|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:17 pm
NEOZPL No Żurawinowa-chan rozkrecala imprezke xDDDDDDDDDDDDDDDD tak BTW tej żurawinowej, masz zajebista mimike i gestykulacje, moze sie zainteresujesz cosplayami? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:19 pm
Jukatan NEOZPL No Żurawinowa-chan rozkrecala imprezke xDDDDDDDDDDDDDDDD tak BTW tej żurawinowej, masz zajebista mimike i gestykulacje, moze sie zainteresujesz cosplayami? mrgreen Hehe bo ja ogólnie to śmieszny jestem XD ale przebierać się.. xD moge zrobić na Animatsuri cosplay w 5min xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:26 pm
NEOZPL Jukatan NEOZPL No Żurawinowa-chan rozkrecala imprezke xDDDDDDDDDDDDDDDD tak BTW tej żurawinowej, masz zajebista mimike i gestykulacje, moze sie zainteresujesz cosplayami? mrgreen Hehe bo ja ogólnie to śmieszny jestem XD ale przebierać się.. xD moge zrobić na Animatsuri cosplay w 5min xD to cie zapraszam na mokon w warszawie, we wrzesniu, bedzie konkurs pt. Instant Cosplay wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 1:37 pm
Jukatan NEOZPL Jukatan NEOZPL No Żurawinowa-chan rozkrecala imprezke xDDDDDDDDDDDDDDDD tak BTW tej żurawinowej, masz zajebista mimike i gestykulacje, moze sie zainteresujesz cosplayami? mrgreen Hehe bo ja ogólnie to śmieszny jestem XD ale przebierać się.. xD moge zrobić na Animatsuri cosplay w 5min xD to cie zapraszam na mokon w warszawie, we wrzesniu, bedzie konkurs pt. Instant Cosplay wink Ooo Ciekawe ^^ za pewne będę tam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 3:49 pm
NEOZPL Jukatan NEOZPL Jukatan NEOZPL No Żurawinowa-chan rozkrecala imprezke xDDDDDDDDDDDDDDDD tak BTW tej żurawinowej, masz zajebista mimike i gestykulacje, moze sie zainteresujesz cosplayami? mrgreen Hehe bo ja ogólnie to śmieszny jestem XD ale przebierać się.. xD moge zrobić na Animatsuri cosplay w 5min xD to cie zapraszam na mokon w warszawie, we wrzesniu, bedzie konkurs pt. Instant Cosplay wink Ooo Ciekawe ^^ za pewne będę tam ^^ dla ciebie Żurawinowa-sama twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2008 6:01 pm
noszę soczewki od...*liczy*...od jakichs 8 lat. w czym problemo? ninja ueee, tez bym chciala okulary od reki, niestety z moja wada musze czekac na new glasses jakies 2-3 tygodnie biggrin juz nie mowiac o cenie, brrr....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 1:05 am
Silvery the Alchemist noszę soczewki od...*liczy*...od jakichs 8 lat. w czym problemo? ninja ueee, tez bym chciala okulary od reki, niestety z moja wada musze czekac na new glasses jakies 2-3 tygodnie biggrin juz nie mowiac o cenie, brrr.... nie przepadam za soczewkami... ._. poza tym lepiej mi w glasach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 4:42 am
ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy!
a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare
//okurcze, temat 16+, co ja tu robię???? ;O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 5:47 am
hej, skoro to jest 16+, to czemu nie jest w sbforum,?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 6:47 am
dlatego, ze nie zawiera zadnych tresci nieodpowiednich.
chyba by mnie szlag trafil, jakbym miala nosic okulary/soczewki eek a cena.. o mamo gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 7:04 am
Ja kupilam okulary mimo ze nie musze ich nosic mrgreen Lubie czasami ponosic okularki. Jak bylam mlodsza to caly czas probowalam sobie wzrok zepsuc zeby mi w koncu musieli okulary kupic. Nie udalo mi sie wink Ale nie zazdroszcze tym, co musza je miec na nosie codziennie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 10:04 am
pani psychol ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy! a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare //okurcze, temat 16+, co ja tu robię???? ;O nosilam jakis czar brazowe. jest dyskomfort, poniewaz... no coz, nie oszukujmy sie, to przykrywanie zrenicy kolorem. ale wyglada zajebiscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 10:23 am
A ja się nie mogę nadziwić, że jeszcze nikt u mnie nie stwierdził wady wzroku, chociaż tyle przy kompie siedzę, dlatego, póki co, mam to szczęście z nie przejmowania się ceną googlów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:05 am
Jukatan pani psychol ja też bym chciała soczewki, wreszcie bym miała niebieskie albo szare oczyyyy! a nie jakieś zielono-niebiesko-szare-dziwne stare //okurcze, temat 16+, co ja tu robię???? ;O nosilam jakis czar brazowe. jest dyskomfort, poniewaz... no coz, nie oszukujmy sie, to przykrywanie zrenicy kolorem. ale wyglada zajebiscie. a to czuć te soczewki? ja myślałam, że się nie czuje tego w ogóle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2008 11:33 am
pani psychol a to czuć te soczewki? ja myślałam, że się nie czuje tego w ogóle... jak sa nawilzone, to nie czuc. wychodzisz na wiatr, masz gorszy dzien - czujesz, ze cos tam jest, ale niewiele. tak samo kolorowe- z tymze, gdy kolor przykryje ci zrenice, gorzej widzisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|