|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:10 am
aaa przypomniało mi się!
mamy plejaka dwójkę i czasem pogrywam z bratem w tekkena. gram asuką i zawsze z nim wygrywam i "aj łup his as in dis gejm" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:11 am
P a t e l n i a ET to ta darmówka z internetu ? Mój kolega z klasy w to gra i chce żebym sobie ściągnęła. Tak. darmowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 3:15 am
Tekken śmierdzi, bo moje braciaki cioteczne w to popylają ...
Krzyś, a to dobrze myślałam mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 4:34 am
P a t e l n i a Napisałam Neverwinter nights. The Sims 2 to tylko jak miałam rodzinę z Brianem, a Justyna potem zrobiła siebie i mnie zabrała Brianowi picza evil . I tak się skończył mój i Briana związek, przytul Wituś *wyciąga łapy do Witka*.
ach, to straszne, *zgadza się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 4:35 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Napisałam Neverwinter nights. The Sims 2 to tylko jak miałam rodzinę z Brianem, a Justyna potem zrobiła siebie i mnie zabrała Brianowi picza evil . I tak się skończył mój i Briana związek, przytul Wituś *wyciąga łapy do Witka*.
Miałam 6 dzieci z Brianem. I on był taaaaaaaki śliczny heart .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 4:40 am
pani psychol aaa przypomniało mi się! mamy plejaka dwójkę i czasem pogrywam z bratem w tekkena. gram asuką i zawsze z nim wygrywam i "aj łup his as in dis gejm" xd
ja też grałem w tekken tylko 5 ale i tak trzeba walić bezmyślnie w klawisze zeby wygrać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:01 am
WOW biggrin Topic dla mnie xDDDD
Ogłaszam ,że jestem MANIAKIEM EMULACJI xD prawie ciągle gram w gry na NES'a,Snes'a,DS'a,CPS,CPS2 i ostatnio CPS3!! ^o^
Emuluje oczywiście też N64,Dreamcast'a,PS2..ale z tym to ciężej bo trzeba mieć najlepiej procek 128bitowy ^^""" ma ktoś? razz ale gry w 2D chodzą pięknie ^^
Czekam teraz z niecierpliowścią aż zrobią emulacje do automatu Noami ^^""
A tak to konsoli (prawdziwej) to nie posiadam ^^"" ale chciał bym mieć PS2 i WII...^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:13 am
Ja mam PC-ta i to mi wystarczy. Na szczęscie Blizzard robi gierki głównie na PC biggrin Gram oczywiście w Warcrafta III The Frozen Throne, Diablo II, Warcraft II (jak na razie gralem bez dodatku), starcraft (bez brood wars niestety), Rome:Total War, trochę gram w CS-a, ale bardzo rzadko i to za namową kolegów xd Zauważyłem, że wszyscy piszą o NWN, a nikt nie wspomniał o Wrotach Baldura. Grałem w dwójkę z dodatkiem i zaciąłem się na ostatniej misji właśnie w dodatku xp Grałem jeszcze w wiele RPG, ale części z nich nie pamiętam, a reszty nie chce mi się wymieniać, może później dopiszę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:30 am
J to taki RPGowy maniak. Staram się grać we wszystkie warte uwagi RPGi, a od kiedy mam internet poszukuje swojej idealnej (i darmowej razz ) gry MMORPG.
Obecnie: Tales of Pirates
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:39 am
ichabot Ja mam PC-ta i to mi wystarczy. Na szczęscie Blizzard robi gierki głównie na PC biggrin Gram oczywiście w Warcrafta III The Frozen Throne, Diablo II, Warcraft II (jak na razie gralem bez dodatku), starcraft (bez brood wars niestety), Rome:Total War, trochę gram w CS-a, ale bardzo rzadko i to za namową kolegów xd Zauważyłem, że wszyscy piszą o NWN, a nikt nie wspomniał o Wrotach Baldura. Grałem w dwójkę z dodatkiem i zaciąłem się na ostatniej misji właśnie w dodatku xp Grałem jeszcze w wiele RPG, ale części z nich nie pamiętam, a reszty nie chce mi się wymieniać, może później dopiszę 3nodding CS jest fajny stare . Ja gram mimo, że jestem dziewczyną. Znam kilka dziewczyn, które w to grają mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:41 am
P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Napisałam Neverwinter nights. The Sims 2 to tylko jak miałam rodzinę z Brianem, a Justyna potem zrobiła siebie i mnie zabrała Brianowi picza evil . I tak się skończył mój i Briana związek, przytul Wituś *wyciąga łapy do Witka*.
pamiętaj, że to ty jego stworzyłąś *podlizuje się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 6:43 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a Napisałam Neverwinter nights. The Sims 2 to tylko jak miałam rodzinę z Brianem, a Justyna potem zrobiła siebie i mnie zabrała Brianowi picza evil . I tak się skończył mój i Briana związek, przytul Wituś *wyciąga łapy do Witka*.
pamiętaj, że to ty jego stworzyłąś *podlizuje się*
Tak to ja go stworzyłam cool Dobry lizus *głask, głask*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:11 am
*mruczy donbośnie i drapie się za uchem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:20 am
P a t e l n i a ichabot Ja mam PC-ta i to mi wystarczy. Na szczęscie Blizzard robi gierki głównie na PC biggrin Gram oczywiście w Warcrafta III The Frozen Throne, Diablo II, Warcraft II (jak na razie gralem bez dodatku), starcraft (bez brood wars niestety), Rome:Total War, trochę gram w CS-a, ale bardzo rzadko i to za namową kolegów xd Zauważyłem, że wszyscy piszą o NWN, a nikt nie wspomniał o Wrotach Baldura. Grałem w dwójkę z dodatkiem i zaciąłem się na ostatniej misji właśnie w dodatku xp Grałem jeszcze w wiele RPG, ale części z nich nie pamiętam, a reszty nie chce mi się wymieniać, może później dopiszę 3nodding CS jest fajny stare . Ja gram mimo, że jestem dziewczyną. Znam kilka dziewczyn, które w to grają mrgreen . A ja znam cały klan dziewczyn. Oczywiście nie osobiście, ale znam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 18, 2008 7:26 am
ichabot P a t e l n i a ichabot Ja mam PC-ta i to mi wystarczy. Na szczęscie Blizzard robi gierki głównie na PC biggrin Gram oczywiście w Warcrafta III The Frozen Throne, Diablo II, Warcraft II (jak na razie gralem bez dodatku), starcraft (bez brood wars niestety), Rome:Total War, trochę gram w CS-a, ale bardzo rzadko i to za namową kolegów xd Zauważyłem, że wszyscy piszą o NWN, a nikt nie wspomniał o Wrotach Baldura. Grałem w dwójkę z dodatkiem i zaciąłem się na ostatniej misji właśnie w dodatku xp Grałem jeszcze w wiele RPG, ale części z nich nie pamiętam, a reszty nie chce mi się wymieniać, może później dopiszę 3nodding CS jest fajny stare . Ja gram mimo, że jestem dziewczyną. Znam kilka dziewczyn, które w to grają mrgreen . A ja znam cały klan dziewczyn. Oczywiście nie osobiście, ale znam mrgreen Ooooooo. Fajowo mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|