swojego mozgu?
PostPosted: Fri Sep 02, 2005 3:46 am

Hadogenes
wiec powiem wam, ze tez sie zgadzam na ta granice wieku
(bo od ok 2 tyg mam 17 lat :7)
a taka dygresja skoro tu muwimy o 17 latach
to czymu na stronie startowej od RP jest mowa o 16 ??

ale co do tego chamstwa , to ja juz nie wiem
wiec juz nie mozna przeklinac ??
nie moze byc

przejebane

Bo wprowadziałem prawo takie, po załorzeniu tego topiku.
Tu tylko dyskutujemy, i przedstawiamy PROPOZYSZYN nasze.
E a twojego posta usuniemy jak masz jakis pomysł pisze do Jakiegśmoda byle nie domnie. talk2hand

BeeWolf_san
Captain

revcat

PostPosted: Mon Sep 05, 2005 1:46 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Sep 08, 2005 12:03 am

[ Message temporarily off-line ]

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Thu Oct 13, 2005 10:13 am

racqel
revcat
[ 05 września 2005 r. ] Ja Generał Revcat oświadczam iż potraktowałem "losowo" Hadogenesa. Powodem tego było: - ingerencja jego osoby w topic przeznaczony wyłącznie dla generał�w i brak odpowiedzi na ostrzeżenie z mojej strony. Jeżeli kt�ryś z Generał�w uważa że źle zrobiłem to prosze o info. Z poważaniem Gen. Revcat.
brutalu ty.

Life is brutal...... mrgreen oi!
PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:54 am

dzis czyli 9.10.2005 usunalem z naszych szeregow Julke poniewaz jest zdrajca na co mam dowody....  

revcat

Miru san

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 6:48 am

revcat
dzis czyli 9.10.2005 usunalem z naszych szeregow Julke poniewaz jest zdrajca na co mam dowody....

Ryzykujac swoja pozycje na RP, jako ze Julka jest moja ciotka uwazam ze usunales ja z wlasnych osobistych powodow (mozliwe ze nie do konca swoich) za co uwazam ze postapiles ponizej swojej godnosci... Wszyscy sie czepiaja, duzo mowia, ale nikt nie chce nic zrobic... jezeli okaze sie ze TWOJE dowody sa sluszne, mozesz mnie zbanowac, jednakze jezeli okaze sie ze sa zalosne... zastanow sie co ty tu w ogole robisz i czy przypadkiem sam nie powiniennes zostac zbanowany...

ps: kopie tego posta otrzyma cala wladza RP

proponuje zatrzymac tegoz posta tutaj z powodow sentymentalnych i humorytycznych
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 8:11 am

Miru san
revcat

Ryzykujac swoja pozycje na RP, jako ze Julka jest moja ciotka uwazam ze usunales ja z wlasnych osobistych powodow (mozliwe ze nie do konca swoich) za co uwazam ze postapiles ponizej swojej godnosci... Wszyscy sie czepiaja, duzo mowia, ale nikt nie chce nic zrobic... jezeli okaze sie ze TWOJE dowody sa sluszne, mozesz mnie zbanowac, jednakze jezeli okaze sie ze sa zalosne... zastanow sie co ty tu w ogole robisz i czy przypadkiem sam nie powiniennes zostac zbanowany...

ps: kopie tego posta otrzyma cala wladza RP

kopie rowniez dowodow zdrady otrzymala cala generalicja a jako ze Ty nie masz prawa pisac w tym topicu dostajesz ostrzezenie..... moja decyzja nie byla powodowana moimi uczuciami osobistymi poniewaz takowych nie posiadan wobec wyzej wymienionej Julki....  

revcat

racqel
Crew

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 8:44 am

eh!
skruszcie sobie po orzeszku, moze byc nawet i wloski.

a ty dziewojo z generalicji won!
("a mogl zabic")
PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:30 am

a ja nie dostalem zadnego tajnego listu......... confused

a ciekawosc mnie normalnie zzera........

opcy
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 10:47 am

opcy

ja tez....a bym sobie poczytal....
PostPosted: Tue Nov 15, 2005 3:59 am

Kiray
opcy

ja tez....a bym sobie poczytal....

dobra kurwa jego mac przesle Wam owy list towarzysze ktory miala przeslac kapitan Ridsu ale widocznie ulecialo jej to z glowy.... mrgreen  

revcat

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 3:10 pm

GENERAŁOWIE

zwracam sie do was ja z takim zapytajnikiem, czemu u nas tak pusto skromnie i wogole nie po partyzancku ?
Co z tym zrobic powiedzcie mi drgie moje ochlejuski !!!
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 3:17 pm

BeeWolf_san
GENERAŁOWIE

zwracam sie do was ja z takim zapytajnikiem, czemu u nas tak pusto skromnie i wogole nie po partyzancku ?
Co z tym zrobic powiedzcie mi drgie moje ochlejuski !!!
korzystajac z chwilowego modostwa powiem tak bo kurfa generalica pozostala wogole tu sie nie pojawia tylko na POGG sie zabawia domokun ... wposcila ludzi niezaslugujacych na bycie partyzantami i sie rozbestwili lekko...no to tyle mojego generalowania i wypowiedzi mrgreen

Ryuukei oshii

Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<] 1 2 3 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas