|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:37 am
Wszystko tylko nie Lejdis.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:43 am
P a t e l n i a Wszystko tylko nie Lejdis. bylem na tym i nawet takie sobie, bylem nawet na premierze ale przypadkowo, poprostu wybralismy sie do kina i nie bylo na co isc smile ale kuzwa to trwa 2,5 godziny!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 5:46 am
harab serapel P a t e l n i a Wszystko tylko nie Lejdis. bylem na tym i nawet takie sobie, bylem nawet na premierze ale przypadkowo, poprostu wybralismy sie do kina i nie bylo na co isc smile ale kuzwa to trwa 2,5 godziny!!! scream Ja to bym się chyba wyrzygała na tym filmie. Albo zasnęła. Zasnęłam na tym z Orlando Bloomem nie pamiętam jak on się (chyba Elizabeth coś tam). Ale na szczęście mama nie kazała mi iść z nią do kina na to tylko wypożyczyłyśmy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 6:00 am
smok wyszedł ładny, ale niestety był wiatr i pudełka nie zjarało gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:17 am
Insane Lady-sama smok wyszedł ładny, ale niestety był wiatr i pudełka nie zjarało gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:18 am
Jukatan Insane Lady-sama smok wyszedł ładny, ale niestety był wiatr i pudełka nie zjarało gonk crying emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:27 am
P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . ej sory... ale ja też gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:29 am
pani psychol P a t e l n i a A ja nie znam tej gry sweatdrop . ej sory... ale ja też gonk rozdaje sie po 2 karty, ten kto ma 21 lub wyzej, wygrywa. jak ktos ma powyzej 21 przegrywa. od 2 do 10 sa normalne wartosci liczbowe, od waletow do kroli jest 10, a as to 1 lub 11 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:32 am
ahaaaa ...
nie rozumiem xd ja umiem tylko grać w: a) wojnę b) świnie
to pewnie przez to, że w podstawówce nie można było grać nam w karty w szkole, bo nam je zabierali i w ogóle... sama nie wiem czemu, bali się, że takie małe dzieciaki będą się bawiły w hazard? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:43 am
pani psychol ahaaaa ... nie rozumiem xd ja umiem tylko grać w: a) wojnę b) świnie to pewnie przez to, że w podstawówce nie można było grać nam w karty w szkole, bo nam je zabierali i w ogóle... sama nie wiem czemu, bali się, że takie małe dzieciaki będą się bawiły w hazard? xd a jakbyscie chcieli na zapaki grac? toz to niebezpieczne ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:44 am
na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha
jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 7:58 am
pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha no my gralysmy na zapalki dzisiaj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:11 pm
pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha Ja to gram w pokera na zapałki z tatą ! Albo na skorupki pistacji gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 12:46 pm
P a t e l n i a pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha Ja to gram w pokera na zapałki z tatą ! Albo na skorupki pistacji gonk . fajniej sie gra o alkohol. nalewasz do kieliszka i kto wygra, ten pije ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 15, 2008 2:26 pm
P a t e l n i a pani psychol na ZAPAŁKI? xp skąd taki pomysł, hahaha jak już to na pokemony, modne wtedy były, hahaha Ja to gram w pokera na zapałki z tatą ! Albo na skorupki pistacji gonk . ooo widzę że ktoś tu lubi pistacje biggrin a tego smoka to gdzieście robili?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|