|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 2:46 pm
hehehehe Omen bajka dla dzieci xD co do Todda to tylko troszke kolor krwi mi sie nie podobal a tak do miodzio z miodziem na zapitke ;]
Co ciekawe w wiekszosci filmow Barton'a gra lub uzycza glosu Deep, co jest troche patolgicznie podejzane xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 22, 2008 5:31 pm
Harab : Jak dla mnie to dobrze, że Dżony jest wszędzie mrgreen .
Przecież to tylko przyjemność patrzeć na niego.
A ST był genialny, przecież to było wszystko z czego znany jest Burton.
Ta kolorystyka genialna.
Kostiumy genialne.
Śpiewanko genialne.
Wszystko genialne :<
A Dżony... Boski :<
heart .
Yajo : ale ona mnie okłamała. To nie było straszne, więc dlaczego od 18 lat :<
Yugai : e to kiepawo, bo ja też nie mam 18stki :< ( jeszcze, jeszcze mrgreen ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:37 am
Ja tylko mowie ze ich przyjazn jest podejrzana wink dla mnie film rowniez genialny tylko ta krew, ale jak tak pomyslalem to chyba w szyji jest jasna krew? natleniona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:42 am
...wydaje mi sie, ze jest i taka i taka... krew z tlenem musi przeciez ktoredys dojsc do mozgu teortycznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 3:49 am
no dobra, a wiec oficjalnie odwoluje moje wczesniejsze ale do koloru krwi - Sweeney Todd jest w 100% genialny smile Dzisiaj sobie jeszcze raz obejrze go ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 4:01 am
Ale świetny był.
Więcej takich filmów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 4:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:19 am
harab serapel Glowna rola jest grana przez pana Deep'a, a glowny anty bohater jest grany przez aktora ktory gra pana Snape'a w filmie o przygodach czterookiego czarodzieja smile Dżony Wdepł to drugi mój ulubiony aktor, zaraz po Snape'ie x] z tego wynika, że choćby nie wiem co, muszę iść na ten film xp twisted domokun cool dramallama z taka doborową obsadą to aż grzech przegapić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:27 am
Mroovecka harab serapel Glowna rola jest grana przez pana Deep'a, a glowny anty bohater jest grany przez aktora ktory gra pana Snape'a w filmie o przygodach czterookiego czarodzieja smile Dżony Wdepł to drugi mój ulubiony aktor, zaraz po Snape'ie x] z tego wynika, że choćby nie wiem co, muszę iść na ten film xp twisted domokun cool dramallama z taka doborową obsadą to aż grzech przegapić xp a wiesz o tym ze sa takie dwie sceny gdzie deep goli snejpa i razem sobie spiewaja o milosci, a deep dotyka i zbliza swoja twarz do jego? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:33 am
harab serapel Mroovecka harab serapel Glowna rola jest grana przez pana Deep'a, a glowny anty bohater jest grany przez aktora ktory gra pana Snape'a w filmie o przygodach czterookiego czarodzieja smile Dżony Wdepł to drugi mój ulubiony aktor, zaraz po Snape'ie x] z tego wynika, że choćby nie wiem co, muszę iść na ten film xp twisted domokun cool dramallama z taka doborową obsadą to aż grzech przegapić xp a wiesz o tym ze sa takie dwie sceny gdzie deep goli snejpa i razem sobie spiewaja o milosci, a deep dotyka i zbliza swoja twarz do jego? ;> nie wiedziała... w takim razie już wiem biggrin biggrin biggrin mrałłłł twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:37 am
a mi sie podobala ta piosenka co ja dzony spiewal jak mu za pierwszym razem snapek uciekl ^w^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 5:39 am
oOYugaiOo a mi sie podobala ta piosenka co ja dzony spiewal jak mu za pierwszym razem snapek uciekl ^w^ ej ale oszczedz spoilerow innym co jeszcze nie widzieli :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 23, 2008 7:57 am
doobre ale czegos mi brakowało.... zreszta niektore gesty (jak zwracanie twarzy i wyciagnietych rak ku niebu) lepiej wygladaja gdy robi je postać graficzna, a nie zywy czyłowiek to takie momenty zażenowań
ale kawałek jak todd biega po wyimaginowanej ulicy i zaprasza ludzi na fotel- klasa! dynamiczne cud!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 2:48 am
wybieram się na ten film m.in. z powodu burtona i dżoniego oczywiście
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 24, 2008 4:14 am
Yumea ja tylko z takich powodów właśnie mrgreen .
Jak idzie się na taki film to nie można się rozczarować sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|