Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
jak mnie to irytuje....... Goto Page: [] [<] 1 2

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

was też to wkurza?
  tak
  nie
  nie spotkałem sie z tym
  mam uprawnienia x]
View Results

Jukatan

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 3:32 am

Owiec
Jukatan
oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego.

xd
ta rynne to moglas sobie juz darowac xp
nie moglas podac bardziej pedagogicznego przykladu? nie wiem. ze np: snieg przed brama babci odgarnelam... whee
pszpreszam.

Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała...
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 4:14 am

Jukatan
Owiec
Jukatan
oj tak, kasmizar był szalony, aż nadto szalony rofl młody... pewnie też kiedyś, ale tego nie doświadczyłam. owiec z kolei byla chyba i mloda i szalona, bo pamietam, ze sie wymykala z domu po rynnie... cos takiego.

xd
nie moglas podac bardziej pedagogicznego przykladu? nie wiem. ze np: snieg przed brama babci odgarnelam... whee
pszpreszam.

Baranina podczas swej młodości często odgarniałą śnieg sprzed bramy babci, czy to jeesień, wiosna, czy lato, ona i tak odgarniała...
tak lepiej mrgreen

Owiec

Jukatan

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 4:21 am

Owiec
Jukatan
pszpreszam.

tak lepiej mrgreen
whee

*cieszy sie niezmiernie*
PostPosted: Wed Jan 30, 2008 7:40 am

Jukatan
Owiec
Jukatan
pszpreszam.

tak lepiej mrgreen
whee

*cieszy sie niezmiernie*

jeju.

dziki_wieprz

pani psychol

PostPosted: Wed Jan 30, 2008 8:03 am

Jukatan
Owiec
Jukatan

xd
pszpreszam.

ahahah, spadłam z podłogi xd

baranino, no to ja cię przepraszam jak tak! mrgreen
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out