|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:39 am
Justinka Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted Misio musi potwierdzic Twoja wersje zdarzen twisted protokoła napisac i takie tam, rutynowe postepowanko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:45 am
Baranina Justinka Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted Misio musi potwierdzic Twoja wersje zdarzen twisted protokoła napisac i takie tam, rutynowe postepowanko whee Nie Misio, tylko Misiek, ewentualnie Misko evil xp Mysle, ze on moze miec problemy z zachowaniem przytomnosci do potwirdzania wersji wydarzen (po seksie zawsze spi jak zabity;]) *Rozkminia* No dobra to ile razy co godzine?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:49 am
Justinka Baranina Justinka Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted Misio musi potwierdzic Twoja wersje zdarzen twisted protokoła napisac i takie tam, rutynowe postepowanko whee Nie Misio, tylko Misiek, ewentualnie Misko evil xp Mysle, ze on moze miec problemy z zachowaniem przytomnosci do potwirdzania wersji wydarzen (po seksie zawsze spi jak zabity;]) *Rozkminia* No dobra to ile razy co godzine? no tak 17 mysle ze starczy... o to zupelnie jak ja.. tez te 30min musze sobie przykimac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:51 am
Baranina Justinka Baranina Justinka Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted Misio musi potwierdzic Twoja wersje zdarzen twisted protokoła napisac i takie tam, rutynowe postepowanko whee Nie Misio, tylko Misiek, ewentualnie Misko evil xp Mysle, ze on moze miec problemy z zachowaniem przytomnosci do potwirdzania wersji wydarzen (po seksie zawsze spi jak zabity;]) *Rozkminia* No dobra to ile razy co godzine? no tak 17 mysle ze starczy... o to zupelnie jak ja.. tez te 30min musze sobie przykimac haha.. już to widzę 17 razy?... xD królik czy co? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 1:51 am
Baranina Justinka Baranina Justinka Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted Misio musi potwierdzic Twoja wersje zdarzen twisted protokoła napisac i takie tam, rutynowe postepowanko whee Nie Misio, tylko Misiek, ewentualnie Misko evil xp Mysle, ze on moze miec problemy z zachowaniem przytomnosci do potwirdzania wersji wydarzen (po seksie zawsze spi jak zabity;]) *Rozkminia* No dobra to ile razy co godzine? no tak 17 mysle ze starczy... o to zupelnie jak ja.. tez te 30min musze sobie przykimac *mysli o wysokiej poprzeczce zadania* To bedzie mnie kosztowalo niezle zakwasy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:35 am
no i znowu o seksie gadają! ale dobra, przymknę oczy i udam, że nic nie widzę.
walentynki, walentynki... a ja akurat dzisiaj się rozchorowałam na dobre... -,- życie jest niesprawiedliwe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 3:49 am
Justinka *mysli o wysokiej poprzeczce zadania* To bedzie mnie kosztowalo niezle zakwasy.... pamietam, ze mialam kiedys spore zakwasy... od seksu... nieprzyjemne... Zeber, faaajno miałaś biggrin nawet trochęzazdroszczę, mnie tylko moj men z rana obudzic, zebym sie na egzamin nie spoznila, a sam szedl dzisiaj na 11 smile no i zdalam sobie dwa egzaminy, luv...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:08 am
Jukatan Justinka *mysli o wysokiej poprzeczce zadania* To bedzie mnie kosztowalo niezle zakwasy.... pamietam, ze mialam kiedys spore zakwasy... od seksu... nieprzyjemne... Ja miewam zakwasy jak przesadzamy z wymyslnymi konstrukcjami;] Moje kochanie nieco wykorzytuje fakt, ze cwiczylam gimnastyke artystyczna;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 4:11 am
Justinka Jukatan Justinka *mysli o wysokiej poprzeczce zadania* To bedzie mnie kosztowalo niezle zakwasy.... pamietam, ze mialam kiedys spore zakwasy... od seksu... nieprzyjemne... Ja miewam zakwasy jak przesadzamy z wymyslnymi konstrukcjami;] Moje kochanie nieco wykorzytuje fakt, ze cwiczylam gimnastyke artystyczna;] haha, no faktycznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 6:17 am
Baranina Justinka Baranina Justinka A ja mialam wspanialy poranny sex z masazem, wielka czerwona roze, sniadanie do lozka i piekna czarna bielizne ^^ Kocham Walentynki ^^ ee tam.... sex z ranca, jak bys mi bekla ze co godzine... no to bys mogla mi podskoczyc, a tak to, wracaj dziewcze do szeregu, nadal nie masz szans na bycie moderatorem twisted cool xp *kalkuluje* Jeszcze dzisiaj mam szanse to nadrobic twisted twisted Niech tylko Misko wyjdzie z pracy, Muahahahaha twisted mrgreen twisted Misio musi potwierdzic Twoja wersje zdarzen twisted protokoła napisac i takie tam, rutynowe postepowanko whee no jakis protokolik... bardzo szegołowy jak bedzie doobry to gotów jestem ustapic mego miejsca w mordowni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 6:25 am
Słyszałem, że rząd chce ustanowić drugie święto zakochanych, żeby zwiększyć przyrost naturalny. Mnóżcie się!! Wszystko dla dobra ojczyzny oczywiście mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 6:31 am
Gem_ma no jakis protokolik... bardzo szegołowy jak bedzie doobry to gotów jestem ustapic mego miejsca w mordowni xd No no z tym szczegolowym to bym nie presadzala;] Chyba zrezygnuje jednak ze starania sie o zaszcztne miejsce, bo jedziemy do aquaparku. Woda wyssie ze mnie energie i wiecej niz trzy razy nie bedzie mi sie chcialo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 6:38 am
A ile razy najwięcej? Pięć Ile razy pan najmniej? Też pięć.
Walentynki 2008
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 6:41 am
ichabot Słyszałem, że rząd chce ustanowić drugie święto zakochanych, żeby zwiększyć przyrost naturalny. Mnóżcie się!! Wszystko dla dobra ojczyzny oczywiście mrgreen ja tam przeciw mnozeniu sie nic nie mam, ma sie w koncu ten swoj wiek sweatdrop babcia juz pyta czy dozyje, no i takie tam whee moze to by byla motywacja dla Kasmizara by zmienic prace xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 14, 2008 10:00 am
Kasmizar A ile razy najwięcej? Pięć Ile razy pan najmniej? Też pięć. Walentynki 2008 Baranina ichabot Słyszałem, że rząd chce ustanowić drugie święto zakochanych, żeby zwiększyć przyrost naturalny. Mnóżcie się!! Wszystko dla dobra ojczyzny oczywiście mrgreen ja tam przeciw mnozeniu sie nic nie mam, ma sie w koncu ten swoj wiek sweatdrop babcia juz pyta czy dozyje, no i takie tam whee moze to by byla motywacja dla Kasmizara by zmienic prace xp Przecież Kasmizar w dobrej formie ( z tego co pisze wywnioskowałem) xd A może po prostu nie ma czasu przez tę całą robotę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|