|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 11, 2008 5:17 am
harab serapel ZebraDeath Jukatan ZebraDeath a co innego robię? i sram na to, że nie ułaskawią mnie/Ciebie za wywołanie III WŚ. jak mam napięcie, to całe osiedle schodzi do schronu, mój były na drugą stronę ulicy (jeśli zdąży...) a Gemma zostaje po godzinach w szkole, żeby nie musieć wracać do domu. i bardzo, kurwa, dobrze! ... wiesz co, Zebra, chyba jednak cie nie lubie :c i jeszcze mnie usuń z friendsów na potwierdzenie tego faktu. @harab - nie rajcują mnie przepychanki "dupko" - "fujaro". nie ten wiek. róże daj swojej pannie, bardziej się ucieszy. serio. co do gustów partnera, pisałam to już na topicu walentynkowym. nie chodziło mi o prezent stricte dla niego, ale taki jakiś dowcipny, sympatyczny, który go nie obrazi, jak nieśmiertelne bokserki w serducha. topic ten nie miał Cię obrazić, miał zwrócić Twoją i nie tylko uwagę na prezentowany przez wielu (i Ciebie też) styl dyskusji. i wsio. ano tak mam 22 lata i nie powinienem wogole przejawiac takich zachowan, jestem doroslym i nie wypada ... a roze juz dalem i dam jeszcze wiecej jej :3 i kupilem w takim butiku z upominakmi takie 2 duze poduszko-serca + jeszcze taki ladny metalowy otwierany brelok w ksztalcie serca, na zdjecie z zamkiem na magnes z serii tych misiow, hmmm no i taki prezent to bym chcial tez sam dostac, wiec jak jeszcze czegos szukasz to skocz do empika tam sa, potem wrzuc swoje/wasze foto juz kupiłam prezent... termoforek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 17, 2008 11:35 am
Łibidibi... już chyba się skończyło, choć nie jestem pewien ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:33 pm
ichabot Łibidibi... już chyba się skończyło, choć nie jestem pewien ninja co byś chciał? hę? w mordę może?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:18 pm
ZebraDeath ichabot Łibidibi... już chyba się skończyło, choć nie jestem pewien ninja co byś chciał? hę? w mordę może? No pewnie, że bym chciał. Trzeba tu rozpętać rozróbę!! Jak w karczmie "Pod rozbitym łbem". Wynoszą stamtąd karczmarza przynajmniej raz w miesiącu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 5:55 am
ichabot ZebraDeath ichabot Łibidibi... już chyba się skończyło, choć nie jestem pewien ninja co byś chciał? hę? w mordę może? No pewnie, że bym chciał. Trzeba tu rozpętać rozróbę!! Jak w karczmie "Pod rozbitym łbem". Wynoszą stamtąd karczmarza przynajmniej raz w miesiącu mrgreen a Ty tam tańczysz na rurze co czwartek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 22, 2008 1:00 pm
ZebraDeath ichabot ZebraDeath ichabot Łibidibi... już chyba się skończyło, choć nie jestem pewien ninja co byś chciał? hę? w mordę może? No pewnie, że bym chciał. Trzeba tu rozpętać rozróbę!! Jak w karczmie "Pod rozbitym łbem". Wynoszą stamtąd karczmarza przynajmniej raz w miesiącu mrgreen a Ty tam tańczysz na rurze co czwartek. Ha! widać, pani, żeś nie jest tam stałym bywalcem 3nodding Na rurze się tańczy w sąsiedniej karczmie "Pod zgrabnym tyłkiem" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 6:54 am
ichabot ZebraDeath ichabot ZebraDeath ichabot Łibidibi... już chyba się skończyło, choć nie jestem pewien ninja co byś chciał? hę? w mordę może? No pewnie, że bym chciał. Trzeba tu rozpętać rozróbę!! Jak w karczmie "Pod rozbitym łbem". Wynoszą stamtąd karczmarza przynajmniej raz w miesiącu mrgreen a Ty tam tańczysz na rurze co czwartek. Ha! widać, pani, żeś nie jest tam stałym bywalcem 3nodding Na rurze się tańczy w sąsiedniej karczmie "Pod zgrabnym tyłkiem" xd co za różnica w której melinie dajesz dupę do macania starszym panom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 2:23 pm
Wcale nie są tacy starzy wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 5:49 am
w sumie mogło być gorzej, dobrze że to tylko przedział 55-70 lat.. talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 9:37 am
ZebraDeath w sumie mogło być gorzej, dobrze że to tylko przedział 55-70 lat.. talk2hand Mieszczą się chyba jeszcze interesującym cię przedziale wiekowym 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 14, 2008 11:07 am
ichabot ZebraDeath w sumie mogło być gorzej, dobrze że to tylko przedział 55-70 lat.. talk2hand Mieszczą się chyba jeszcze interesującym cię przedziale wiekowym 3nodding no niestety... za młodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|