Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Sweeney Todd - The Demon Barber Of Fleet Street Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

widziales/as?
  Tak, zajebiaszczy film!!
  Nie ;(
  asereche, ha, dechebe ....
View Results

harab serapel

PostPosted: Fri Feb 22, 2008 2:46 pm

hehehehe Omen bajka dla dzieci xD co do Todda to tylko troszke kolor krwi mi sie nie podobal a tak do miodzio z miodziem na zapitke ;]

Co ciekawe w wiekszosci filmow Barton'a gra lub uzycza glosu Deep, co jest troche patolgicznie podejzane xD
PostPosted: Fri Feb 22, 2008 5:31 pm

Harab : Jak dla mnie to dobrze, że Dżony jest wszędzie mrgreen .

Przecież to tylko przyjemność patrzeć na niego.

A ST był genialny, przecież to było wszystko z czego znany jest Burton.

Ta kolorystyka genialna.

Kostiumy genialne.

Śpiewanko genialne.

Wszystko genialne :<

A Dżony... Boski :<

heart .

Yajo : ale ona mnie okłamała. To nie było straszne, więc dlaczego od 18 lat :<

Yugai : e to kiepawo, bo ja też nie mam 18stki :< ( jeszcze, jeszcze mrgreen ).

P a t e l n i a

harab serapel

PostPosted: Sat Feb 23, 2008 3:37 am

Ja tylko mowie ze ich przyjazn jest podejrzana wink dla mnie film rowniez genialny tylko ta krew, ale jak tak pomyslalem to chyba w szyji jest jasna krew? natleniona?
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 3:42 am

...wydaje mi sie, ze jest i taka i taka... krew z tlenem musi przeciez ktoredys dojsc do mozgu teortycznie xd

wilkus
Crew

harab serapel

PostPosted: Sat Feb 23, 2008 3:49 am

no dobra, a wiec oficjalnie odwoluje moje wczesniejsze ale do koloru krwi - Sweeney Todd jest w 100% genialny smile
Dzisiaj sobie jeszcze raz obejrze go ^^
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 4:01 am

Ale świetny był.

Więcej takich filmów.

P a t e l n i a

harab serapel

PostPosted: Sat Feb 23, 2008 4:06 am

Bedzie Alicja ^^
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 5:19 am

harab serapel
Glowna rola jest grana przez pana Deep'a, a glowny anty bohater jest grany przez aktora ktory gra pana Snape'a w filmie o przygodach czterookiego czarodzieja smile

Dżony Wdepł to drugi mój ulubiony aktor, zaraz po Snape'ie x] z tego wynika, że choćby nie wiem co, muszę iść na ten film xp twisted domokun cool dramallama z taka doborową obsadą to aż grzech przegapić xp

Mroovecka

harab serapel

PostPosted: Sat Feb 23, 2008 5:27 am

Mroovecka
harab serapel
Glowna rola jest grana przez pana Deep'a, a glowny anty bohater jest grany przez aktora ktory gra pana Snape'a w filmie o przygodach czterookiego czarodzieja smile

Dżony Wdepł to drugi mój ulubiony aktor, zaraz po Snape'ie x] z tego wynika, że choćby nie wiem co, muszę iść na ten film xp twisted domokun cool dramallama z taka doborową obsadą to aż grzech przegapić xp

a wiesz o tym ze sa takie dwie sceny gdzie deep goli snejpa i razem sobie spiewaja o milosci, a deep dotyka i zbliza swoja twarz do jego? ;>
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 5:33 am

harab serapel
Mroovecka
harab serapel

a wiesz o tym ze sa takie dwie sceny gdzie deep goli snejpa i razem sobie spiewaja o milosci, a deep dotyka i zbliza swoja twarz do jego? ;>

nie wiedziała... w takim razie już wiem biggrin biggrin biggrin mrałłłł twisted

Mroovecka

x e r x e s s

Golden Reindeer

PostPosted: Sat Feb 23, 2008 5:37 am

a mi sie podobala ta piosenka co ja dzony spiewal jak mu za pierwszym razem snapek uciekl ^w^
PostPosted: Sat Feb 23, 2008 5:39 am

oOYugaiOo
a mi sie podobala ta piosenka co ja dzony spiewal jak mu za pierwszym razem snapek uciekl ^w^

ej ale oszczedz spoilerow innym co jeszcze nie widzieli :/

harab serapel

Gem_ma

PostPosted: Sat Feb 23, 2008 7:57 am

doobre ale czegos mi brakowało.... zreszta niektore gesty (jak zwracanie twarzy i wyciagnietych rak ku niebu) lepiej wygladaja gdy robi je postać graficzna, a nie zywy czyłowiek to takie momenty zażenowań

ale kawałek jak todd biega po wyimaginowanej ulicy i zaprasza ludzi na fotel- klasa! dynamiczne cud!
PostPosted: Sun Feb 24, 2008 2:48 am

wybieram się na ten film
m.in. z powodu burtona i dżoniego oczywiście

Yumea

P a t e l n i a

PostPosted: Sun Feb 24, 2008 4:14 am

Yumea ja tylko z takich powodów właśnie mrgreen .

Jak idzie się na taki film to nie można się rozczarować sad
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas