Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Najdziwniejsza rzecz, którą zrobiliście. Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

I co zrobiliście?
  Zabiłem Eltona Johna będąc w planach.
  Zhackowałem hasła pentagonu nałonie mej matki.
  Wdychałem marihuana mając lat cztery
  Zaczarowałem ołowek!
View Results

pani psychol

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 1:16 am

Insane Lady-sama
rzondze twisted

W ogóle jak byłam mała i waliłam w pieluchę, to zawsze musiałam stawać za zasłonką w dużym pokoju pirate . Leciałam tam i robiłam/lałam. Potem moja matka zaczęła mi tam nawet nocnik stawiać. Kiedyś patrzy, a dzidziuś siedzi na nocniku, ale pieluchy nie zdjął xD. Tłumaczy, że na nocniku trzeba bez gaci. Następnym razem już robiłam dobrze mrgreen

haha, dlatego nie chcę mieć dzieci xp
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 1:31 am

Poszłam do pani profesor od dziewiarstwa( ma kobieta do mnie sentyment) poprosić by dala szanse takiej jednej lasce (której notabene nie lubię) na poprawę przedmiotu i by z góry jej nie przekreślała.
Ehh... zrobiłam to w przypływie dziwnych emocji, pierwszy raz wzruszył mnie czyjś płacz do tego stopnie by chcieć pomóc nieszczęśnikowi. stressed

Baranina
Vice Captain

1,000 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Gaian 50

dziki_wieprz

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 6:24 am

1. W przedszkolu, podczs zabawy w klocki, rzuciłem (przez przypadek) w arka jakiegoś tam klockiem z ostrym zakończeniem.
Rozkrwawił się biedaczek i miał zszywaną głowę.
MIałem w tedy niezły rzut, prawda?

2. I jeszcze jedno:
jak byłem na działce babci (ok 1.5 lata miałem) to mama i babcia zostawiły mnie sAMego na ogródku w samej pielusze. czy tam pampersach.
no i co zrobiłem?
poraczkowaałem do krzaków z borówką amerykańską, i zacząłęm jeśc wszystkie prosto z krzaczka, jeszcze zielone.
Matka i bunia przyszły i babcia zemdlała a mama prawie zawału nie dostała.
Bały się że się zabiję a ja nawet nie wymiotowałem.
Niezły jestem.
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 7:46 am

1) upiłam się z moją ciotką ślązaczką (lat 70!) niemal do nieprzytomności, ja się obżarłam czekoladkami (z likierem) i stałyśmy na balkonie, drąc się, jaka my to zajebista rodzina jesteśmy, jak się kochamy i cały czas całowałyśmy się w policzki

2) Ubrałam do pracy spódnicę (a pod nią ogniście czerwone stringi) - lato, 36 stopni na hali serwisowej. Podczas segregowania papierów segregator upadł mi na podłogę w serwisie samochodowym, zamiast kucnąć i podnieść, pochyliłam się tylko, wystawiając tyłek na mielący powietrze wentylator... podwiało mi kieckę i wszyscy serwisanci zobaczyli moje szałowe gatki xd

jak sobie cos przypomnę, to wrzucę.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 7:50 am

..ja dostalam takim klockiem, jak mowil Cziken... [blizny juz prawie nie widac xd ]

z takich glupot...

lubilam jesc paste do zebow
wylawiac kase z fontanny
mieszac wszystkie mydla, plyny etc i ogladac je od mikroskopem.

ale chyba najlepsze co zrobilam, jak bylam mala to to, ze podpalilam ojcu dywan xd
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 9:17 am

o! w wieku lat niecałych dwóch kręciłam się na krzesełku w kółko, spadłam z tego krzesełka i z dyńki pieprznęłam się o kaloryfer. do teraz mam na czole blizny od trzech żeberek... jedną na samym środku czoła xd

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

dziki_wieprz

PostPosted: Sat Jan 26, 2008 10:21 am

w napadzie furii rzuciłem w moją siostrę otwartym kartonem z karotką.
i jeszcze w moim pokoju.
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 3:17 pm

to ja jak bylam malutenka to lubilam podskakiwac w lozeczku, trzymajac sie pretow. I obgryzalam brzeg lozeczka. No i kiedys polaczylam przyjemne z pozytecznym: podskakuje sobie z usmiechem, costam gaworze, rodzice mi sie przygladaja i nagle...bum. Dziecko przylozylo z calej paki dolna szczeka o krawedz lozka. Mama mowi ze odglos byl taki ze malo nie zemdlala. Do tej pory sie zastanawiam czy zlego zgryzu od tego nie mam XD

Silvery the Alchemist

Jukatan

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 1:30 am

gdy czytam niektorych z was, to mam wrazenie, ze wasze matki i wasi ojcowie sie wami nie zajmowali XD'
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 3:15 am

heh, no to ja gdy jeszcze mieszkałem w 50 metrowym mieszkanku to poszedłem na obiad do kuchni, ale na jpierw potrzeba mnie złapała.
gdy wróziłem na obiad pochwaliłem się , biorąc ziemniaki rękoma:
"a ja dzisiaj zrobiłem odwrotnie; najpierw umyłem rączki, a potem się wysoiusiałem!"
i jakoś wtedy mama wyciągneła z zamrażalnika frytki i zrobiłą.

dziki_wieprz

Gem_ma

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 7:16 am

ja otworzyłem zebami tubkę super glue sweatdrop stare potem to opisze...
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 11:45 am

Dzieci maja jakies sklonnosci autodestrukcyjne wink
Jednym z moich genialnych przyzwyczajen bylo wdrapywanie sie na szafki. Bylam jeszcze na tyle mala, ze nie umialam dobrze chodzic. Wdrapywalam sie na taboret, z taboretu na blat szafki kuchennej i probowalam wlezc wyzej. Zazwyczaj w tym momencie spadalam. I zawsze na glowe mrgreen Cala rodzina podobno przybiegala myslac, ze sie zabilam. A ja dzielnie potrzasalam glowa i wdrapywalam sie jeszcze raz whee

Avarred

Owiec

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 12:42 pm

Jukatan
gdy czytam niektorych z was, to mam wrazenie, ze wasze matki i wasi ojcowie sie wami nie zajmowali XD'
zgadlas
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 5:49 pm

Jukatan

nie bylo tak zle...po prostu zaden rodzic nie jest w stanie byc wszedzie naraz.
no i my zdolne dzieci (czyt. upierdliwe smarkacze) bylismy... dramallama
dlatego ja jeszcze dlugo bede uwazac ze moje serce jest za slabe na posiadanie dzieci...jeszcze udusilabym toto golymi rekami i co by bylo question
a i tak ludzie jak dorastaja to sa JESZCZE bardziej wnerwiajacy xp

Silvery the Alchemist

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 11:26 pm

w "restauracji" poprosiłem o kredki do malowanki.
nie dali mi.
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 4 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas