|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 3:32 am
Owiec Jukatan oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego. xd ta rynne to moglas sobie juz darowac xp nie moglas podac bardziej pedagogicznego przykladu? nie wiem. ze np: snieg przed brama babci odgarnelam... whee pszpreszam. Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 4:14 am
Jukatan Owiec Jukatan oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego. xd ta rynne to moglas sobie juz darowac xp nie moglas podac bardziej pedagogicznego przykladu? nie wiem. ze np: snieg przed brama babci odgarnelam... whee pszpreszam. Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała... tak lepiej mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 4:21 am
Owiec Jukatan pszpreszam. Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała... tak lepiej mrgreen whee *cieszy sie niezmiernie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 7:40 am
Jukatan Owiec Jukatan pszpreszam. Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała... tak lepiej mrgreen whee *cieszy sie niezmiernie*
jeju.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2008 8:03 am
Jukatan Owiec Jukatan oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego. xd ta rynne to moglas sobie juz darowac xp nie moglas podac bardziej pedagogicznego przykladu? nie wiem. ze np: snieg przed brama babci odgarnelam... whee pszpreszam. Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała... ahahah, spadłam z podłogi xd baranino, no to ja cię przepraszam jak tak! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|