|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 23, 2004 2:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 25, 2004 3:24 am
i tak nalepsze są JRPG!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:44 pm
Raticiel i tak nalepsze są JRPG!!!! xd Patrzy na sygnaturkę... eek ... YEAH!!! Millenia rulezzz xd whee heart exclaim exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 10, 2005 4:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 11, 2005 9:51 am
Geralt Point.Zer0 GRA WSZECHCZASӗ I DAJESZ TAK MAŁY ASORTUMENT ??? Tetris , Pacman , Invaders , System Shock , Dune , Warcraft , Myst , Duke Nukem 3D , Blood , Shadow Warrior , Warcraft 2 , Starcraft , Quake , Might & Magic ( wszystkie) , A.D.O.M. Tomb Rider , Electro Body , Time Warriors , Tekkeny , Syndicate , Syndicate Wars , Diablo , Eye Of Beholder , Quake 2 , Thief 1 & 2 , System Shock 2 , Mechwarriory , Lemmings , Civilisation... Mam dalej wymieniać ??? Człowieku , poznaj historię gier zanim zaczniejsz dawać przykłady... to były tylko przykłady, ktprzyszły mi do głowy głownie z psx jakbym miał wymieniać to do 2120 roku bym nie skończył xd głe chodzilo mi o dyskusję o grach dobrych lub najlepszych w końcu każdy ma swoją grę wszechczasoją gra wszechczasest n.p. Final Fantasy VII heart Nie zupelnie , ja do tej pory nie mam tej " ulubionej " ... A spooooooooooooooooro zaliczylem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:03 am
Toolek Raticiel i tak nalepsze są JRPG!!!! xd Patrzy na sygnaturkę... eek ... YEAH!!! Millenia rulezzz xd whee heart exclaim exclaim exclaim Zgadzam się 3nodding GO GO MILLENIA!!!!! heart A... jak jej tam... Elena? A Elena... .... .... niech idzie na długi spacer po krótkim molo xd nie żebym jej jakoś szczególnie nie lubiła... Ale mogłaby mieć np. mózg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 6:55 am
mam pytanko zna ktos jakies fajne gireki MMORPG z darmowymi serwerami albo moze jakies pirackie serweryp[nie platne]??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 20, 2005 8:13 am
Raticiel Toolek Raticiel i tak nalepsze są JRPG!!!! xd Patrzy na sygnaturkę... eek ... YEAH!!! Millenia rulezzz xd whee heart exclaim exclaim exclaim Zgadzam się 3nodding GO GO MILLENIA!!!!! heart A... jak jej tam... Elena? A Elena... .... .... niech idzie na długi spacer po krótkim molo xd nie żebym jej jakoś szczególnie nie lubiła... Ale mogłaby mieć np. mózg 3nodding Zgadzam się z tobą! Elena jest no... Tak religijna lalka Barbie xd WŁAŚNIE PRZESZEDŁEM Prince of Persia: Sands of Time (na Xboxa)!!!!!! Ta gra wymiata xd !!! Muszę zacząć zbierać pieniążki na drugą część.... A co wy sądzicie o tej grze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 22, 2005 4:53 am
Prince of Persia... no ba whee przy tej grze były takie emocje... biggrin Ale mam na myśli wersję pierwotną, w inne nie grałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 7:48 am
Pierwszy pixelowy Prince byl swietny biggrin ile emocji... ^^' jak ja pamietam, gdy gralam w to z moim bratem aayy!
Teraz mam PoP:Sands of the Time XD typoa zrecznosciowka. Ale ladny bohater glowny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 11:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:38 pm
Diablo to najwspanialsza sieka razz
A Quake... *patrzy na wielke logo na scianie* u mnie to byla rodzinan obsesja. Brat, ojciec i ja. jeszcze za czasow lana, jak sie gralo z kolegami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 28, 2005 2:50 pm
Ibris Diablo to najwspanialsza sieka razz A Quake... *patrzy na wielke logo na scianie* u mnie to byla rodzinan obsesja. Brat, ojciec i ja. jeszcze za czasow lana, jak sie gralo z kolegami XD moj pierszy deathmatch to heretic (jedynka) i doom .. apotem cale liceum to quake (tez jedynka ocz.) i tak juz zostalo do dzis =rocketjumpin' is not a crime=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|